» »

Ljudje vozijo prehitro po avtocesti glede na svoje plače

Ljudje vozijo prehitro po avtocesti glede na svoje plače

««
7 / 10
»»

m0LN4r ::

Video kjer so te porabe izmerjene:
Prepricaj se sam, vzem Golfa, Scalo, Rapida in Leona, ki jih je se vedno dalec najvec na cestah ne glede na starost.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

valinoratina ::

Evo Škoda Scala:

Več se mi pa ne da, si kar sam poglej, ampak ja, razlike v porabi z hitrostjo so kr ornk ane. Sploh če upoštevaš da tistih 7 minut pri 50 kilometrih razdalje izračunanih v prvem postu bi veljalo samo če bi bila cesta čisto prazna, ampak v praksi ni in je prihranek nekje pol te, torej 3 do 4 minute. Če bi še to upošteval je računica še slabša za večje hitrosti (se še bolj ne splača). Plus konstantna pospeševanja in bremzanja ki jim moraš delat pri večjih hitostih.

Zgodovina sprememb…

14 let najbolj prodajani ljudski avto, kateri je se vedno najbolj pogosti na cestah. The king, samo za tebe, tempomat 135 gor pa dol po avstriji.

Ti si pac s svojimi par komadi, lahko... ritko obrises.

Pac sam si si kriv, ce napacne avte in teste gledas, predvsem biased, ker tu govorimo o 14 letih skupaj, ki se se vozijo naokoli.
Trade Republic 38MVDVXM

Tole ni poraba pri 135 km/h ampak pri 90 km/h. Tudi Polo nima take porabe (si omenil da voziš Polota).

Nah pri 90 je pa ze res okol 3 pa nekaj xD
Trade Republic 38MVDVXM

Pac sam si si kriv, ce napacne avte in teste gledas, predvsem biased, ker tu govorimo o 14 letih skupaj, ki se se vozijo naokoli.
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

Edini ki tule lahko ritko obriše si ti, biased testov pa ni, lahko gledaš tudi katerekoli druge teste, če misliš da so tej for some reason bisased. Ampak ne, naj ti resnica ne bo v napoto še naprej pri tvojih nebulozah.

m0LN4r je izjavil:

Nah pri 90 je pa ze res okol 3 pa nekaj xD

No pa si se sam zajebu v svoje lastne laži, to je še vedno 2 litra razlike cca knede.

Zgodovina sprememb…

Vsekakor, ampak novejsi model 1.6TDI, tempomat 110:

No pa si se sam zajebu v svoje lastne laži, to je še vedno 2 litra razlike cca knede.
Ne zakaj en avto ma 300kg manj, ozje gume, manjse lazje felge in eco varianto.
Cisto fajn se izide, samo ti si se prevec zelen za usesi, bo treba za volan in nabrat mal izkusenj.
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

Torej bi 1,6 litra prišparal že samo s tem če bi hitrost na avtocesti znižal za bogih 25 km/h. Pa voziš majhen avto kot je Polo, večina ljudi ima večji avto za avtocestna potovanja, kjer so razlike kakopak seveda večje. Pa tvoj Polo definitivno ni najbolj prodajan ljudski avto lol, je Clio precej pred njim.

Ne zakaj en avto ma 300kg manj, ozje gume, manjse lazje felge in eco varianto.
Cisto fajn se izide, samo ti si se prevec zelen za usesi, bo treba za volan in nabrat mal izkusenj.

Edini zelen za ušesi tu si ti, sam si povedal, torej glede na tvoje lastne podatke da tvoj polo TDI porab cirka 3 pri 90 km/h in 5,2 pri 135 km/h. Torej to je še vedno cirka 2 litra razlike.

Zgodovina sprememb…

Pa smo spet tam, da teh par evrov nobenga ne srbijo, celo pa ne kot pravis, tisti ki vozijo "vecje avte" za potovanja. Al bo 14 dnevno potovanje na koncu 1440€ al 1490€ je cisto vseeno. Obcutek, da se ne cijazis je vreden vec.
Trade Republic 38MVDVXM

Par evrov dnevno je na konc leta jurja več. Kar je skor ena plača več za večino slovencev. Mic po mic pa se nabere knede. Občutka da se cijaziš kot si se neumno izrazil ti se navadiš v nekaj dneh in nimaš več občutka da se cijaziš, prihranki pa ostanejo.

