» »

Sašo Hribar - "vojna" v SLO 1991

Sašo Hribar - "vojna" v SLO 1991

Temo vidijo: vsi

kuglvinkl ::

A si pijan?
Your focus determines your reallity

kow ::

lynxslo5 je izjavil:

Mislim pa, da po komunistični norosti prekašamo bilo katero državo v Evropi, tudi Belorusijo. Belorusija je dosti večja od Slovenije, pa ne verjamem, da je imajo tam 6000 spomenikov posvečenih komunizmu, kot imamo to v Sloveniji. Tukaj smo ob boku Severni Koreji. Mogoče celo njih prekašano.

Ti pa se nisi po nekdanji sovjetski zvezi hodil, a?

Scaramouche3 ::

kow je izjavil:

lynxslo5 je izjavil:

Mislim pa, da po komunistični norosti prekašamo bilo katero državo v Evropi, tudi Belorusijo. Belorusija je dosti večja od Slovenije, pa ne verjamem, da je imajo tam 6000 spomenikov posvečenih komunizmu, kot imamo to v Sloveniji. Tukaj smo ob boku Severni Koreji. Mogoče celo njih prekašano.

Ti pa se nisi po nekdanji sovjetski zvezi hodil, a?

On je Ljubljano samo na razglednici videl, ko misli da Slovencev ni v njej.
Vsak dan hodim po Ljubljani in redko slišim exyu jezike, samo ti na podeželju bolj vedo...

lynxslo5 ::

kuglvinkl je izjavil:

A si pijan?

Buggy ::

Kucan vas je dobr nabasal v rito rumencke...kar zdej orglicar, ki si lasti zasluge zeli "spravo" in odlikovanja za to mizerijo, katere osebno in njegov stab tudi obcutil ni na lastni kozi za razliko policajev in politicnih potez takratne "komunisticne" vlade, da so zadeve uredili na nacin, ki je bil manj krvolocen kot ga je arestant pricakoval z napovedanimi napadi na vojasnice, ki so ga hvalakurcu prizemljeni poveljniki ignorirali.

A vam res ni jasno kje imate problem minjoni?

Spet ste dobil bumerang nazaj v faco...upam da bo se dolgo bolel vse revansisticne laznjive pickice.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buggy ()

lynxslo5 je izjavil:

kuglvinkl je izjavil:

A si pijan?

Ta Vakur ga zlo rad cukne. Ti si pa revež, ki vsemu verjame, Najraje pa jpg na internetih. A ti še jest narišem kakšnega?

Nazaj na temo prosim.

Zgodovina sprememb…

Nazaj na temo prosim.

kot povedano, Hribar kot protagnist v vojni in ostali, ki se ne izpostaljajo pa so bili tam po dolznosti...oba moja starsa (policaja v dejanskem obstreljevaju), ki nic ne prejemata pa tudi tega nebi zelela sta delala ker je bilo branjenje izposteve takrat stratesko pomembno. Neoben od njih se nikoli ni kitil z zaslugami, sta pa bila v oborezen spopadu..morda edina na tej lokaciji. Nihce odnjih tudi ni delal drame, ker so po profesiji poznali ljudi iz sosednje kasarne in je slo bolj kot ne za pozicijo moci in ne resno groznjo.

Zgodovina sprememb…

Ne glede ce me brisejo, zgodovine ni mozno fejkat. Sporocilnost pa je jasna. Agresija na Slovenijo je bila in ni debate, doloceni so bili bolj podvrzeni napadom kot drugi, smo pa delovali kot celica na vec nivojih...in en jeben orglicar ali pa takratni nadobudni arestanstski minister za obrambo brez infrormacij s svojo agresivno agendo, ki so jo TO profesioanlci v stabu demantirali, operativci pa ignororirali, si tega napora ne bo in ne more lastiti. Case closed!
Zmaga za zdrav razum!

Zgodovina sprememb…

arnecan1 ::

Buggy je izjavil:

kot povedano, Hribar kot protagnist v vojni in ostali, ki se ne izpostaljajo pa so bili tam po dolznosti...oba moja starsa (policaja v dejanskem obstreljevaju), ki nic ne prejemata pa tudi tega nebi zelela sta delala ker je bilo branjenje izposteve takrat stratesko pomembno. Neoben od njih se nikoli ni kitil z zaslugami, sta pa bila v oborezen spopadu..morda edina na tej lokaciji. Nihce odnjih tudi ni delal drame, ker so po profesiji poznali ljudi iz sosednje kasarne in je slo bolj kot ne za pozicijo moci in ne resno groznjo.

