Forum » Loža » Davek UK?
Davek UK?
WhiteAngel ::
Scaramouche3 je izjavil:
Zanima me koliko plačaš davek ali še kake druge dajatve za nakup iz UK?
Vsaj 3,25 eur Pošti Slovenije - tudi če ugotovijo, da DDVja in carine ni treba plačat, ker je bilo vse plačano že prek sistema IOSS
Scaramouche3 ::
WhiteAngel je izjavil:
Scaramouche3 je izjavil:
Zanima me koliko plačaš davek ali še kake druge dajatve za nakup iz UK?
Vsaj 3,25 eur Pošti Slovenije - tudi če ugotovijo, da DDVja in carine ni treba plačat, ker je bilo vse plačano že prek sistema IOSS
Torej če plačaš izdelek 2000€, ne bo carine...a je kdo tukaj ki je naročal in ve?
johnnyyy ::
Scaramouche3 je izjavil:
Torej če plačaš izdelek 2000€, ne bo carine...a je kdo tukaj ki je naročal in ve?
Zakaj ne bi bilo carine? Jaz sem plačal za vse, kar je bilo dražje od 25€ (oz. tam nekje). Še za rabljeno opremo smo plačevali carino ko se je iz matične firme posodila v Slovenijo.
Scaramouche3 ::
Scaramouche3 je izjavil:
Zakaj ne bi bilo carine? Jaz sem plačal za vse, kar je bilo dražje od 25€ (oz. tam nekje). Še za rabljeno opremo smo plačevali carino ko se je iz matične firme posodila v Slovenijo.
In kok procentov na izdelek se plača?
Tidule ::
Pa dobro kaj blodite v tri dni?
Uvoz iz UK je popolnoma enak kot iz katere korili tretje države. 22% DDV + 0-5% carine (nad 150 EUR, odvisno kaj se uvaža) in stroški špediterja (sped odvisno kdo in kaj od 3,25 pa tja do 100 eur).
Uvoz iz UK je popolnoma enak kot iz katere korili tretje države. 22% DDV + 0-5% carine (nad 150 EUR, odvisno kaj se uvaža) in stroški špediterja (sped odvisno kdo in kaj od 3,25 pa tja do 100 eur).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj se zadnje čase dogaja s carino? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 26528 (2359) | fikus_ |
» | Ebay carina iz ZDA (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 34053 (2841) | Nesta |
» | Paket iz USA, carina. Podarjena stvar.Oddelek: Loža | 3606 (2078) | darkolord |
» | Carina pri paketu pod 10 € ?Oddelek: Loža | 4642 (3535) | Tidule |