Forum » Loža » Odvetnik za kazenski postopek
Odvetnik za kazenski postopek
rokzauporabo ::
Prosim za kakšen preverjen predlog. Osredna Slovenija. Družinske zadeve.
Po desetih letih poskusov CSD-ja in bivše da se mi odvzame otroke, sem sedaj obdolžen zanemarjanja in nasilja nad otroci.
O pristranskosti sodnice in csdjevk pa nebi.
Poskušal sem se braniti brez odvetnika...
Po desetih letih poskusov CSD-ja in bivše da se mi odvzame otroke, sem sedaj obdolžen zanemarjanja in nasilja nad otroci.
c3p0 ::
> Poskušal sem se braniti brez odvetnika...
Huda napaka, lekcija za naprej. Ko sodnica vidi "pošteno osebo, ki ne rabi odvetnika, ker govori le resnico", si že mane roke.
Huda napaka, lekcija za naprej. Ko sodnica vidi "pošteno osebo, ki ne rabi odvetnika, ker govori le resnico", si že mane roke.
MIHAc27 ::
Ja, sodišča so hudo na strani matere.
Poznam primer, ko je mama zanemarjala sina, sin tudi ni hotel biti pri njej, pa bi skoraj dobila skrbništvo (le zakaj je želela skrbništvo, če otroka ni marala (hint preživnina)).
Ne vem, sodnico mogoče lahko izločiš, CSD pa dvomim. Tudi sam mislim, da bo treba kar odvetnika.
Poznam primer, ko je mama zanemarjala sina, sin tudi ni hotel biti pri njej, pa bi skoraj dobila skrbništvo (le zakaj je želela skrbništvo, če otroka ni marala (hint preživnina)).
Ne vem, sodnico mogoče lahko izločiš, CSD pa dvomim. Tudi sam mislim, da bo treba kar odvetnika.
V-i-p ::
Meni je to tudi čudno. Sploh ker ene ženske so res kače :].
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
MIHAc27 ::
Ne, ne, ne.. mamica je vendar ena sama in ima brezpogojno svoje dete rado. Pa že ne bi izkoriščala otroka, da se maščuje bivšemu.
Ribicija ::
rokzauporabo je izjavil:
Prosim za kakšen preverjen predlog. Osredna Slovenija. Družinske zadeve.
Ne vem koliko so stari tvoji otroci, ampak glede na 10 let, ki jih omenjaš predvidevam, da so že kar najstniki. Torej si iz tega vidika na boljšem, saj bodo na zaslišanju lahko tudi sami kaj dodali v tvojo korist. Sicer pa kot so rekli ostali, takoj najami odvetnika, če še rabiš piši na zs in ti dam kontakt ene...
To, da si 10 let skušal vse urediti sam je bila velika napaka, ampak zdaj je kar je. Takoj začni zbirati dokaze, vso komunikacijo med vama, SMS-e, maile v glavnem vse kar dobiš od nje ali ti njej pošlješ. Enako velja za vso ostalo komunikacijo v zvezi z otroki, ki poteka z drugimi osebami ali inštitucijami. Tudi če nimaš direktnega sporočila, si začni striktno zapisovati vse v nek zvezek. Recimo, te kličejo iz šole, da je nek problem z otrokom in ga greš rešiti, zapiši datum, uro, kdo je klical, kaj je bilo, zakaj si šel ti....vse to boš potem rabil ko boš dokazoval, da si vesten oče in ne nekdo, ki zlorablja svoje otroke. Prav tako zapisuj vsak drugo opažanje pri otrocih, npr. oblečen v stare stvari, zanemarjen pride od mame, nima naloge in šolskih potrebščin ko je prišel od mame....
Mogoče se ti zdijo ti nasveti čudni, ampak verjemi, ko se bo druga stran pripravila in v tej zadevi se bo ZAGOTOVO pripravila boš brez, da imaš vse zapisano pogorel na sodišču.
Vso srečo in zavedaj se, da morajo biti tvoja dejanja v dobro tvojih otrok in da se boriš tudi zato, da ti ne bodo otroci potem ko bodo polnoletni rekli, da se nisi dovolj potrudil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | skrbništvo nad otrokom (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 24428 (13051) | PrihajaNodi |
» | Znamenje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 15053 (10253) | showsover |
⊘ | MGTOW filozofija in odvetniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 9815 (7678) | bluefish |
» | Podhranjena otroka - zbiranju sredstev, obveščanje medijev in javnosti (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 25446 (14402) | stara mama |
⊘ | Protestniki pomagajte, prosim! Pustite pri miru vnuka! (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Problemi človeštva | 52700 (46677) | OmegaBlue |