» »

Klečalnik

Klečalnik

Vanich ::

Torej, kje (še) v Sloveniji (ali pa Avstriji) bi lahko kupil klečalni stol ? "Koval" klečalniki se mi ne dopadejo. Niti ne vem koliko stanejo.

V mislih imam nekaj takega: (čeprav tale je fuuul drag)

agerksic ::

Probaj na to št. 031 614 155. Jih sam dela. Ceno ti bo pa on povedal. Pa reci, da ti je Toni številko dal.
Kolko pa stane un ko je full drag?

Daedalus ::

agerksic - daj prosim napiši še vsaj ime in priimek, ki se skrivata za tole telefonsko številko... Jaz tudi iščem nekaj takega, samo ne bi lih "na slepo" telefoniral... Al pa mi sporoči na ZS, če nočeš, da so ti podatki preveč javni...
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Tisti stol zgoraj je 159 $ 8-O
So pa še dražji.
A lahko poveš, tko od oka , kolk je približno cena, da ga ne gnjavim zastonj po telefonu ?

Ceno ma 12k sit, ime mu je pa Simon.

Ful bi blo dobro videt kakšne slikce njegovih stolov,
pa izvedet kakšne materijale uporablja.:D

dmok ::

Čisto mimogrede: jaz sem tak stol nekaj časa uporabljal ampak se ni obneslo in sicer sem imel povsem banalen problem: po nekaj minutah sedenja na stolu sta mi vedno "zaspali" obe nogi (mravljinci v stopalih). Tudi po nekaj dnevih uporabe problem ni izginil, zato je moral izginiti stol.

d.

Slik nimam nobenih. Če te zanima kake materiale uporablja ga pokliči saj te ne bo pojedel. Dela pa to bolj za hobi v prostem času, je pa zadeva popolnoma funkcionalna in lična, ker sem tudi sam sprobal.

zlabo ::

Hmm, samo tako informativno me zanima, zakaj je dober tak stol8-O

A to je mogoče za kakšne mišice krepit al kako? Al je to za sadomazohiste:P

Ne, resno me zanima

Matek ::

V mislih imam nekaj takega: (čeprav tale je fuuul drag)

???

30 tisoč je drago? You ain't seen nothing, posearchaj malo za starimi temami o nakupu stola, srednji razred se žačne šele pri kakih 50k, zadeve za 100-200 tisoč pa tudi niso nič posebnega, če hočeš kvaliteto.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

gibaj ::

Kateri klečalni pisarniški stol? in kje..
Ima kdo izkušnje?

M@73Y ::

Poceni klečalnik.
 Klečalnik

Klečalnik

..jump into psytrance tunnel..

predi ::

Torej, search za "klečalnik" mi na slo-tech, poleg tem o Jehovih pričah in obnovah spovednic, vrže ven tole skoraj dvajset let staro temo, ki jo zdaj obujam.

Očitno so stoli, kjer bi človek klečal, namesto sedel, pri nas dokaj eksotična (in sakralno obarvana) zadeva. Hitro iskanje po spletu, vsaj slovenskem delu slednjega, vrže ven mogoče pet izdelkov istega proizvajalca, ki ne vzbujajo pretiranega zaupanja v kvaliteto izdelave, sploh pa ne občutka udobja (https://www.kondela.si/pisarne-klecalni...).

Iščem nekaj z naslonom za hrbet, za uporabo v pisarni, torej v profesionalnem okolju, za ljudi običajne velikosti (~185 cm, ~90 kg). Me lahko kdo usmeri v pravo smer na podlagi lastnih izkušenj?

O glej, tolarji.

Gagatronix ::

Klecalniki nimajo naslona za hrbet, v tem je celoten point. Ce hoces naslon za hrbet vzemi stol.

predi ::

Kako ga nimajo, če pa je direkt na linku v mojem postu?

Pa recimo: https://www.amazon.de/Variable-Original...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: predi ()

135063 ::

So klečalniki za kaj, ste zadovoljni z njimi?

donvito ::

meni se to zdi precej nerodno ...

135063 ::

V takšnem navadnem, skromnem smislu sprašujem, ne dirty-granpa-hacker stil :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 135063 ()

Karen ::

Sestra ga je imela, ko je še risala na risalni mizi (arhitektura, kar je bilo treba še na roke narisat na faksu, pa ko si mizo lahko obrnil/nagnil akkor si hotel). Odkar je vse za računalnikom je to postalo passe.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Poceni miza in stol

Oddelek: Loža
151272 (809) sekvap
»

Kateri stol?

205322 (4554) hcet
»

Kateri računalniški stol? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6121109 (14195) dmk
»

Kje plavati

143137 (2698) globoko grlo

Več podobnih tem