Forum » Pomoč in nasveti » MAX in stream preko VPN
MAX in stream preko VPN
tashaaa ::
Pozdrav,
V Sloveniji imam registiran HBO MAX. Preko Firestick sem si inštalirala aplikacijo HBO MAX in Nordvpn, se prijavila pod USA in lahko gledala veliko več vsebin, kot je to mogoče preko slovenskega HBO MAX. Konec maja je HBO MAX v Ameriki prešel na novo platformo MAX, kjer sicer piše, da se normalno prijaviš z uporabniških imenom in geslom za HBO MAX in nadaljuješ z gledanjem vsebin.
Jaz sem si inštalirala novo aplikacijo MAX, vklopila VPN in se poskušala logirat, ampak mi napiše Can't sign in....
Skratka, prej je zadeva funkcionirala, sedaj pa več ne. Ima kdo podobno težano in pozna rešitev ? :)
Vse ideje dobrodošle :)
Hvala.
V Sloveniji imam registiran HBO MAX. Preko Firestick sem si inštalirala aplikacijo HBO MAX in Nordvpn, se prijavila pod USA in lahko gledala veliko več vsebin, kot je to mogoče preko slovenskega HBO MAX. Konec maja je HBO MAX v Ameriki prešel na novo platformo MAX, kjer sicer piše, da se normalno prijaviš z uporabniških imenom in geslom za HBO MAX in nadaljuješ z gledanjem vsebin.
Jaz sem si inštalirala novo aplikacijo MAX, vklopila VPN in se poskušala logirat, ampak mi napiše Can't sign in....
Skratka, prej je zadeva funkcionirala, sedaj pa več ne. Ima kdo podobno težano in pozna rešitev ? :)
Vse ideje dobrodošle :)
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SkyShowtime (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Sedem umetnosti | 36508 (197) | socialec |
» | HBO Max (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 39270 (1604) | pingme |
» | T-2, HBO in ChromcastOddelek: Zvok in slika | 726 (581) | dunda |
» | The Justice League Part One & Part Two (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Sedem umetnosti | 37886 (18079) | meho7 |