Zgodovina sprememb…

Who cares?
Saj pa nismo v Romuniji.
Trade Republic 38MVDVXM

Imaš prav, smo v Sloveniji (isti kurac). Tebi verjamem da je vseeno ker dobivaš nemško plačo /živiš v Nemčiji kot si sam povedal na tem forumu že nekajkrat. Skrbet bi moral pa vsak ki nima plače preko 3 jurje neto (top 1 % slovencev). Matematično glede na zgubljen čas proti dodatnemu gorivu.

Zgodovina sprememb…

To si ti izjavil.
Trade Republic 38MVDVXM

No Slovenija je precej poden to be honest. Še veliko nam manjka do zahodno evropskih držav, predvsem v sami miselnosti /karakterju ljudi.

Zgodovina sprememb…

BlaY0 ::

m0LN4r je izjavil:

14 let najbolj prodajani ljudski avto, kateri je se vedno najbolj pogosti na cestah. The king, samo za tebe, tempomat 135 gor pa dol po avstriji.

A, ti si tisti Gastarbeiter ki poleg Švicarskih tera čez Avstrijo 20+ nad omejitvijo :P

Koliko greš pri Špitalu kjer je omejitev zaradi del 60? Na koncu zožanja je stacionarc... a te je že poslikal? In koliko pri Bischofshofnu kjer je 80? Kaj pa tuneli kjer je 100? Kdaj voziš, ponoči al podnevi?

DamijanD ::

Meni je fascinantno kako inženirček ignorira/zanika vse izkušnje ST ljudi, ker se skladajo z njegovimi prepričanji, ki so zgrajena na podlagi YT videov in ne na podlagi lastnih izkušenj. Ne vidim nobenega motiva zakaj bi kdorkoli fake-al porabo, ki je prenizka po mnenju inženirčka. Kar sem jaz objavil ni bilo narejeno z mislijo na najnižjo možno porabo, da se bom s tem hvalil, ampak sem iz vseh teh izletov (koncerti) imel samo željo čim prej prit domov...

Utk ::

m0LN4r je izjavil:

Pa smo spet tam, da teh par evrov nobenga ne srbijo, celo pa ne kot pravis, tisti ki vozijo "vecje avte" za potovanja. Al bo 14 dnevno potovanje na koncu 1440€ al 1490€ je cisto vseeno. Obcutek, da se ne cijazis je vreden vec.

Zakaj na tako pot ne greš raje z večjim avtom, če te par evrov gor dol ne skrbi?

Meni je fascinantno kako inženirček ignorira/zanika vse izkušnje ST ljudi, ker se skladajo z njegovimi prepričanji, ki so zgrajena na podlagi YT videov in ne na podlagi lastnih izkušenj.

Ne razumeš poante. Kakšne izkušnje že ignoriram? Nihče od teh ljudi ni tega v resnici meril tako kot bi bilo pravilno /relevantno. Naj razložim. Ljudje kar oni povejo je koliko gre njihova poraba čez cel tank gor ko enkrat vozijo recimo 110 enkrat pa 130 po avtocesti, avtoceste imajo pa mogoče 30 %. To je tisto kar tipično povejo ljudje. Kar pa je relevantno za račun koliko se splača vozit po avtocesti pa je samo oni del ko se voziš po avtocesti s to hitrostjo. In tega v praksi nihče od teh "ljudi iz izušnjami" ni properly meril. Properly meritev bi bila: 1. resetiraj števec povprečne porabe. 2. VOzi se po avtocesti s to hitrostjo vsaj 10 km, še raje 20 km. 3. Odčitaj povprečno porabo A. 4.resetiraj števec povprečne porabe še enkrat. 5.vozi se po istem delu avtoceste le da v drugo smer 10 do 20 km. 5. Odčitaj povprečno porabo B. 6. seštej povprečno porabo A+B in deli z 2. Samo to je ta prava meritev in tega ni nihče od teh tvojih "ljudi z izkušnjami delal! Ja? Je to teko težko zastopit? Kar oni povejo je podatek ki ni relevanten za izračun.

Kot drugo pa: V realnosti smo tistih 7 minut prihranka pri 130 km/h za 50 km razdalje upoštevali preveč. To bi veljalo samo če bi bila cesta čisto prazna. V praksi ni, in bi bil realen časovni prihranek 3 minute. In hkrati ogromno pospeševanja in zaviranja ki kurita energijo. Tako da v realnosti da bi se ti res objektivno gledano splačalo vozit 130 km/h tudi če je samo 1 liter porabe med 100 in 130 (pa je pri vsakem avtu več, merjen samo oni del ko voziš po avtocesti seveda, kar ti in vsi tebi enaki delate napako) samo če zaslužil mesečno 2593 EUR. Kar pa spet velika večina Slovencev ne, tako da osnovna poanta iz prvega posta ravno tako ostane.

