» »

Kje najti (dodatno) delo kot programer?

Kje najti (dodatno) delo kot programer?

ecaps ::

Imam redno zaposlitev, a bi s programiranjem popoldne rad zaslužil še kaj. Najraje delam s PHP/MySQL/jQuery/Bootstrap/Laravel/(mogoče tudi Angular)... poznam tudi SEO, za pokazati oz. zaključenih imam že kar nekaj, tudi precej obširnih, kompleksnejših projektov. Recimo, da bi bila ena izmed mojih prednosti tudi ta, da poleg tega, da zadostim funkcionalnostim recimo, da izdelam stran/aplikacijo, ki kolikor toliko lepo zgleda (po mojih izkušnjah izjemna redkost med programerji, izjemna :)). Kje bi zdaj našel koga, ki bi mu to znanje prišlo prav, bi ga znal ceniti in tudi plačati, da bi lahko zanj kaj na novo razvil ali nadgrajeval obstoječe zadeve? Kje ste vi našli svoje naročnike? S.p.-ja nimam in ga tudi zaenkrat ne bi odpiral, plačilo bi bilo recimo preko avtorske pogodbe. Na mesec bi recimo rad dodatno zaslužil tam okoli 1000€ bruto oz. cca. 700€ neto.

FireSnake ::

Ne razumem: vse programerske firme iščejo.
Ti imaš pa težave dobiti delo. Kako to?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

sbawe64 ::

Zakaj raje ne dvigneš osnovne postavke, namesto da iščeš popoldansko delo ?
2020 is new 1984
Corona World order

mm&r ::

Očitno OP-jevega dela v njegovi matični firmi ne cenijo dovolj.

Na FB imaš nekaj skupin kjer rabjo take storitve

Npr. Growth Hacking ima celo nek imenik freelancerjev kamor se lahko vpišeš:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/...

Ahim ::

ecaps je izjavil:

S.p.-ja nimam in ga tudi zaenkrat ne bi odpiral, plačilo bi bilo recimo preko avtorske pogodbe. Na mesec bi recimo rad dodatno zaslužil tam okoli 1000€ bruto oz. cca. 700€ neto.

"Dopolnilni" ("popoldanski") s.p,. stane manj kot 80 EUR na mesec, ti bi pa raje placeval 300 EUR na mesec?

mm&r ::

Ahim je izjavil:

ecaps je izjavil:

S.p.-ja nimam in ga tudi zaenkrat ne bi odpiral, plačilo bi bilo recimo preko avtorske pogodbe. Na mesec bi recimo rad dodatno zaslužil tam okoli 1000€ bruto oz. cca. 700€ neto.

"Dopolnilni" ("popoldanski") s.p,. stane manj kot 80 EUR na mesec, ti bi pa raje placeval 300 EUR na mesec?

Ko sem nazadnje preverjal je bilo VEČ kot 80 EUR, za tehnični forum bi se spodobilo malo več natančnih številk.

https://mladipodjetnik.si/novice-in-dog...

ecaps ::

FireSnake je izjavil:

Ne razumem: vse programerske firme iščejo.
Ti imaš pa težave dobiti delo. Kako to?

Tudi za le občasno popoldansko delo preko avtorske, fully remote? Imaš katero konkretno v mislih?

sbawe64 je izjavil:

Zakaj raje ne dvigneš osnovne postavke, namesto da iščeš popoldansko delo ?

Žal ne pride v upoštev.

Ahim je izjavil:

ecaps je izjavil:

Znajo biti težave pri trenutnem delodajalcu zato bi raje za začetek preko avtorske. Če bi dobil kakšnega zanesljivega naročnika, bi se pa tudi šel davčne optimizacije ampak to bi bil "sladke" težave. Najprej je potrebno dobiti delo.

mm&r je izjavil:

Očitno OP-jevega dela v njegovi matični firmi ne cenijo dovolj.

Na FB imaš nekaj skupin kjer rabjo take storitve

Npr. Growth Hacking ima celo nek imenik freelancerjev kamor se lahko vpišeš:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/...

Ammm, nisem na FB ;((

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ecaps ()

bemfa ::

Za iskanje posla se v večini uporabljajo socialna omrežja. Zato si kar ustvari LinkedIN in Facebook. Domov noben ne pride trkat. Na več mestih si prisoten, lažje te najdejo. Začni hodit na razne meetupe, konference, skratka čim več eventov, spoznavat ljudi itd.

Ahim ::

mm&r je izjavil:

Ahim je izjavil:

ecaps je izjavil:

Ko sem nazadnje preverjal je bilo VEČ kot 80 EUR, za tehnični forum bi se spodobilo malo več natančnih številk.

https://mladipodjetnik.si/novice-in-dog...

Hvala za popravek, si preverjal kasneje kakor jaz (takrat je bilo cca. 76 EUR, ce me spomin ne vara). V glavnem - bistveno manj kot 300 EUR.

miha696 ::

Tudi mene zanima podobno. Trenutno sem zaposlen tri leta in bi popoldne še z veseljem opravljal kakšno dodatno delo. Tako, da če kdo pozna koga se toplo priporočam :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

S.P. ali avtorska pogodba

Oddelek: Loža
264360 (3506) St235
»

s.p. (strani: 1 2 )

7014161 (9649) Vikking
»

Fleksibilnejša oblika samozaposlitve (strani: 1 2 3 4 5 )

21543730 (38567) kkk7
»

Kako poiskati zaposlitev oziroma kako legalizirati moje delo? (strani: 1 2 )

6815951 (13241) St235
»

Izplačilo honorarja - kako?

266654 (5864) Tarzan

Več podobnih tem