Forum » Kaj kupiti » Polnilec za mobilni telefon
Polnilec za mobilni telefon
-žiga- ::
Iščem polnilec za mobilne telefone, ki ima USB-C za večino polnjenj in klasičen USB izhod za kako starejšo napravo/kabel. Izhodna moč na USB-C naj bi bila vsaj 20W. Več je sicer ok, ampak ne na račun velikosti polnilca.
Nekaj takega, kot ta. Bolj pomembno kot cena je, da je kvaliteten, ne brni in se ne segreva preveč.
Nekaj takega, kot ta. Bolj pomembno kot cena je, da je kvaliteten, ne brni in se ne segreva preveč.
Lonsarg ::
Počasno polnjenje za stare naprave bo delovalo tudi z adapterji, tako da NE rabiš kupovati polnilca ki ima star izhod, kupi kar lepo takega ki ima samo nove USB-C izhode. Če hočeš da je majhen in se malo segreva moraš gledat take z "GaN" elektroniko.
Jaz sem tele kar 4 kupil, ker so lušni in mali in imajo GaN. Polnejo al dve napravi hkrati z 20W al pa eno napravo z 40W (kar je dovolj za vse tablete in celo 80% laptopov):
https://www.amazon.de/dp/B0BRJ2PDFK?ref...
Če ima zadeva oceno 4.5 potem ni znamka važna. Če pa kupuješ v trgovinah kjer ni ocen je pa fajn znamko gledat ja (Anker je super).
Jaz sem tele kar 4 kupil, ker so lušni in mali in imajo GaN. Polnejo al dve napravi hkrati z 20W al pa eno napravo z 40W (kar je dovolj za vse tablete in celo 80% laptopov):
https://www.amazon.de/dp/B0BRJ2PDFK?ref...
Če ima zadeva oceno 4.5 potem ni znamka važna. Če pa kupuješ v trgovinah kjer ni ocen je pa fajn znamko gledat ja (Anker je super).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lonsarg ()
-žiga- ::
Hvala vsem trem za odgovore. Grem v primerjavo predlaganih modelov/znamk. Verjetno z nobenim od teh ne bom zgrešil :)
Mogoče bo res bolj smiselno tako.
Počasno polnjenje za stare naprave bo delovalo tudi z adapterji, tako da NE rabiš kupovati polnilca ki ima star izhod, kupi kar lepo takega ki ima samo nove USB-C izhode.
Mogoče bo res bolj smiselno tako.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri PowerBank?! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15439 (219) | beta1 |
» | polnilec za telefon (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 10216 (1034) | matobeli |
» | Kako preveriti, da je USB polnilec kvaliteten? (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7009 (3788) | matobeli |
» | ali lahko filam ta powerbank s tem polnilcem?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1916 (1256) | Zimonem |
» | Hišni polnilecOddelek: Strojna oprema | 3265 (2145) | radmannsdorf |