Zgodovina sprememb…

Še računsko: okej upoštevamo samo 1 liter razlike na 100 km med 100 in 130 km/h (v realnosti je pri 99 % avtov več, ampak dajmo it tvojim skeptikom na roke).

50 km dolga razdalja. Matematični prihranek časa med med 100 in 130 j 7 minut, realen pa 3 minute (ker gledat moraš dejansko povprečno hitrost glede na potovalno hitrost, točno ta test so enkrat delali novinarji siola na nemških avtocestah, merili so kolikšen je realen časovni prihranek pri določeni POTOVALNI hitrosti in kako to vpliva na povprečno hitrost). Skuriš pol litra več (ker je 50 kilometrska razdalja). Pol litra te strane 1.544€x0,5 l= 0,772 €.

Torej koliko je mora bit plača posameznika da v 3 minutah zasluži 0,772 €?
(60 minut /3 minute)*0,772 EUR = 15,44 EUR na uro, krat 168 delovnih ur na mesec je enako 2593 EUR.

In suprise suprise, več kot 95 % Slovencev zasluži manj kot 2593 € na mesec in se bi jim potetakem splačalo peljat počasneje po avtocesti.

gruntfürmich ::

dovela je izjavil:

Splošno znano je da je poraba avtomobila pri 100 km/h ali 110 km/h bistveno nižja kot pri 130 km/h, lahko tudi skoraj 3 litre nižja...

ko se levuharski psihopati že v prvem stavku zlažejo...
to je naš krasni novi svet.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

gruntfürmich je izjavil:

dovela je izjavil:

Splošno znano je da je poraba avtomobila pri 100 km/h ali 110 km/h bistveno nižja kot pri 130 km/h, lahko tudi skoraj 3 litre nižja...

ko se levuharski psihopati že v prvem stavku zlažejo...
to je naš krasni novi svet.

Graf v prvem postu te teme lepo kaže 3 litre razlike, torej si levuharski psihopat samo ti sam. ;) In kot sem ti pojasnil TUDI ČE je samo 1 liter razlike, še vedno se 95 % Slovencem to ne splača objektivno gledano.

Še ena poanta. Elon Musk je imel par let nazaj idejo da bi njegovi električni tovornjaki vozili v konvoju, prvega bi upravljal voznik, druge dva pa bi bila brez voznika in bi mu sledila. Računal je na ogromne prihranke na račun zračnega upora (ter še na račun tega da rabiš 2 voznika manj). Zakaj ne bi podobno zadevo izoristili tudi v praksi pri avtih? Poraba bi bila še veliko manjša če bi ljudje lepo vozili za tovornjaki. Morda bi bil prve par dni malo hecen občutek, vendar v parih dneh bi se zadeve povsem navadil, prišparal bi pa ogromno. Pa ne samo finančno, tudi na hrup in onansnaževanje bi bilo mnogo manjše.

Zgodovina sprememb…

valinoratina je izjavil:

Par evrov dnevno je na konc leta jurja več. Kar je skor ena plača več za večino slovencev. Mic po mic pa se nabere knede. Občutka da se cijaziš kot si se neumno izrazil ti se navadiš v nekaj dneh in nimaš več občutka da se cijaziš, prihranki pa ostanejo.

povprečna slovenska poraba je recimo 15000 km letno. to pomeni pri 1L več porabe 230€ letno (če je VSEH 15000 km na avtocesti z višjo porabo). to pomeni 19€ mesečno. kar je zanemarljivo za večino.

valinoratina je izjavil:

Zakaj ne bi podobno zadevo izoristili tudi v praksi pri avtih? Poraba bi bila še veliko manjša če bi ljudje lepo vozili za tovornjaki. Morda bi bil prve par dni malo hecen občutek, vendar v parih dneh bi se zadeve povsem navadil, prišparal bi pa ogromno. Pa ne samo finančno, tudi na hrup in onansnaževanje bi bilo mnogo manjše.

zato ker si ti psihopat ker je takšna vožnja IZREDNO NEVARNA. štekaš bebo?

ko bodo vsi avti avtonomni pa bo to vsekakor možno. prej pa NE!

