Forum » Loža » Pošta Slovenije
Pošta Slovenije
Kleemen ::
Vem, da je že nekje odprt niz od Pošte, ampak mi ga iskalnik ne najde, zato odpiram novega. (Lahko se prenese post v staro temo.)
Zanima me kakšna je provizija za Pošto v primeru paketa z odkupnino 800eur - plačilo preko upn obrazca. Je še vedno 1 eur ali več, glede na višji znesek? Hvala za info.
Zanima me kakšna je provizija za Pošto v primeru paketa z odkupnino 800eur - plačilo preko upn obrazca. Je še vedno 1 eur ali več, glede na višji znesek? Hvala za info.
FrRoSt ::
Funkcionalna nepismenost je velika težava in ovira v življenju.
Ne samo za posameznike, marveč (tudi) za celotno družbo!
GASILEC!
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.
acookook ::
Saj ne vem, ampak očitno tudi v nedeljo dostavljajo. Zanimivo, da v dobi AI ne znajo sklanjatev.
Pošta Slovenija
Pošta dostava na zahtevo
Spoštovane stranke,
Hvala, ker ste izbrali Pošta, Vaš paket čaka na dostavo.
ID za sledenje vašega paketa: SI/5012741120813.
Pričakovani datum dostave: 29/01/2023.
Vaš paket je bil zadržan na lokalni pošti in čaka na vašo avtorizacijo.
Pošljite paket zdaj
Z veseljem bomo podprli vaše potrebe po pošiljanju.
Hvala,
Pesarska cesta 10, Ljubljana, 1000
SPOILER: nateg
.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: acookook ()
destroyer2k ::
- Naslov poslovalnice nepravilen
- Sledilna številka je sumljiva
- Samo besedilo je sumljivo napisano
Ampak ja sigurno ni scam.
- Sledilna številka je sumljiva
- Samo besedilo je sumljivo napisano
Ampak ja sigurno ni scam.
mrslow ::
Pozdravljeni, da ne odpiram nove teme nadaljujem tukaj.
Imam za poslati iz Slo v Slo paket velikosti 30x20x20cm 1kg. Zanima me če je kdo nedavno pošiljal in pozna okvirno ceno poštnine. Cenik PŠ navaja 5-6€, spletna stran pošlji paket 8€. Kaj sedaj drži. Saj bi šel vprašat na pošto pa tam drugega kot grdo gledati žal ne znajo.
Imam za poslati iz Slo v Slo paket velikosti 30x20x20cm 1kg. Zanima me če je kdo nedavno pošiljal in pozna okvirno ceno poštnine. Cenik PŠ navaja 5-6€, spletna stran pošlji paket 8€. Kaj sedaj drži. Saj bi šel vprašat na pošto pa tam drugega kot grdo gledati žal ne znajo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pošta Slovenije ( izkoriščevalci ) (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 55199 (5581) | starfotr |
» | Posta. Si, phishing?Oddelek: Informacijska varnost | 3181 (1097) | estons |
» | Pošta Slovenije je absolutno predraga (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 120307 (38334) | destroyer2k |
» | Pošiljanje paketa z odkupnino s Pošto SlovenijeOddelek: Loža | 15323 (8572) | matobeli |
» | Kdo tuki nateguje (dogodivščine s pošto (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14757 (9810) | darkolord |