» »

problem z grafično ( Radeon 9700 )

problem z grafično ( Radeon 9700 )

zup ::

imam radeon 9700 in mi neverjetno preveckrat vrze ven grafiko kar pomeni totalno nikakršna resolucija s totalno nic barvami;. upam da kdo razume in ima kak nasvet oz. razlago. Skoda da nimam screen shoota ampak mislim da ne bo dolgo ko ga bom imel (na mojo zalost) ina takrat objavim tudi to, do takrat pa ....thanx za karkoli

ajt
zup

----------
malce lepše se izražaj --predator
  • spremenil: Predator ()

Caligula ::

KAksne mas pa driverje? Si prejsnje odinstaliral? Si imel recimo do sedaj kaj Nvidiinega gor,.. imas kaj navito? Preveri, ce nimas kak kovinski prah kje na vezju,.. ampak predvsem pa katere driverje imas, kdaj ti serje,...

Pa glej da nastimas primerno resolucijo,.... ker ce mas stvari v driverju razstelane itak ne ore bi dobro..

Sori za izraze Predator, ampak sem bil res jezen....ne bom vec!

Caligula....Hvala za post
Drugace imam original driverje dldane iz ATIjeve strani, prej nisem imel drugih driverjev razen originalnih iz cedeja in tudi druge kartice ne ker je comp nov. nevem sedaj je ze nakaj casa ok, ampak dvomim da se je koncalo... Najveckrat se to zgodi pri kaki zahtevni igrici, ki pa jih zadnje case nisem igral, ker ni casa. bomo videli kaj bo...

LP

Fizikalko ::

Kakšen napajalnik imaš?

300why?

Caligula ::

Jah kartica je lacna, prav tako Nforce2 plate, ce jo imas. Prav res je mozno, da to lahko nagaa-presvoh napajalec, ampak pootem bi verjetno srala skos.

Ce imas navit comp ga odvij in probaj pol,..

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Graficna kartica r9 390 (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
555225 (4056) Seljak
»

Prednosti grafičnih kartic AMD vs NVIDIA (strani: 1 2 3 426 27 28 29 )

Oddelek: Strojna oprema
1425185303 (135194) D3m
»

Ps3 slaba grafika (strani: 1 2 )

Oddelek: Konzole
597744 (5899) galu
»

Aliens vs Predator 3 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
15318121 (11323) Guzzy

Več podobnih tem