Zgodovina sprememb…

NI zanemarljivo. Zgoraj sem objavil članek v delu kjer je statistika kjer so ugotovili da polovica Slovencev nima niti 600 EUR prihrankov na računu za hude čase. 230 EUR DODATNIH prihrankov letno bi bilo ogromno.

zato ker si ti psihopat ker je takšna vožnja IZREDNO NEVARNA. štekaš bebo?

ko bodo vsi avti avtonomni pa bo to vsekakor možno. prej pa NE!

Oba dva veva kdo od naju je bebo in prihopat in kristalno jasno je da to nisem jaz. ;) NI treba bit 5 metrov za tovornjakom da čutiš prihranke, tudi na varni razdalji za tovornjakom so prihranki na račun zračnega upora še veno znantni...

Zgodovina sprememb…

valinoratina je izjavil:

NI zanemarljivo. Zgoraj sem objavil članek v delu kjer je statistika kjer so ugotovili da polovica Slovencev nima niti 600 EUR prihrankov na računu za hude čase. 230 EUR DODATNIH prihrankov letno bi bilo ogromno.

ker plačo dobivamo na mesečni bazi se moramo pogovarjati o mesečnih stroških, ne o letnih.
o letnih stroških se pogovarjajo samo bebci ki forsirajo svojo bolano agendo.

komur 20EUR mesečno predstavlja visok strošek, se mora vprašat po zdravju in pameti, ker takšni butasti finančno nepismeni ljudje po navadi zagonijo denar za bedarije.

Zgodovina sprememb…

gruntfürmich je izjavil:

valinoratina je izjavil:

ker plačo dobivamo na mesečni bazi se moramo pogovarjati o mesečnih stroških, ne o letnih.
o letnih stroških se pogovarjajo samo bebci ki forsirajo svojo bolano agendo.

Ne, o mesečnih stroških se pogovarjate samo debili ki nimajo občutka za sočloveka. Več kot pol Slovencev sploh ne gre na dopust, ker si ga ne more privoščiti na koncu leta. Če bi prihranli 230 EUR letno, bog ne daj da imajo 2 avta, kar je nuja če oba delata, torej 460 EUR letno bi bila precej večja šansa da bi imeli dovolj za letni dopust.

komur 20EUR mesečno predstavlja visok strošek, se mora vprašat po zdravju in pameti, ker takšni butasti finančno nepismeni ljudje po navadi zagonijo denar za bedarije.

Še enkrat: polovica slovencec nima niti 600 EUR prihranka vsega skupaj od celega svojega lajfa za hude čase. Taka je statistika. Niso finančno pismeni? Morda. Pa vseeno bi jim 230 EUR letno zelo prav prišlo. Za praktično nič slabši performance.

Zgodovina sprememb…

ti si levuharski bolnik, ki ti ni mar za sočloveka, ker imaš premali IQ - kar pojdi si ga testirat.

folk nima prihrankov ker zapravlja za BEDARIJE. če tega ne veš, potem ne poznaš ljudi in njihovih navad, ker si leviharski egoist.

Nisem ne levuharski ne bolnik, to si samo ti. IQ imam stestirano med top 1 %. Si še en pri koritu, gnoj hudičev.

zato jim počasnejša vožnja NE BO privarčevala denarja, ker ga bodo zapravili za druge neumnosti.

Seveda ja lol. Poznaš sploh kakšnega na minimalcu? Ali pa vsaj kakšnega s povprečno plačo?

Zgodovina sprememb…

valinoratina je izjavil:

Nisem ne levuharski ne bolnik, to si samo ti. IQ imam stestirano med top 1 %. Si še en pri koritu, gnoj hudičev.

ti top 1% niti ne poznaš, ker nimaš nobenega takega v svojem krogu. no koliko pik pa je za top 1%?

valinoratina je izjavil:

Seveda ja lol. Poznaš sploh kakšnega na minimalcu?

poznam. vsi so propalice in tudi kadijo.

Zgodovina sprememb…

135 IQ je top 1 %, sam ga imam 140. Pa pustimo to ker mi boš očital hvalisanje. Čudne ljudi poznaš, jaz jih poznam kar nekaj na povprečni plači in noben ne kadi, ne trave, ne cigaret. Kaj kadijo te tvoji? In še nekaj, večino ljudi v Sloveniji ne zasluži niti povprečne plače.

