Forum » Konzole » Ps3 slaba grafika
Ps3 slaba grafika
Unknown_001 ::
Ka lahko sploh še kj rečem?
Škoda besed, ka je en bl pameten ko drug.
Določene stvari vzamem nazaj, OK! Ampak to konzolo pa tud hvalte, kot da je nevem kaj in to v zdaj, ko jo je povozil čas.
Škoda besed, ka je en bl pameten ko drug.
Določene stvari vzamem nazaj, OK! Ampak to konzolo pa tud hvalte, kot da je nevem kaj in to v zdaj, ko jo je povozil čas.
oo7 ::
Ko je ps3 nov je potrebno prižgati nekaj stvari.
Settings > Display Settings >
RGB Full Range (HDMI): FULL
Y Pb/Cb-Pr/Cr Super-White (HDMI):ON
Hvala za pomoč malo boljše je
Unknown_001 je izjavil:
Na kratko rečeno, skrajn cajt je že, da se znebiš PS3 in na PC prešaltaš, če bi rad gejmal, kot se spodobi. Če bo kdo zdj reku, da bo PC zastaral, naj pomisli, da konzola tudi zastara, sam oni postopno detajle nižajo, da je igra še vedno playable in tisti, ki danes vztrajajo na teh *starih* konzolah tega sploh ne opazijo, ali pa so sedaj začeli opažati, ko je resolucija in kakovost slike totalno v kur**. Tak, da je bol, da eno ork kišto za 700-800EUR nabaviš, pa na TV priklopiš, si nabaviš gamepad in si zmagal + to, da imaš možnost nadgradnje grafične.
Jaz še vedno igram največ na PC-ju in vedno bom.
Samo PS3 sem kupil pred 3 tednim samo zaradi iger,ki jih ni PC-ju ravno te,ki jih je omenil Nuclear_ Gow3,Heawy Rain,Dead red redemption,Uncharted3 te imam že vse doma.Bom pa še preigral na Ps3 GTA5 ko pride pa seveda igra,ki jo najbolj čakam to pa je The Last of Us to je bil pa največji povod za nakup PS3.
Potem sem se pa še odločil kupiti Skyrim 5 in to bo tudi vse.
Vse ostalo igram na Pc-ju,ker je tudi z miško mi dosti bolje igrati in grafika je občutno boljša.
Ampak kot pravim PS3 ima nekaj vrhunskih iger,ki jih Pc žal nima
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
St235 ::
- GT5
- Uncharted 3
- Gow 3
- Last of Us
- Heavy Rain
in tako naprej in tako naprej.
Še zdaj peljejo takorekoč scat karkoli jim boš vrgel nasproti.
Že ker ga trenutno igram Witcher 2 pa karkoli, ki mu razvijalci/fani naredijo HD mod. Se pa strinjam, da je Uncharted 2 še vedno eden od vizualno najlepših špilov, ki sem ga v zadnjih letih igral. ( Uncharted 3 bolj meh)
Da ne govorim, da je bistvo konzole gaming sam... Vstaviš plošček, posodobitve, če obstajajo, se ti naložijo in igraš.
Ne rabiš milijon različnih verzij catalystov itd. itd.
Steam: kupiš (daleč ceneje kot na konzoli) -> pobereš -> igraš
Posodobitve za igre kakor za driverji se avtomatično poberejo in namestijo.
a res tako močno rabiš potrditev zunajega sveta, ker letno zmečeš v PC več kot je vreden Ps3?
V bistvu lih hvala konzolam, je 5 let star Pc (med 600-700 EUR budgeta), bil in še vedno je dober za veliko večino multiplatform naslovov.
Nekaterim pač erekcija ni odvisna od kvalitete grafike in 123 framov na sekundo in ločljivost v petmestnih številkah.
110% strnjam
Ko bom na pc lahko igral gt5, uncharted, heavy rain, final fantasy, god of war, itd itd itd. potem bo tvoj argument vsaj omembe vreden.
4 od 5 God of war se, da igrat na PCu in podobno velja za single player final fantasy. 13 pustimo stat, ker je sramota seriji.
nasprotuješ sam sebi, po eni strani izpostavljaš Steam kot enostavnost igranja, potem pa kot alternativo ponujaš emulatorje, ki so vse prej kot to.
Da o tem da gow preko emulatorja dejansko zgleda precej predpotopno in je predelava na ps3 drastično boljša. Tako, da je to čisto neuporabno za grafične kurbe in je naravnost bogokletno,da predlagaš kaj tako grdega poganjat na sveti nekdaj kremasti kravi.
Vsakomur pač svoje. PS3 za 300€ ti ponuja z vidika igranja precej več kot katerakoli kišta za 2x tega denarja. Je pa seveda precej odvisno od tega kaj želiš igrat.
Dejstvo pa je, da če je edini argument grafika potem pač PC in 1500€ vredna grafična.
O ff 13 pa raje nebi, kje špil je slab samo če ga primerjaš s superiornimi predhodniki. Še vedno pa gre za odličen JFRP, ki mu v tej generaciji konzole v njegovi zvrsti redko katera igra konkurira.
XsenO ::
Lost Odyssey, Blue dragon in Tales of vesparia so mi dale daleč več užitkov kot FF13 v tej generaciji.
1 + 1 = 1
St235 ::
mal smo off topic, ampak vse boljše kot merjenje epenisov med konzolami in pcji.
Blue dragon me je razočaral, sicer simpatična igrica ampak zgodbovno zadeva precej šepa in manjka ji tiste epskosti, ki preveva FF.
Lost Odyssey (od istega založnika)je bila odlična. Super zgodba, dobro dogajanje, fenomenalni šefi. Pač tipičen JRPG.
Tales of vesparia me pa še čaka, ko bom mel xbox na voljo.
Je pa žalostno, da ima XBOX boljšo izbiro JRPGjev kot ps3.
Blue dragon me je razočaral, sicer simpatična igrica ampak zgodbovno zadeva precej šepa in manjka ji tiste epskosti, ki preveva FF.
Lost Odyssey (od istega založnika)je bila odlična. Super zgodba, dobro dogajanje, fenomenalni šefi. Pač tipičen JRPG.
Tales of vesparia me pa še čaka, ko bom mel xbox na voljo.
Je pa žalostno, da ima XBOX boljšo izbiro JRPGjev kot ps3.
oo7 ::
Zdaj mi je pri igri Red dead redemption že 2x zmrznila slika in nemorem nič razen,da resetiram PS3.Ali je to problem,ker je samo 12gb spomina in vrti vse s cd-ja?
Ali so to pogosti problemi pri PS3?Ali je z mojo igro kaj narobe-je original?
Ali so to pogosti problemi pri PS3?Ali je z mojo igro kaj narobe-je original?
opeter ::
To se ne bi smelo dogajati. Sicer pri določenih igrah se določene stvari prekopirajo na disk, a vseeno bi moralo delovati brez večjih zatikanj ...
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
puginho ::
Tu in tam ti lahko zmrzne - to je normalno (odvisno koliko igraš). Če se ti to pogosto dogaja pol ni vredu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PS3 vs. Xbox 360 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Konzole | 275744 (4077) | Eliaz |
» | Playstation 3 ali xbox 360 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Konzole | 35255 (24450) | Pesimist |
» | Katero konzolo kupiti? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Konzole | 28549 (25127) | Pesimist |
» | PS 3Oddelek: Kaj kupiti | 1193 (1036) | St235 |
» | Sony osvežil PS3 SlimOddelek: Novice / Procesorji | 11323 (9944) | _Enterprise_ |