Forum » Loža » Novačenje na rudarjenje bitcoinov na facebooku
Novačenje na rudarjenje bitcoinov na facebooku
SLOw-Lion ::
Pozdravljeni.
V zadnjem letu se mi dogaja to da me ljudje (večinoma Slovenci, vsaj glede na ime in priimek) na facebooku poskušajo prepričati v rudarjenje bitcoinov. Najprej mi človek prosi za prijateljstvo, ko ga sprejmem za prijatelja, pa mi poskuša prepričati v rudarjenje bitcoinov. To je videti takole:
* moj s 100 €, da poberem 1100 € na teden.
*moj z 200 €, da poberem 2200 € na teden.
*moj s 300 €, da poberem 3300 € na teden.
* moj s 400 €, da poberem 4400 € na teden.
*moj s 500 €, da poberem 5.500 € na teden.
Ima kdo že tako izkušnjo? Če hočete lahko razkrijem imena teh ljudi.
V zadnjem letu se mi dogaja to da me ljudje (večinoma Slovenci, vsaj glede na ime in priimek) na facebooku poskušajo prepričati v rudarjenje bitcoinov. Najprej mi človek prosi za prijateljstvo, ko ga sprejmem za prijatelja, pa mi poskuša prepričati v rudarjenje bitcoinov. To je videti takole:
* moj s 100 €, da poberem 1100 € na teden.
*moj z 200 €, da poberem 2200 € na teden.
*moj s 300 €, da poberem 3300 € na teden.
* moj s 400 €, da poberem 4400 € na teden.
*moj s 500 €, da poberem 5.500 € na teden.
Ima kdo že tako izkušnjo? Če hočete lahko razkrijem imena teh ljudi.
zee ::
Ahem, to dodajaš random ljudi kot prijatelje na Facebooku?
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Machete ::
Scamerji in boti. Ne vidim sicer fore sprejemati ljudi, ki jih dejansko ne poznaš vsaj na daleč.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
SLOw-Lion ::
V zadnjem času predem sprejmem prijateljstvo pogledam, če imava kakega skupnega prijatelja.
Daniel ::
To niso resnični ljudje ampak ukradene slike, narejeni profili s slovenskimi imeni, zadaj pa so večinoma nigerijci. Kar redno prijavljaj, da bo vsaj kaj efekta, ker FB ima tako glup algoritem, da niti prijava spama in lažnega profila "ne krši pogojev uporabe" dokler prijavi samo tu in tam kdo. Itak, več profilov, več reklam, več dobička situacija.
Daniel ::
Report Spam, Report profile opcije na FB. Policija nima tu kaj dosti. FB bi lahko rešil, pa tudi nimajo interesa.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rudarjenje bitcoina potratnejše od izkopavanja zlata (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 22853 (18087) | kakob |
» | Facebook tone še globljeOddelek: Novice / Zasebnost | 14656 (8316) | Jarno |
» | DURS vam večine dobičkov od bitcoinov ne bo obdavčil (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 48057 (40754) | Machete |
» | Namenske škatle za rudarjenje bitcoinov velik hit (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 44196 (39164) | M.B. |
» | EU začenja preiskavo Facebooka? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 68848 (63880) | Ramon dekers |