S povprečno plačo ste že med četrtino najbogatejših
https://www.dnevnik.si/1042773303

Zgodovina sprememb…

valinoratina je izjavil:

135 IQ je top 1 %, sam ga imam 140.

:)):)):))
bebo!!!!!
za 140 nisi dobil niti povabila v menso društvo!!!! :)):)):))
ti si res bogi...

Bebo in bogi si samo ti, sem dobil. Večina zaposlenih zasluži manj od povprečne plače
LJUBLJANA - Skoraj polovica - 44 odstotkov - tekstilnih delavk je septembra lani za svoje delo prejela minimalno plačo. To pomeni, da so zaslužile 101.611 tolarjev bruto. Ne veliko bolje se je godilo tudi usnjarjem, saj je enako tanko kuverto domov prinesel vsaki peti, pa tudi vsak peti delavec v lesni in pohištveni industriji. Minimalno plačo je sicer zaslužilo 7,4 odstotka vseh zaposlenih. Kar 2,6 odstotka zaposlenih, to pomeni 14.901 delavcev, pa je po podatkih Statističnega urada zaslužilo celo manj od minimalne plače. Vsi ti so se pridružili skoraj 64 odstotkom zaposlenih, ki so za delo za polni delovni čas zaslužili manj, kot je znašala povprečna plača - torej manj kot 236.231 tolarjev bruto. Povprečno plačo si je septembra lani prislužilo le okoli 4,4 odstotka zaposlenih.

https://www.dnevnik.si/51398

Zgodovina sprememb…

tko btw, na svetovnem nivoju si med top 1% najbogatejših z ~40000$ letnega prihodka...

Skratka si še en prikoritnik, ki mu je bilo vse k riti prinešeno, po vsej verjetnosti politik.

gruntfürmich je izjavil:

tko btw, na svetovnem nivoju si med top 1% najbogatejših z ~40000$ letnega prihodka...

Glej Evropo.

64 % ljudi v Sloveniji zasluži manj od povprečne plače. 44 % ljudi zasluži minimalno plačo. Taka je realnost Slovenije.

Zgodovina sprememb…

nikakor nisem politik, imam višji IQ kot ti in sem samo med top 2% (za kar se tudi dobi povabilo v menso).
si pa ti levuharski prikoritnik, ki ne poznaš ljudi in bi pridnim kradel za lastno korist, ne za to da bi dajal revnim!

Ne, nisem ne prikoritnik, še manj pa levuharski lol. Spadam v čisto politično sredino, ker zakaj bi šli levo ali desno, če gremo pa lahko NAPREJ. ;) Si al politik al pa te je en politik nastavil na položaj, skraka prikoritnik, ki pojma nima kakšno je življenje večine ljudi v Sloveniji..

Zgodovina sprememb…

valinoratina je izjavil:

Ne, nisem ne prikoritnik, še manj pa levuharski lol. Spadam v čisto politično sredino, ker zakaj bi šli levo ali desno, če gremo pa lahko NAPREJ. ;)

ti si tako zarukan da greš nazaj. le da se še ne morem odločit, ali namerno ali celo nenamerno, ker si tako zabit...

valinoratina je izjavil:

kakšno je življenje večine ljudi v Sloveniji..

življenje v sloveniji je izredno lagodno za propalice, vendar je problem ker si nočejo pomagati, samo jamrajo, in počnejo bedarije da še poslabšujejo svoj položaj.
to je realnost revežev v sloveniji.

Zgodovina sprememb…

Oba dva veva kdo od naju je zarukan in zabit in kristalno jasno je da to nisem jaz. ;) Če bi bil ti pameten, potem ne bi pisal takih bedarij tukaj na forumu, ne bi nasprotoval obnovljivim virom energije, ki so če že drugega ne tudi FINANČNO perspektivna zadeva, ki je finačno smiselna in tak dalje, te spremljam na forumu že nekaj časa veš. ;)

Zgodovina sprememb…

valinoratina je izjavil:

...Če bi bil ti pameten, potem ne bi pisal takih bedarij tukaj na forumu, ne bi nasprotoval obnovljivim virom energije...
pametni ne počnejo tega. vsaj ne zaradi lastne pameti in morale.
če so financirani da trosijo laži, pa je druga zgodba.
ampak tega ti itq ne dojameš.

valinoratina je izjavil:

FINANČNO perspektivna zadeva...
ker kradejo za subvencije drugim. kot socializem. levuharji pač.

