Forum » Na cesti » nenavadno vprašanje za thc slina test
nenavadno vprašanje za thc slina test
sabali ::
Jaz trave ne kadim, a jo kadi moja kolegica. Če se z njo poljubljam (jezik) , lahko sem pozitiven na drugwipe, slina test?
to pravi ChatGPT ,
User
Can you test positive on spit thc test on thc if you kiss a person who smoked marihuana
ChatGPT
It is highly unlikely that you would test positive for THC (tetrahydrocannabinol) on a saliva or spit test by kissing someone who has recently smoked marijuana. Saliva tests typically have a higher detection threshold compared to urine or blood tests, and they are designed to detect recent or ongoing marijuana use rather than passive exposure.
While it is theoretically possible for trace amounts of THC to be transferred through saliva during a kiss, the concentration would be very low and unlikely to exceed the cutoff level for a positive result. Additionally, THC metabolites in saliva degrade rapidly, further reducing the chances of a positive test result from casual contact.
Mene pa še vedno mori, jaz sem mnenja da si lahko pozitiven. Kaj pa vi pravite? Bo treba drugo kolegico najdet.
User
Can you test positive on spit thc test on thc if you kiss a person who smoked marihuana
ChatGPT
It is highly unlikely that you would test positive for THC (tetrahydrocannabinol) on a saliva or spit test by kissing someone who has recently smoked marijuana. Saliva tests typically have a higher detection threshold compared to urine or blood tests, and they are designed to detect recent or ongoing marijuana use rather than passive exposure.
While it is theoretically possible for trace amounts of THC to be transferred through saliva during a kiss, the concentration would be very low and unlikely to exceed the cutoff level for a positive result. Additionally, THC metabolites in saliva degrade rapidly, further reducing the chances of a positive test result from casual contact.
Mene pa še vedno mori, jaz sem mnenja da si lahko pozitiven. Kaj pa vi pravite? Bo treba drugo kolegico najdet.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Kayzon ()
kloko ::
Šoferji Fordov, ki oddajajo nenavadne zvoke pri določenih obratih, so vedno izpostavljeni dodatnim postopkom organov...
Tody ::
Predlagam da si nabavi ta thc test na slino in potem naj proba oboje ustnic in se potem testira. 8 eur za znanost ni veliko!
https://www.lekarnar.com/izdelki/abugno...
AndrejS ::
Odvisno kako dolgi jezik ima ženska - daljši je večja verjetno je da boš THC fasal, ali pa še kaj druga zraven - sploh če ma rano na jeziku
torej odgovor direktno od policajke (poznanstva)
Je možno ja da sem pozitiven od tega, ampak edino če mi da test takoj po poljubu, sicer je rekla da itak pol sm negativen na strokovnemu.
Vsekakor ne bom se lizal z njo več.
Je možno ja da sem pozitiven od tega, ampak edino če mi da test takoj po poljubu, sicer je rekla da itak pol sm negativen na strokovnemu.
Magic1 ::
Kot jaz vem iz glave, lahko rezultate za hitre teste zavrneš v kolikor so pozitvni. Seveda te bodo napotili na krvne teste, kjer boš pa seveda negativen v takem primeru.
Mogoče greš pa z avtobusom na randi s lizanjem in ne bo nobenega razloga za kontrolo.
Samo moraš res zgledat junky, da se bojiš za test na normalen dan. Meni so ga naredili le v Nemčiji po festivalu in so kar debelo gledali, da sem bil negativen :D
Mogoče greš pa z avtobusom na randi s lizanjem in ne bo nobenega razloga za kontrolo.
Samo moraš res zgledat junky, da se bojiš za test na normalen dan. Meni so ga naredili le v Nemčiji po festivalu in so kar debelo gledali, da sem bil negativen :D
Magic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Magic1 ()
val46 ::
torej odgovor direktno od policajke (poznanstva)
Ja, raje ne počni tega več z njo ne. Obstaja nevarnost da zanosi :S
Magic1 ::
Sam res, lahko zanosi malo njegove neumnosti. Mogoče pa se zato zapoha, da se ne sekira glede njegovih izjav.
Magic
Kot jaz vem iz glave, lahko rezultate za hitre teste zavrneš v kolikor so pozitvni. Seveda te bodo napotili na krvne teste, kjer boš pa seveda negativen v takem primeru.
te testerje mečejo na random ljudem. Meni ga še niso dali, berem pa v lokalnih novicah, da vsak dan dobijo več ljudi.
Naprimer 1 teden nazaj so dali test kolegu, samo zato ker se je ponoči vozil, alko negativen, droge negativen.
Jaz se dosti v globoki noči vozim, dostikrat me ustavijo in vedno samo alko test.
Vsekakor pa nočem težav, če mi dajo drugwiwpe na random.
S to punco se ne bom več lizal.
Predlagam da si nabavi ta thc test na slino in potem naj proba oboje ustnic in se potem testira. 8 eur za znanost ni veliko!
to je urinski test. Veš mogoče kje bi dobil slina test?
GupeM ::
Horas ::
Sej ma se kake druge ustnice pa se z unimi ukvarjaj pa se boljsi okus majo
devičnik?
zakaj muce niso sladke? zato da majo še diabetiki kaj od lizanja.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
ravno obratno od načrtovanega, namesto se oddaljit, smo se še bolj zbližali. Jaz pa se bojim poljubljat, še posebej če smo z avtom.
Kakšen sistem jao.
Kakšen sistem jao.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | THC na kontrolnem zdr. pregledu (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 8855 (4943) | Gagatronix |
» | Voznja in THC - Info (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 16096 (11106) | solatko |
» | Zdravniški pregled pred zaposlitvijo (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 87176 (17519) | destroyer2k |
» | Zdravniški pregled pred zaposlitvijo (THC) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 38904 (33588) | St235 |
» | Zdravniški pregled za prostovoljno služenjeOddelek: Loža | 2803 (2197) | koyotee |