Forum » Pomoč in nasveti » Uničen ekran telefona - kako do vsebine?
Uničen ekran telefona - kako do vsebine?
Storm ::
Preden nesem telefon v popravilo (telefon sicer dela, ampak ne morem do ekrana) bi rad spucal par zadev iz telefona. Kako uspeti vsebino nekje predvajat, berem da bi ga lahko CAST-al na televizor, ampak verjetno je potrebno nekako vseeno telefon prek ekrana do tja pripeljat? Sam sem sicer pogosto slike ali videote castal na TV, ampak vedno prek telefona.
Želel sem telefon prek USB priklopit na CPU, vendar ga spozna, ne ponudi pa opcije Transfer files, ali karkoli. V Moj računalnik je sicer viden, ampak se ga ne da Expandat, skratka ni vidna vsebina, niti na SD kartici...
Kakšne ideje?
Želel sem telefon prek USB priklopit na CPU, vendar ga spozna, ne ponudi pa opcije Transfer files, ali karkoli. V Moj računalnik je sicer viden, ampak se ga ne da Expandat, skratka ni vidna vsebina, niti na SD kartici...
Kakšne ideje?
Markec The Great
Sc0ut ::
Probaj priklopit na kak hp tanov dok če je usb c priklop na telefonu. Pol se slika na monitorju ki je na doku prikaže.
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850
zajtam123 ::
To probaj kar pravi sc0ut
drugače bo treba pa zaslon menjat. Oziroma dobiti nekoga da ti ga izposodi.
drugače bo treba pa zaslon menjat. Oziroma dobiti nekoga da ti ga izposodi.
Technics111 ::
Preden nesem telefon v popravilo (telefon sicer dela, ampak ne morem do ekrana) bi rad spucal par zadev iz telefona. Kako uspeti vsebino nekje predvajat, berem da bi ga lahko CAST-al na televizor, ampak verjetno je potrebno nekako vseeno telefon prek ekrana do tja pripeljat? Sam sem sicer pogosto slike ali videote castal na TV, ampak vedno prek telefona.
Kakšne ideje?
Kateri telefon je?
floyd1 ::
Brez modela telefona ti nihče ne bo mogel pomagat.
Torej nimaš slike na ekranu. Touch še deluje? Ker se da z usb povezavo potem tudi na slepo nastavit na "file transfer" z nekaj poskušanja...
Zaklenjenega nimaš? (lock screen) jaz imam poleg tvojih še to težavo.
Meni ni delalo nič več (se pa je po vibri in pripadajočem času slišalo(čutilo), da se telefon še vedno ugasne in normalno? zažene android, samo je vse v temi in brez toucha.
Zapravil sem nekaj popoldnevov v iskanju raznih orodij po netu, a nisem našel niti enega orodja, ki bi me pripeljalo vsaj kak korak dalje. USB povezava na PC logično ne deluje, kot si že ugotovil, razni SW pa tega ne znajo (ali ne smejo) zaobiti. Edino Samsung ima neko orodje, ki bi po opisih sodeč mogoče vseeno lahko pomagalo, seveda pa mora biti "bolnik" njihov telefon, z drugimi ne deluje. Moj je xiaomi redmi note 7 pro.
Če bi ti crknil samo touch bi lahko preko usb2go vmesnika priklopil gor miško in bi bil rešen rešen pri nastavljanju USB - PC povezave, tako pa
.
Ob priliki ga bom jaz nesel enemu strokovnjaku, pa da vidim, če bo kaj iz tega, potreboval bi le fotke in videe rešene. Bom pač plačal tisto menjavo ekrana in potem lahko gre v koš.
Torej nimaš slike na ekranu. Touch še deluje? Ker se da z usb povezavo potem tudi na slepo nastavit na "file transfer" z nekaj poskušanja...
Zaklenjenega nimaš? (lock screen) jaz imam poleg tvojih še to težavo.
Meni ni delalo nič več (se pa je po vibri in pripadajočem času slišalo(čutilo), da se telefon še vedno ugasne in normalno? zažene android, samo je vse v temi in brez toucha.
Zapravil sem nekaj popoldnevov v iskanju raznih orodij po netu, a nisem našel niti enega orodja, ki bi me pripeljalo vsaj kak korak dalje. USB povezava na PC logično ne deluje, kot si že ugotovil, razni SW pa tega ne znajo (ali ne smejo) zaobiti. Edino Samsung ima neko orodje, ki bi po opisih sodeč mogoče vseeno lahko pomagalo, seveda pa mora biti "bolnik" njihov telefon, z drugimi ne deluje. Moj je xiaomi redmi note 7 pro.
Če bi ti crknil samo touch bi lahko preko usb2go vmesnika priklopil gor miško in bi bil rešen rešen pri nastavljanju USB - PC povezave, tako pa
Ob priliki ga bom jaz nesel enemu strokovnjaku, pa da vidim, če bo kaj iz tega, potreboval bi le fotke in videe rešene. Bom pač plačal tisto menjavo ekrana in potem lahko gre v koš.
Storm ::
Samsung galaxy A33, probam ga vezat na PC ampak nekje je verjetno treba potrdit "transfer", pa valda ne vidim.
Markec The Great
zajtam123 ::
mislim da nudi dmt servis samo izposojo zaslona al nekako tako.
Pač toliko priklopi zaslon, da ti reši podatke.
www.dmt-servis.si
Pač toliko priklopi zaslon, da ti reši podatke.
www.dmt-servis.si
floyd1 ::
Technics111 ::
Samsung galaxy A33, probam ga vezat na PC ampak nekje je verjetno treba potrdit "transfer", pa valda ne vidim.
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! EUR31.16 39%OFF | AMOMLED OLED LCD Screen For Samsung A33 5G LCD For Samsung A33 A336 LCD Screen Touch Digitizer Assembly
https://a.aliexpress.com/_mqAIqi0
Ta ekran si naroči. Oled kopije večinoma delajo vredu. One cenejše varjante za 20eur tft ne kupuj,ker so klump.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Technics111 ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | iPhone nasveti (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 39845 (8256) | PINki |
| » | Google omogočil deljenje datotek med bližnjimi napravami tudi z WindowsOddelek: Novice / Android | 6261 (4637) | Silver |
| » | Povezava Andriod - računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 3034 (2482) | buick |
| » | Samsung Omnia problemčki in nasveti?!? (strani: 1 2 3 4 … 22 23 24 25 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 126958 (35784) | Kunte |
| » | Samsung galaxy Ace S5830Oddelek: Mobilne tehnologije | 6844 (5400) | |ke |