Zgodovina sprememb…

Spet laži in nebuloze s tvoje strani. Ne dojameš ti da to kar si naložil ne drži. Ne laži, resnica:

Sicer pa vidim kaj je tvoj modus operadi, argumentov nimaš, znaš pa žalit vsepovprek brez smisla (recimo tukaj nekoga žališ s kmetavzom, par postov dol spet nekoga drugega z nečim drugim ), res si revček da je edini način da se sam bolje počutiš to da žališ vse s katerimi se kadarkoli pogovarjaš, ubošček, ubošček v glavi, se mi kar smisliš.:
https://slo-tech.com/forum/t820063/p801...

ker kradejo za subvencije drugim. kot socializem. levuharji pač.

Sonce in veter je BREZ subvencij cenovno bolj ugoden kot klasični energijski viri.

Green energy is cheaper than fossil fuels, a new study finds
https://www.snexplores.org/article/gree...

Tukaj imaš tudi graf BREZ subvencij: https://www.lazard.com/media/nltb551p/l...

Zgodovina sprememb…

Levelized Cost of Energy Comparison--Unsubsidized Analysis

imam višji IQ kot ti in sem samo med top 2% (za kar se tudi dobi povabilo v menso).

LOl, imaš nižji IQ, kar se vidi že iz tvojim zabitih postov tu na forumu. Če bi imel IQ nad 80 potem bi vedel da top 1 % je več kot top 2 %.

Zgodovina sprememb…

c3p0 ::

m0LN4r je izjavil:

Jaz pri dolgi vožnji s 110km/h pridem celo na 4.2l porabe, 2.2 MB-E, dizl kakopak.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: c3p0 ()

To je možno če je avto zelo aerodinamičen ja. Koliko pri 140 km/h? Kateri avto?

Zgodovina sprememb…

BlaY0 ::

gruntfürmich je izjavil:

zato jim počasnejša vožnja NE BO privarčevala denarja, ker ga bodo zapravili za druge neumnosti.

Prevažanje z avtomobili je v zelo redkih primerih varčevanje. V večini gre za totalno potrato in razmetavanjem denarja. Ne glede na to ali gre za ICE ali EV.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BlaY0 ()

nejc_nejc ::

statistika kjer so ugotovili da polovica Slovencev nima niti 600 EUR prihrankov na računu za hude čase. 230 EUR DODATNIH

To je na nivoju so na televiziji povedali.

A ti sploh veš, kako statistika in pridobivanje podatkov deluje?

Članek je bil v časopisu Delo, ne na televiziji. Ja vem kako statistika deluje, sem jo imel 10 na faksu. Evo o temle članku govorim:
https://old.delo.si/gospodarstvo/financ...

Zgodovina sprememb…

nejc_nejc ::

No vidiš, ne kapiraš, kaj sem mislil, je bilo na televiziji.

Ja, na faksu si imel teorijo.
Ali si kdaj podal podatke za statisticni urad?

2dark ::

c3p0 je izjavil:

Jaz pri dolgi vožnji s 110km/h pridem celo na 4.2l porabe, 2.2 MB-E, dizl kakopak.

VAu... :O
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Kalibri ::

valinoratina je izjavil:

Ja vem kako statistika deluje, sem jo imel 10 na faksu.

Pa jo še vedno ne znaš. Moral bi jo imeti 15.
Značilno za avtiste je, da se ves čas hvalijo in se morajo dokazovati z namišljenimi rezultati.

SKratka, kaj si naračunal na mojih 5,5 povprečne porabe? Če znižam povprečno hitrost za 10-20 km/h, sem na 5 litrov povprečne porabe. Pa se mi ne da "šparat".
Kje so tvoji 3 litri razlike?
Teorija te jebe, praksa pa sploh.

valinoratina je izjavil:

LOl, imaš nižji IQ, kar se vidi že iz tvojim zabitih postov tu na forumu. Če bi imel IQ nad 80 potem bi vedel da top 1 % je več kot top 2 %.
Glede na to, da ne znaš biti (niti forumsko anonimno) prijazen, ti tudi IQ šepa.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kalibri ()
««
7 / 10
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

TSI oz. TFSI motorji (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
12847037 (42745) Mavrik
»

Poraba na AC in izven nje (strani: 1 2 )

7822259 (20415) WarpedGone
»

Proizvajalci avtomobilov prirejajo statistike o porabi (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
18334712 (25791) nekikr
»

Vinjeta - se splača?

294153 (3129) Bananovec
»

Italija : omejitev hitrosti do 150 km / h (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12228735 (26917) IceIceBaby

Več podobnih tem