» »

SKB Bančna kartica (rdeča/zelena)

SKB Bančna kartica (rdeča/zelena)

Route66 ::

Zna kdo povedati v čemu je razlika? Tule "problem":

Niti ni problem samo zanima me v čemu je fora in sicer gre zato da sem se nekaj let nazaj prijavil na neko spletno stran kjer sem naložil nekaj denarja, to sem storil z rdečo kartico vendar sem vmes v tem času od SKB-ja prejel novo zeleno s katero že 2 leti opravljam vse nakupe in preko katere dvigujem denar, se pravi sem tisto rdečo nehal uporabljati. Vendar sem včeraj želel iz tiste spletne strani na katero sem naložil denar 3 leta nazaj, zdaj denar poslati na kartico vendar ker tiste stare rdeče kartice ne uporabljam več sem želel preklopiti na zeleno. Ker nisem bil povsem prepričan sem najprej poslal samo 10€ s starimi podatki in glej ga zlomka, denar so mi nakazali kljub temu da tiste rdeče kartice več ne uporabljam, na ta novi račun.

Ko sem prišel domov sem v bistvu sploh prvič opazil da mi tista rdeča kartica ki je več ne uporabljam sploh še ni poteka (verjetno je zaradi tega transakcija šla skozi). Kot kaže sta kartici na nek način povezani med seboj vendar mi ni jasno zakaj so mi dali 2 različni, ali 1 ni dovolj?

Malo me mede ker ne vem katere podatke naj zdaj sploh vpišem pri naslednji transakciji. SI številki sta enaki na obeh karticah samo tista 3 mestna številka zadaj je drugačna medtem ko je tista 16 mestna številka na prvi strani kartice drugačna.

Vem da sem vse skupaj zakompliciral vendar mi res ni jasno. Kot kaže bom moral spremeniti podatke na tisti spletni strani na to novo zeleno kartico. Kot zanimivost, rdeča mi poteče 2024, zelena pa 2025, ne vem zakaj komplicirajo.

Morda ve kdo kje je "catch"?

ethanDs ::

pomembno je razumeti, da številka kartice in povezan račun ostaneta enaka, tudi če prejmete novo fizično kartico. Ko prejmete novo kartico, je običajno izdana kot zamenjava za staro zaradi poteka ali varnostnih razlogov, vendar to ne pomeni nujno, da se je vaš osnovni račun spremenil.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PayPal (strani: 1 2 3 474 75 76 77 )

Oddelek: Loža
3805778652 (2448) mgermo
»

Nova KBM in Abanka težave pri novi kartici (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Loža
996155604 (44870) V-i-p
»

Neteller

Oddelek: Omrežja in internet
439775 (2184) CoreySteel
»

Debetna Visa Elektron ABanka - Paypal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Kaj kupiti
333109950 (36997) PINki
»

paypal pomoč... :) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
14418318 (9522) amacar

Več podobnih tem