Forum » Loža » Zakaj ljudje zavračajo znanost?
Zakaj ljudje zavračajo znanost?
Temo vidijo: vsi
Invictus ::
Ljudje zavračajo MSM znanost...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
Utk ::
Ne, ravno obratno, to si ti domišljaš v svoji zblojeni glavi, da je tako.
Jaz, ali pa mi, ne jemljemo Dnevnika kot znanost, v nasprotju s papagaji, ki nas potem zmerjajo, da ker ne verjamemo Dnevniku, ne verjamemo v znanost.
Ja ok se strinjam, vi jemljete modele na YT, ki nimajo dokoncane niti osnovne sole, kot merodajne informacije in s tem potem prides do tega, da ti nekdo servira fejk znanost kot znanost. No ja, saj kar drzi to kar si v startu napisal
To tvoje sklepanje na nekaj iz ne vem česa je prvi in najbolj očiten znak, da nimaš niti najmanjšega pojma kako deluje znanost. Ker nisem nikjer niti omenil fb, youtuba ali česarkoli takega kot znanstveni vir. To je nastalo v tvoji glavi. Je to "znanstveni" pristop, da si nekaj zapičiš v to svojo neumno betico in potem to ponavljaš do onemoglosti, čeprav nima niti najmanjše podlage v realnosti?
Tako je, in takim potem idioti, drugače jih ne moreš imenovat, pravijo, da pobirajo znanost iz fejsbuka. In potem še mislijo, da v resnici niso idioti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
Invictus ::
Sam nisi razumel, MSM znanost je tista, ki jo forsirajo mediji. In zraven govorijo, da je treba tej znanosti verjeti. Verovanje pa že spada v poodročje religij, kar pa naj znanost ne bi bila...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
KosmataNoga ::
MSM vam govorijo, da je znanosti potrebno ZAUPATI, ker komu pa bos? Sosedovi Pepci ali influencerjem???
Znanost premika meje mogocega, poglej pod prste.
Znanost premika meje mogocega, poglej pod prste.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: KosmataNoga ()
nokken ::
Ne, ravno obratno, to si ti domišljaš v svoji zblojeni glavi, da je tako.
Jaz, ali pa mi, ne jemljemo Dnevnika kot znanost, v nasprotju s papagaji, ki nas potem zmerjajo, da ker ne verjamemo Dnevniku, ne verjamemo v znanost.
Ja ok se strinjam, vi jemljete modele na YT, ki nimajo dokoncane niti osnovne sole, kot merodajne informacije in s tem potem prides do tega, da ti nekdo servira fejk znanost kot znanost. No ja, saj kar drzi to kar si v startu napisal
To tvoje sklepanje na nekaj iz ne vem česa je prvi in najbolj očiten znak, da nimaš niti najmanjšega pojma kako deluje znanost. Ker nisem nikjer niti omenil fb, youtuba ali česarkoli takega kot znanstveni vir. To je nastalo v tvoji glavi. Je to "znanstveni" pristop, da si nekaj zapičiš v to svojo neumno betico in potem to ponavljaš do onemoglosti, čeprav nima niti najmanjše podlage v realnosti?
Tako je, in takim potem idioti, drugače jih ne moreš imenovat, pravijo, da pobirajo znanost iz fejsbuka. In potem še mislijo, da v resnici niso idioti.
Isto kot Kamikazi... ko ne ves kaj odgovoriti zacni zaliti in obkladati ljudi z bedaki, idioti in podobno. Zaradi tega pomanjkanje tvojih argumentov ni nic manj opazno. In glede na opazeno do sedaj, si s precej veliko verjetnostjo upam trditi, da precej boljse kot ti razumem kaj je znanost in kaj so primerni kanali za pridobivanje znanstvenih podatkov. Pa bodi dovolj. Se naprej verjami v teorije zarot, pa negiraj komplet znanost, zato ker je nek politik enkrat izjavil nekaj, kar se je kasneje izkazalo za neresnicno.
Utk ::
Se naprej verjami v teorije zarot, pa negiraj komplet znanost, zato ker je nek politik enkrat izjavil nekaj, kar se je kasneje izkazalo za neresnicno.
Lahko citat, kjer sem karkoli takega napisal? Hvala. (najprej sem to, že zdavnaj, čisto vljudno prosil, šele potem sem začel žalit - kaj pa naj drugega s podtikovalci)
PersonaRuda ::
KosmataNoga je izjavil:
MSM vam govorijo, da je znanosti potrebno ZAUPATI, ker komu pa bos? Sosedovi Pepci ali influencerjem???
Jaz zaupam Slo-tech piscem in sicer:
@KosmataNoga
@BOBERkurwa
@AnalniČep
@BenDover
@Bučka12
@Koleraba11
@Špikavrito
@Murenček
@Redkvica77
@MrzlaZimaBo
@kuglvlnkl - trol račun registriran dne 8.11.2023
@Retardiran12
Nagradno vprašanje: Koliko novih računov si bo odprl ta psihično moteni trol, kateri je tudi odprl to temo?
Koliko bolj ali manj enih in istih sporočil (na katere več niti ne odgovarjam) mi še bo ta trol poslal na ZS?
V Polju bi bilo potrebno prepovedati računalnike za vse paciente te ustanove!
KosmataNoga ::
Spokaj se ze enkrat, ker samo smetis in zalis pa tabletko popapaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: KosmataNoga ()
PersonaRuda ::
KosmataNoga je izjavil:
Spokaj se ze enkrat, ker samo smetis in zalis pa tabletko popapaj.
Še eno zanimivost sem ugotovil pri temu trolu, kateri si serijsko odpira račune.
Ob 23h si je odprl račun. Njegov zadnji komentar danes ponoči ob 3.45h in kasneje komentar ob 11.20h. Sklep? Brezdelnež v hotelu Mama ali v ustanovi Polje? kateri visi 24/7 za računalnikom, je buden do 3h, 4h zjutraj in spi do 11h, potem pa hop spet trolat na forum. To ti je življenje!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Znanost in javnost (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 17019 (12280) | nirburu |
» | Večina stranskih učinkov po cepljenju proti covidu-19 je plod uma (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 40501 (31114) | PrihajaNodi |
» | Nature: V naslednjem desetletju bodo na Facebooku prevladali proticepilci (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 21860 (12456) | zmaugy |
» | Facebook ne bo dovoljeval proticepilskih reklam (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / NWO | 21752 (17823) | imagodei |