» »

Kaj je danadanes narobe z ljudmi?

Kaj je danadanes narobe z ljudmi?

Buggy ::

Naletel sem na tale YT video in se ob tem zacel sprasevati, kaj se to dogaja ljudem.

Koliko idiotov lahko nastejete samo pri prvek klipu?

-Bebast voznik, ki gre zavestno v poplavljeno cono in pricakuje cudez
-Bebasti gledalci, ki vejo kaj se dogaja in voznikov ne opozorijo in raje snemajo
-Bebast "resevalec", ki ob resevanju se dodatno unicuje avto
-Bebasta obcinska uprava oz. pristojni organi (policija?), ki ne zasciti lokacije z opozorili
.
.

Podobno je opaziti tudi pri nas, ko pride na avtocesti do nesrece ali pa samo kdo stoji na odstavnem pasu in ljudje pasejo firbce, upocasnujejo promet in ogrozajo varnost.

A je to zdej postala nova realnost...nefunkcionalni, firbcni in privoscljivi idioti?

FrRoSt ::

:)):)):)):)):)):)):)):)):)):))

Nekoč je imel neki uporabnik v svojem podpisu napisano: Živimo v času pametnih naprav in neumnih ljudi!! ;)
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.

Machete ::

Ta cesta je sedaj že nekaj časa zaprta. Sem pa sam pogeldal veliko teh clipov, ker so mi kul, ne vem zakaj.
Kakor sem ocenil, ljudje računajo, da če je cesta odprta, ne more biti hudega. Je pa tudi meni bizarno, da kar zapeljejo, sploh glede na to kako znan je bil ta prehod tega kanala in pa da te 20 ljudi snema.
Sicer pa bi jih 95% prišlo čez, če ne bi dali gasa, da jim val zalije intake.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

PacificBlue ::

A je to zdej postala nova realnost...nefunkcionalni, firbcni in privoscljivi idioti?

I’m out.
:3

Kayzon ::

Velika vecina ljudi je od vedno bila posebna,bolj se gre za to da imamo danes internet in mobitele,tako da lahko to lepo neumnost vidimo na spletu.

Miki N ::

Vi nadpovprečni supermani imate napačen pristop. Kot intelektualna elita bi morali sprejeti to, da je večina ljudi pod vami kot nekaj samoumevnega, celo potihem všečnega - ne pa da vas moti in celo jezi in ste tečni. Malo spominjate na une novopečene bogataše ali naenkrat slavne ljudi, ki se nekako ne počutijo dobro v svoji koži - za razliko od "aristokrata", ki mu je to narava.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Miki N ()

ToniT ::

Pri vsakem večjem deževju v Ljubljani rešujejo vsaj enega voznika iz poplavljenega podvoza.

Sicer pa znani rek Einsteina:
"Samo dve stvari sta neskončni: vesolje in človeška neumnost, ampak za vesolje nisem povsem prepričan."

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vožnja pod vplivom alkohola

Oddelek: Na cesti
473773 (549) sabali
»

SEC preiskuje ponudbe kritožetonov, Twitter prepoveduje oglaševanje kriptovalut (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Kriptovalute
5725038 (20706) nsignific

je zebra oaza za pešce? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Na cesti
26749717 (44265) BigWhale
»

Mnenje o policajih (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12928347 (20141) strup121

Več podobnih tem