» »

Garancija procesorja

Garancija procesorja

Zelenc-BIG ::

Aja; kolk je garancija na c2 procesor; če je le ta crknu pa je bil navit:8) a lahko to uni vidijo da je bil navit. Še to bil je OEM verzija; pa mu je luč života ugasnala>:D

Can ::

Nč, ne vidjo. Ti kar reklamiraj!

OZZY ::

Garancija ne procesorje je zelo različna. Od 21 dni pa do enega lete. Odvisno pri kateri firmi si kupu.
Da pa bi lahko videli, da je procesor zaradi navijanja fuč pa ne skrbi. Če je v garanciji ti ga morajo menati.:))
Go with the flow.

ABX ::

Obstajajo redki primeri ko lahko ugotoviš da je crknil CPU zaradi nepravilnega ravnanja in sicer je lahko na določenih delih črn. Ti ga lepo vzemi ven, poglej če je kje črn ali kako drugače pobarvan in to lepo očisti.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Boško ::

Kak jaz vem je proc v garanciji 3 leta, ker je riziko da bo crknu zlo zlo mala!! Seveda če deluje na kok tolk normalni napetosti!!:D

L.p.

goranTNT ::

Ti ga kr reklamiri!

VASkO ::

garancija na procesor ni nikjer 3 leta, Nuklearc!!!

Kvecjemu teden dni, vec pa ne. To pise na vsaki strani kake racunalniske trgovine, sicer je tekst droben, pise pa le.

Mr.B ::

Treba se je pozanimati ?
Pri elkotex-u dobiš na intlov box 3leta garancije , drugače pa je na OEM par dni.
Drugače pa sem dobil en skurjen procesor , na tri tisoč kosov . Tu mislim da je ta procesor že delal kakšno leto 24 ur na dan.
Imel pa sem jih tudi nekaj skurjenih zaradi višje sile , to pomeni fuč napajalnik , pa skuri še plato pa mimogrede še procesor.

V vsakem primeru pa se ti splača kupiti intla v box varianti , pa dobiš zraven tudi dovol dober hladilnik , tudi za navijanja ( to velja za procesorje nad 733MHz) , ker je drug večji kuler zraven. Če kupiš kuler posebej ti ne pride nič ceneje.
>:D
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Marjan ::

lačni_franc: kako ti ga je pa ratal skurt??8-O

jest bi tud...........>:D

slycer ::

Kolkr jest vem načeloma ne bi mogel procesorja skuriti, ker ima neko zaščito (se avtomatično izklopi pri preveliki temperaturi). No vsaj tko sem slišu. Ampak se najdejo neakteri premerki, ki jim ga uspe skuriti. Ne vem, nesi ga na servis, pa ti morda priznajo garancijo. Samo glej, da jim ne omeniš navijanja, ker boš avtomatično izgubil garancijo. Navijanje je bilo proglašeno za ilegalno početje (ne nism si tega sam zmislu :)). Ajd.8-)

Lara-K ::

Kokr jest vem je na celerone garancija po en let, za durone pa seveda manj. Tle se ze vid da je intel bl sigurn...>:D
Lara-K - http://lara-k.zipp.nu

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Naj zahtevam garancijo? (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
584312 (3248) Pyr0Beast
»

kopujem komponenete v vrednosti 230k (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
1125556 (4232) boštjan
»

Uveljavitev garancije?

Oddelek: Pomoč in nasveti
201245 (808) Zavo

NE KUPUJTE PRI MLACOMU (strani: 1 2 )

835395 (3695) Primoz
»

Hud problem !!! Nujno !!!