Forum » Igre » Ultima 9 Ascension problem
Ultima 9 Ascension problem
Sydk ::
Ok vem da je igra stara ze krepka 3 leta ali vec, ampak jst sm se jo spravu špilat z namenom da jo obrnem, ko sem jo kupu je sicer delala na vuduju 3 ampak niti pod razno ni bla uzivantska tako kot sedaj na danasnjem hardwaru :)
zdej zataknil se mi je ze skoraj na zacetku igranja, ne najdem kje je zupanova hisa (mayor,s house) in pa ne vem kako se prodajajo predmeti npr. pri draguljarju, ponudim mu 2 diamanta pokaze se spisek kaj mu lahko prodam a ko kliknem na diamant se ne zgodi nic :(
a mogoce kdo ve, sigurn je kdo obrnu ta špil?:)
zdej zataknil se mi je ze skoraj na zacetku igranja, ne najdem kje je zupanova hisa (mayor,s house) in pa ne vem kako se prodajajo predmeti npr. pri draguljarju, ponudim mu 2 diamanta pokaze se spisek kaj mu lahko prodam a ko kliknem na diamant se ne zgodi nic :(
a mogoce kdo ve, sigurn je kdo obrnu ta špil?:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Diamant (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11502 (10049) | destroyer2k |
» | questionOddelek: Loža | 2673 (2170) | bosmla |
» | Astronomi odkrili orjaški diamant Lucy (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 9765 (7463) | Orchestra |
» | Steklo (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 16615 (14037) | Thomas |
» | Alkimisti vračajo udarec (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 7023 (7023) | OwcA |