Forum » Loža » Express One Si in njihov odnos glede dostav
Express One Si in njihov odnos glede dostav
tetriandoch ::
Prejšnji je poklical. Trenutni uporablja način tiha dostava. Če ne boš pogledal tisti hip ga ne boš videl, pa če si doma. Odpiral sem vrata in okna za paketom in nič. Potem pa dobim paket pred vrati, ko je DPD dostavil drug paket.
Pithlit ::
Fak ta EO... Dobim sporočilo da majo dostavo zame. "ok" si rečem in odkljukam dostavo v paketomat. In mi dostavijo paket domov! Kako si drznejo!?!
Life is as complicated as we make it...
styrian ::
Zdaj spet označujejo pakete za dostavljene, čeprav jih ne dostavijo tisti dan. Jaz tega ne bom več toleriral.
fikus_ ::
Odvisno od končnega dostavljavca.
Daj "reklamacijo" na dostavo pisno na EO, mogoče bo pomagalo.
Daj "reklamacijo" na dostavo pisno na EO, mogoče bo pomagalo.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
bauci ::
Danes mi Express One dostavlja en paket. Imajo novost oz. sem šele danes opazil, da lahko "v živo" spremljaš na zemljevidu, kje se dostavljalec nahaja in koliko strank ima še pred mano. Zanimivo.
Groot ::
Danes mi Express One dostavlja en paket. Imajo novost oz. sem šele danes opazil, da lahko "v živo" spremljaš na zemljevidu, kje se dostavljalec nahaja in koliko strank ima še pred mano. Zanimivo.
Poglej natančneje pa boš videl da je to en velik bullshit. Vsakič ko boš kliknil bo dostavljavec na drugem naslovu in se ne premika. V centru Lj je izgledalo kot da kroži po vsek okoliških ulicah, dostava je bila pa šele 5 ur kasneje. Me ne bi presenetilo, če so tole kar tako malo sprogramirali in niti ni kakorkoli povezano z dejansko lokacijo dostavljavca.
GupeM ::
Kolikor sem jaz gledal pred dnevi, je kar v redu delalo. Ni sicer tekoče premikanje, ampak je bolj v stilu refresh vsaki 2 minuti ali 5 minut. Je pa pot bila povsem ok in razumljiva. Je pa res, da gre za podeželje. Začela je v mestu, nato pa proti severovzhodu, nato vedno bolj zahodno po levi strani reke. Nato preko reke in nato vzhodno po desni strani reke, dokler ni prišla do mene. Potem nisem več sledil, ampak je dostavljalka verjetno zaključila doesni breg reke in se nato vrnila na izhodišče v mesto.
Verjetno pa med mnogimi ulicami v LJ zadeva res izgleda kaotično, ker je refresh rate predolg.
Edini BS na tisti strani je bil, koliko je še postaj do tebe. To je bilo pa ves čas na 85 in se ni zmanjševalo.
Verjetno pa med mnogimi ulicami v LJ zadeva res izgleda kaotično, ker je refresh rate predolg.
Edini BS na tisti strani je bil, koliko je še postaj do tebe. To je bilo pa ves čas na 85 in se ni zmanjševalo.
Spremljam pot in se "tovornjaček" premakne vsakih nekaj minut. Je pa najbrž res, da je to uporabno na podeželju in ne v Ljubljani.
Včeraj paketa seveda nisem dobil.
Sem spremljal v živo lokacijo dostavljalca. Dvakrat je stal po 2 uri na dveh lokacijah. Konec dneva sem dobil obvestilo od Amazona (od EO seveda nič) da zaradi tehnič težav dostava ni bila možna.
Danes dobil novo obvestilo od EO, da bo dobava danes med 8.00 in 18.00 uro brez številke dostavljalca in zanimivo danes brez možnosti sledenja. Paket dobil dopoldne.
Sem spremljal v živo lokacijo dostavljalca. Dvakrat je stal po 2 uri na dveh lokacijah. Konec dneva sem dobil obvestilo od Amazona (od EO seveda nič) da zaradi tehnič težav dostava ni bila možna.
Danes dobil novo obvestilo od EO, da bo dobava danes med 8.00 in 18.00 uro brez številke dostavljalca in zanimivo danes brez možnosti sledenja. Paket dobil dopoldne.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bauci ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GLS nesposobni - nasvet prosim (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10151 (385) | starfotr |
» | DPD (tisočič) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6155 (777) | GrimReaper3 |
» | DPD in njihovi paketniki - vse dela, dokler ne pač ne (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11073 (6970) | AndrejO |
» | DHL in dostava Pošte Slovenije (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 47766 (18607) | uporabnik50 |