Forum » Loža » MGTOW filozofija in odvetniki
MGTOW filozofija in odvetniki
SeMiNeSanja ::
FormerUser je izjavil:
SeMiNeSanja je izjavil:
FormerUser je izjavil:
Otroci so želeli ostati pri materi, če jih kdo trpinči, so to tisti, ki so jih odvzeli in to na način, da matere še dolgo ne bodo videli. In potem si nekateri še drznejo nabijati kako da je sistem naravnan v korist žensk in da sodnice in CSD-ji delujejo v škodo očetom.
Otroci so bili 'preparirani' in prestrašeni, tako da nehaj zagovarjati zmešano babo, ki ne spoštuje odločbe sodišča!
Če bi desc ugrabil otroka in mu nakvasil, kaj se mu bo vse hudega zgodilo pri mami, bi bil pa oče pošast, mar ne? Če pa baba isto naredi, je pa kaj? Angel? Wtf!
Mati ni ugrabila otrok ampak so ji bili dodeljeni, če je kršila sodno odredbo je odvzem otrok absolutno nesorazmeren ukrep, podobno kot tisto, ko so človeku zarubili bajto ker ni plačal položnice za komunalo.
Ali ni mati izgubila skrbništvo?
Kako so ji potem bili otroci 'dodeljeni'?
Torej jih JE ugrabila, če jih je kljub sodni odredbi zadrževala pri sebi.
Nehaj zagovarjati kriminal!
Pričujoče sporočilo je (lahko) oglasno sporočilo
- četudi na prvi pogled ni prepoznavno kot tako.
(Zdaj me pa obtožite prikritega oglaševanja, če morete!)
PacificBlue ::
FormerUser je izjavil:
Mati gleda na zadevo iz svojega zornega kota, sodišča imamo pa zato, da presojajo stvari objektivno. In ja, vsakemu, ki zagovarja torturo, bom v fris povedala, da je psiho.
Jaz sem zasledil, da je bila sodnica tista, ki je vztrajala pri odvzemu otrok.
I’m out.
:3
:3
PacificBlue je izjavil:
FormerUser je izjavil:
Mati gleda na zadevo iz svojega zornega kota, sodišča imamo pa zato, da presojajo stvari objektivno. In ja, vsakemu, ki zagovarja torturo, bom v fris povedala, da je psiho.
Seveda, ker je baba že v prvo izigrala sodišče in izrabila 'srce parajoči jok otrok'. Kaj pa je potem sodišču preostalo drugega? Naj pošilja vsak teden socialno preverjati, če je mati morda že 'pripravila' otroke, da jih lahko brez joka in stoka odpeljejo k očetu?
Sodnica je že vedela, da dlje, kot se odlaša, bolj bodo otroci trpeli, bolj jih bo mati 'preparirala', težje bo izvršiti odvzem.
Morda bi obstajala še ena opcija, pri kateri bi 'trpela' samo mati: sodišče bi ji moralo naložiti kakšnih 250€ kazni za vsak dan protipravnega pridržanja otrok.
Stavim, da bi gospa v manj kot tednu dni sama dostavila otroke s kufri, mašnico in grenkim nasmeškom.
Glugy ::
Nevem če ti bo filozofija karkol pomagala pri sodnih zadevah. Mislim da če hočš kej zunaj raznih zakonov povedat na sodišču je mogoče pametneje da se sam zagovarjaš brez odvetnika. Potem lahko rečeš praktično karkoli želiš. Je pa to tveganje ki morš sam presodit če je vrednot.
kiFni ::
Glih za to temo.
Dons me je kolega poklical, da ima lajf čist v ku*cu.
Ženska je odšla z otrokom pred meseci, ko ni več provajdau.
Mesece je imela drugo vejo, ko se je začel družinsku bađet krčit, je samo preprijela.
Bisnis je zaprl, ona pa ni nikol delala.
Dokler je bla bajta z bazenom in bmw je špilal za njo.
Mesece je imela drugo vejo, ko se je začel družinsku bađet krčit, je samo preprijela.
FormerUser ::
PacificBlue je izjavil:
FormerUser je izjavil:
Nemogoče, saj je splošno znano, da "feminizirano sodstvo" vedno odloči v korist žensk in na škodo očetov.
Glih za to temo.
Hja, sam si je kriv. Pa nebi vzel 'princesko'.
S princeskami je tako, kot z BMW, jahto, bazenom,.... so 'statusni simbol'.
Ko gre status, gredo tudi statusni simboli. Vključno s princeskami.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Moški (ki) gredo po svoje (MGTOW) (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 12477 (10544) | Mavrik |