Forum » Loža » Hoteli in skrite kamere
Hoteli in skrite kamere
lolipop2 ::
Tale video je pred kratkim prišel pod moje prste in sem bil kar presenečen
A je tega dejansko veliko po hotelih? Menda obstajajo spletne strani, kjer se vse to predvaja. Gledate za kamerami v sobah, ko ste na dopustu?
A je tega dejansko veliko po hotelih? Menda obstajajo spletne strani, kjer se vse to predvaja. Gledate za kamerami v sobah, ko ste na dopustu?
MadMicka ::
V EU tega ne sme biti... 10. odstavek 76. člena ZVOP-2, ki temelji na EU uredbi
(10) Videonadzora ni dovoljeno izvajati v dvigalih, sanitarijah, prostorih za preoblačenje, hotelskih sobah in drugih podobnih prostorih, v katerih posameznik utemeljeno pričakuje višjo stopnjo zasebnosti.
(10) Videonadzora ni dovoljeno izvajati v dvigalih, sanitarijah, prostorih za preoblačenje, hotelskih sobah in drugih podobnih prostorih, v katerih posameznik utemeljeno pričakuje višjo stopnjo zasebnosti.
Tidule ::
V EU tega ne sme biti... 10. odstavek 76. člena ZVOP-2, ki temelji na EU uredbi
V ZDA ni bistveno drugače (so seveda specifike zveznih držav), sam mislim, da je vsem jasno da tema ni o legalnosti takega početja.
Ne sme je že res.. ampak kdo pa sploh ve? Verjetno ponekod še hotelirji ne, če si kak zunanji postavi. Ali se pa izgovorijo na varnost. Vseeno me po gledanem ima, da bi vedno preveril sobe, kjer sem.
Gagatronix ::
FireSnake ::
Koryo hotel, Pyongyang.
Ne samo, da smo takoj opazili kamere: prvih par dni so nam še po stvareh brskali
Od odhodu me je "vodička" (vodička v narekovaju, ker to ni) prosila, če ji lahko pokažem vse slike, ki sem jih tisti teden naredil. Zavoljo tega, ker sem vedel, da nimam kaj skrivati sem ji vse pokazal. Ko sem prišel do slik od Kitajske je nehala gledati. Tam je namreč prepoved slikanja uniformiranega osebja ipd. In ob odhodu te lahko prosijo, da jim slike pokažeš (bili so primeri, ko so kartice skrivali v anusu in so jih vseeno dobili).
Zanimiva izkušnja, lahko bi napisal knjigo kaj vse se je tam dogajalo. Še bom šel tja.
Ne samo, da smo takoj opazili kamere: prvih par dni so nam še po stvareh brskali
Od odhodu me je "vodička" (vodička v narekovaju, ker to ni) prosila, če ji lahko pokažem vse slike, ki sem jih tisti teden naredil. Zavoljo tega, ker sem vedel, da nimam kaj skrivati sem ji vse pokazal. Ko sem prišel do slik od Kitajske je nehala gledati. Tam je namreč prepoved slikanja uniformiranega osebja ipd. In ob odhodu te lahko prosijo, da jim slike pokažeš (bili so primeri, ko so kartice skrivali v anusu in so jih vseeno dobili).
Zanimiva izkušnja, lahko bi napisal knjigo kaj vse se je tam dogajalo. Še bom šel tja.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
Jaz sem severno Korejo videl samo iz juzne Koreje. Da bi sel tja pa mi na kraj pameti ne pade.
fikus_ ::
Če bi šel v severno Korejo in naredil kakšno p*zd*r*j*, bi ti pokazali, kako zapori zgledajo od znotraj.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
No, Laibach so meli koncert tam, pa so prisli nazaj swinging.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Gagatronix ()
Miki N ::
Če nimaš kaj za skrivat, se nimaš česa bati!!
(razen če ni baba grda, ali sploh baba ni)
(razen če ni baba grda, ali sploh baba ni)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miki N ()
FireSnake ::
Če bi šel v severno Korejo in naredil kakšno p*zd*r*j*, bi ti pokazali, kako zapori zgledajo od znotraj.
Za vsako državo, ki jo obiščeš, si je treba pogledati kam potuješ in na kaj je treba biti pozoren.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
kajtimara ::
Kaj bi vi naredili z mojimi in ženinimi nagimi slikami?
isiljevali, dr......i, prodajali, ... kazal svoji dragi, kako se/se ne sexa?
isiljevali, dr......i, prodajali, ... kazal svoji dragi, kako se/se ne sexa?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kajtimara ()
Načeloma mi je vseen... ampak je pa filing boljši, če jih ni. Verjetno bom od sedaj vedno vse pregledal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zanimivi novi oz. prihajajoči animirani filmi (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 37562 (2551) | oo7 |
» | Ena risanka (ledena kraljica in lev)Oddelek: Sedem umetnosti | 6437 (1232) | maMile |
» | Slow Computer Like-New AgainOddelek: Strojna oprema | 883 (651) | opeter |
» | Mirror's Edge Catalyst (Mirror's Edge 2)Oddelek: Igre | 5580 (2483) | scipascapa |
» | Lovecraft animacije in filmiOddelek: Sedem umetnosti | 2582 (1955) | Saladin |