» »

Davek UK?

Davek UK?

Scaramouche3 ::

Zanima me koliko plačaš davek ali še kake druge dajatve za nakup iz UK?

WhiteAngel ::

Scaramouche3 je izjavil:

Vsaj 3,25 eur Pošti Slovenije - tudi če ugotovijo, da DDVja in carine ni treba plačat, ker je bilo vse plačano že prek sistema IOSS :(

WhiteAngel je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

Vsaj 3,25 eur Pošti Slovenije - tudi če ugotovijo, da DDVja in carine ni treba plačat, ker je bilo vse plačano že prek sistema IOSS :(

Torej če plačaš izdelek 2000€, ne bo carine...a je kdo tukaj ki je naročal in ve?

johnnyyy ::

Scaramouche3 je izjavil:

Torej če plačaš izdelek 2000€, ne bo carine...a je kdo tukaj ki je naročal in ve?

Zakaj ne bi bilo carine? Jaz sem plačal za vse, kar je bilo dražje od 25€ (oz. tam nekje). Še za rabljeno opremo smo plačevali carino ko se je iz matične firme posodila v Slovenijo.

johnnyyy je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

Zakaj ne bi bilo carine? Jaz sem plačal za vse, kar je bilo dražje od 25€ (oz. tam nekje). Še za rabljeno opremo smo plačevali carino ko se je iz matične firme posodila v Slovenijo.

In kok procentov na izdelek se plača?

Tidule ::

Pa dobro kaj blodite v tri dni?

Uvoz iz UK je popolnoma enak kot iz katere korili tretje države. 22% DDV + 0-5% carine (nad 150 EUR, odvisno kaj se uvaža) in stroški špediterja (sped odvisno kdo in kaj od 3,25 pa tja do 100 eur).

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj se zadnje čase dogaja s carino? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15526528 (2359) fikus_
»

Ebay carina iz ZDA (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
6734053 (2841) Nesta
»

Paket iz USA, carina. Podarjena stvar.

Oddelek: Loža
253606 (2078) darkolord
»

Carina pri paketu pod 10 € ?