Forum » Loža » Legalizacija marihuane
Legalizacija marihuane
Temo vidijo: vsi
Horzen ::
Kaj je zdaj, a je že legalizirano al bo treba še čakat???
Obična ofca specializirana za beketanje!
dronyx ::
Horzen ::
Kaj je zdaj, a je že legalizirano al bo treba še čakat???
Jaz sem v ponedeljek na blagajni v Sparu vprašal, kje se lahko dobi trava za rekreativno uporabo, pa me prodajalka čudno gleda, kaj je narobe z mano.
Ja saj vem. Katastrofa v tem podalpskem svetu. V Grčiji imajo baje kar v marketih po par g-jev. Kupiš legal in basta. Se ne mislim ukvarjat z raznimi pobalini, ki prodajajo šetrajko. Hočem top šit robo k prbije,
saj nisem podivjana žival z Marsa.
Obična ofca specializirana za beketanje!
Eduardo ::
OutOfTheBox je izjavil:
Drži. Eni se športajo, drugi družijo z družinami ali prijatelji, tretji igrajo instrument, četrti kaj ustvarjajo/gradijo, peti se zadevajo ali pijejo. Vsem je skupno to da se na koncu dneva sprostijo.
Pravi zapohanci pa delajo vse kar si naštel, samo zadeti in zato v veliki večini slabše kot bi sicer. Pa do družine znajo biti pasji, ker se jim mudi imeti svoj mir katerega so si kvazi zaslužili. Pa ne pravim, da je boljše kot alkohol, samo ne se tolažit, da je nedolžno.
Kaj potem si nekateri zapohanci mislijo v stilu "Mah me je nesreča zadela pri genetiki, da nisem kakor Jannez in moja droga ni ustvarjanje. Kako nefer je, da je ta pes Janez zaradi svoje odvisnosti bogat."?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Eduardo ()
Eduardo ::
Pa še nekaj. Iz vaših playlist si probajte zbrisat musko, ki je nastala pod vplivom substanc, pa si boste lahko samo še žvižgal, ampak pazite kaj.
Preseneti koliko umetnikov v bistvu ni na drogah, ko ustvarja in koliko jih sploh ne konzumira substanc. Neketare, tudi raparji stila 50 cent se vsega tega na veliko izogibajo, čeprav ti bodo o tem prepevali.
Sploh pa je slaba tolažba za posameznika, ker velika večina poheračev in alkoholikov so totalni luzerji, kar pa je menda kristalno jasno. Večini rednim porabnikom trava in alkohol vzamejo točno to kar si na koncu najbol želijo. Je pa ja tradicija, da bodo ustvajalni poherači ustvarjali, ampak ne danes, danes je joint, zaslužen. Bomo pa govorili o tem kako bomo produktivni, samo ne danes, je pa ja petek. Vse je ja simpl, do denarja je simpl, bomo že pokazali svetu, samo a ma kdo 10EUR za en joint?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Eduardo ()
koyotee ::
Pa še nekaj. Iz vaših playlist si probajte zbrisat musko, ki je nastala pod vplivom substanc, pa si boste lahko samo še žvižgal, ampak pazite kaj.
Preseneti koliko umetnikov v bistvu ni na drogah, ko ustvarja in koliko jih sploh ne konzumira substanc. Neketare, tudi raparji stila 50 cent se vsega tega na veliko izogibajo, čeprav ti bodo o tem prepevali.
Sploh pa je slaba tolažba za posameznika, ker velika večina poheračev in alkoholikov so totalni luzerji, kar pa je menda kristalno jasno. Večini rednim porabnikom trava in alkohol vzamejo točno to kar si na koncu najbol želijo. Je pa ja tradicija, da bodo ustvajalni poherači ustvarjali, ampak ne danes, danes je joint, zaslužen. Bomo pa govorili o tem kako bomo produktivni, samo ne danes, je pa ja petek. Vse je ja simpl, do denarja je simpl, bomo že pokazali svetu, samo a ma kdo 10EUR za en joint?
Bomo še enega zate, ne skrbi. Si že zmolil očenaš danes?
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
BRBR ::
PacificBlue je izjavil:
Marijuana causes white women to seek sexual relations with Negroes [and Latinos], entertainers [mainly jazz artists] and any others.
Head of the Federal Bureau of Narcotics, Harry Anslinger in 1937
Pri nas ni črncev in jazza, zato ta tehtni razlog odpade :)
Zanč se je po Bohinju šetal en majhen zamorc. Tud tavelk je bil ziher nekje blizu.
Never underestimate the power of idiots in large groups.
feryz ::
Mi imamo tudi enega, sem že omenil.
Ampak ta ni reeage guy s smotko, ampak bolj liči na nuno s tičem. Se pravi na župnika.
Ne morem pa dati roke v ogenj, da si sem ter tja kakšnega ne zvije.
Pri pohačih greh ni tako očiten, kot pri enem drugem vaškem župniku, ki se mora med mašo držati za oltar, da ne floskne po tleh. Baje sta sveto vino in kačja slina premočna, četudi ju samo povoha. Kaj šele če bi ga dal na zob.
Potem bi med mašo flopnil po tleh. No saj, enkrat je že.
Ampak ta ni reeage guy s smotko, ampak bolj liči na nuno s tičem. Se pravi na župnika.
Ne morem pa dati roke v ogenj, da si sem ter tja kakšnega ne zvije.
Pri pohačih greh ni tako očiten, kot pri enem drugem vaškem župniku, ki se mora med mašo držati za oltar, da ne floskne po tleh. Baje sta sveto vino in kačja slina premočna, četudi ju samo povoha. Kaj šele če bi ga dal na zob.
Potem bi med mašo flopnil po tleh. No saj, enkrat je že.
čigra ::
"Last April, the NBA reached an agreement with the players' union to officially allow marijuana use. Players are no longer tested for it or penalized for using it. Similar agreements were already in place in pro baseball and hockey."
Produktivnost igralcev NBA se meri v milionih oz. milijardah dolarjev!
Majster, ne piši o zadevah, ki jih niti malo ne poznaš!
čigra ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Peticija za legalizacijo konoplje (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Problemi človeštva | 98124 (14063) | FireSnake |
» | Legalizacija marihuane 2016 (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Problemi človeštva | 155677 (68500) | gushto |
» | Zakaj ni konoplja legalizirana? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Problemi človeštva | 46870 (35139) | jype |
» | Dekriminalizacija marihuane za rekreativno uporabo v USA(col, was) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 27372 (24081) | jype |