Forum » Pomoč in nasveti » Windows ACCESS RIGHTS - Full Control za VSE
Windows ACCESS RIGHTS - Full Control za VSE
WinXP ::
Pozdravljeni,malo sem brskal po Windowsu 11 na novem računalniku in sem hotel instalirati kak program,ki menja BOOT LOGO za Win 11,vendar takega za Win 11 nisem našel.Pa sem šel pogledat,ker sem na internetu zasledil,da lahko BOOT LOGO SLIKO SPREMENIM,če OMOGOČIM da imam kot uporabnik (Users) oziroma Administrator pravico SPREMINJATI (dodajati ali brisati) mapo C:/Windows System32 in vse druge mape,z MODIFIKACIJO
Windows "ACCESS RIGHTS" - Full Control za VSE ! Probaval sem tako,da sem snel video z YouTuba kako se to dela ampak mi ne gre ...
Bi kdo bil toliko dober da mi na daljinsko pomoč prek programa Team Viewer nastavi vse to? (jaz bi to posnel z desktop video recorderjem da znam drugič sam narediti vse isto sam ...)
Hvala za pomoč vnaprej.Lep pozdrav
Windows "ACCESS RIGHTS" - Full Control za VSE ! Probaval sem tako,da sem snel video z YouTuba kako se to dela ampak mi ne gre ...
Bi kdo bil toliko dober da mi na daljinsko pomoč prek programa Team Viewer nastavi vse to? (jaz bi to posnel z desktop video recorderjem da znam drugič sam narediti vse isto sam ...)
Hvala za pomoč vnaprej.Lep pozdrav
- spremenil: WinXP ()
mtosev ::
Pripočam, da pustiš zadevo pri miru.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
l0g1t3ch ::
Ne tega delat.
Če že nujno rabiš, uredi pravice na specifični mapi toliko da zamenjaš sliko in potem ponastavi pravice nazaj.
Če že nujno rabiš, uredi pravice na specifični mapi toliko da zamenjaš sliko in potem ponastavi pravice nazaj.
Gagatronix ::
Ne biksaj ga za bv s tem. Kolikokrat pa sedis in gledas boot logo ? To je navadno preseravanje s cemer bos samo kompromitiral varnost svojega sistema.
HotBurek ::
Vsakeršno raziskovanje je treba zatret že v samem štartu.
Če si v življenju naredil karkoli narobe, si najslabši človek na svetu. In takšne ljudi je treba ignorirat in se jih izogibat!
Zdej pa nazaj za tekoči trak...
Če si v življenju naredil karkoli narobe, si najslabši človek na svetu. In takšne ljudi je treba ignorirat in se jih izogibat!
Zdej pa nazaj za tekoči trak...
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: HotBurek ()
Gagatronix ::
Take bedarije kot jih opisuje OP so samo sranje samemu sebi v skledo. Ti tudi nisi vtikal roke v ogenj, ker so ti starsi rekli da se bos opekel. Ali si bil eden tistih, ki so na vsak nacin morali take bedarije pocet ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Gagatronix ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Neverjetno počasen prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2262 (1868) | hojnikb |
» | Prenosnik, crni zaslon. Kaj je narobe?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4161 (3507) | SmeskoSnezak |
» | spremeniti zagonsko slikoOddelek: Pomoč in nasveti | 951 (800) | Kaiser |
» | Kako spremeniti Boot Logo v XPOddelek: Programska oprema | 2569 (2206) | zile |
» | fun: w2k bootup logoOddelek: Operacijski sistemi | 863 (682) | glavic |