Forum » Loža » Vuescan kako nastaviti 48 bitno globino
Vuescan kako nastaviti 48 bitno globino
Laki_laik ::
Hotel sem skenirat stare fotografije in nikjer ne najdem nastavitve za 48 bitno globino. Poskusno sem poskeniral 3 slike in pri vseh je 24 bitna globina. A se da kje to nastavit ali program sam določa globino?
- poskusilo klonirati: Laki_laik ()
https://www.hamrick.com/vuescan/html/vu...
To sem že gledal ampak jaz tu ne zasledim kje se nastavi 48 bitno globino.
kixs ::
Ce ne mislis slik obdelat, verjetno na koncu ne bo kaksne razlike. Shranil bos verjetno v obicajen jpg.
no comment ::
Če prav vem, je Vuescan sedaj v treh različicah. Basic, Standard in Pro. Mogoče non-Pro nimata naprednejših funkcij?
V600 zagotovo podpira 16bit na kanal (torej 3x16=48). Mogoče poskusiš z brisanjem vuescan.ini datoteke?
V600 zagotovo podpira 16bit na kanal (torej 3x16=48). Mogoče poskusiš z brisanjem vuescan.ini datoteke?
no comment je izjavil:
Če prav vem, je Vuescan sedaj v treh različicah. Basic, Standard in Pro. Mogoče non-Pro nimata naprednejših funkcij?
Hvala za nasvet.Sem zbrisal vuescan.ini in ponovno naložil pa je sedaj vredu in se da izbrat bitno globino.Hvala še enkrat.lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem pri skeniranjuOddelek: Strojna oprema | 1432 (566) | Han |
» | Pomanjkanje skenerjev?Oddelek: Kaj kupiti | 2382 (1412) | Tody |
» | Gonilniki za stari scaner v win7Oddelek: Pomoč in nasveti | 978 (668) | Han |
» | Scaner Mustek Bearpaw 2400 CU plusOddelek: Programska oprema | 1837 (1325) | monaco |
» | Driver za skener v visti?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1048 (973) | DATA-N |