A ti matematika ne gre preveč?

Več kakor 60 mrtvih in 300 ranjenih. V 10 dneh.

Kaj mora biti Stalingrad ali Borodino, da je zate dovolj krvavo?

kajtimara ::

Kaj se piše o tem dogodku. Le levi se ne strinajajo!
Nekdo pravi, da je imel starše/policiste v vojni. Po Hribarjevo pretirava!
Le 'Gospodje' so bili doma! In čakali rešitev - z neba!

Slovenska osamosvojitvena vojna @ Wikipedia

Slovenska osamosvojitvena vojna @ Wikipedia

Šimpanz ::

Peterle je en star pokvarjen prdec. Nategnil je Purnima, na začetku krone pa je hotel državi prodati pregrešno drage maske preko svoje hčerke. Skrat?a baraba na celi črti.

Lowink ::

Inside box definicija je dillbraker.

aviator ::

Šimpanz je izjavil:

Peterle je en star pokvarjen prdec. Nategnil je Purnima, na začetku krone pa je hotel državi prodati pregrešno drage maske preko svoje hčerke. Skrat?a baraba na celi črti.

Meni po videzu deluje precej podoben Jenullu.Najbrz bi tudi on uspel, ko bi le igral orglice. Je pa modelen primer nenadomestljivega javnosektorskega babyboomerja, ki vedno zraste kot plevel po dežju.

Zanimivo je tudi to, da je lep čas v službi na Zavodu za družbeno planiranje preživel z se 2 znanima škodljivcema, Tonetom Ropom in Miho z Rdečim noskom Jazbinskom.

Svet bo vsekakor mnogo lepši, ko nas zapustijo nenadomestljivi osamosvojitelji.

V Jugoslaviji najbrz marsikaj ni stimalo, a popolnoma kmečko državo je komunistom uspelo spraviti bližje razvitim državam v okviru real političnih zmožnosti.

Tile revčki pa so nas razprodali, prebarvali par fasad, ter zgradili nekaj trgovskih centrov danes pa bi borcevske penzije.

Mi lahko nekdo pove, čemu smo mi zapufani za 50 milijard?

Avtoceste so bile zgrajene pred tem pufom, pa plačujemo vinjeto, TES je bil itak naložba stoletja, kjer bomo imeli poceni elektriko o kateri ni duha ne sluha, gradimo 2 tir, ki je bojda spet biznis stoletja.

Se osamosvojiteljskih borcevskih penzij nimamo.

Invictus ::

No, tukaj je malo manj lepa preteklost...

https://insajder.com/slovenija/32-let-p...

Zgleda so počili kar enega Slovenca. Pač pijana TO in Policija, pa so mislili, da so Ramboti...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

LeQuack ::

Na, pa je šel. Prezgodaj. Naj počiva v miru. Vsekakor bom poglešal Radio Ga-Ga, katerega srce je bil.

https://www.24ur.com/novice/slovenija/u...
Quack !

TESKAn ::

8-O:(.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

PersonaRuda ::

Dobri ljudje veliko prehitro zapuščajo ta naš svet. :'(

starfotr ::

Naj počiva v miru.

Sedaj je pa res postal legenda.

Škoda ga je.

mtosev ::

RIP. Ni dolgo živel.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

IL_DIAVOLO ::

Kaj? Wtf
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Matheus ::

Še danes je živahno kot običajno vodil oddajo. Smrt te res včasih povsem preseneti.

Počivajte v miru gospod.

Ganon ::

Kar ne dojamem, da je to res. 8-O

enemon ::

Ne morem verjeti. :'(:'(

Polepšal mi je ogromno petkov, dostikrat edina stvar, ki me je lahko spravila v dobro voljo.

Pa zjutraj je še imel oddajo, zdaj ga pa ni več...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: enemon ()

BorutO ::

Zdaj si, naslednji trenutek te pa lahko več ni.

Nisem poslušal veliko gaga, ampak včasih so imeli res hude.

enemon ::

Tako res vidiš, da moraš izkoristit vsak trenutek, vsak je lahko tvoj zadnji...

Ma dej... izjemna skoda.

Glugy ::

Se spomnim še kot mlad mulc smo pri babici pa dedku vedno poslušal radio gaga...drgač ga že dolg nisem poslušal ; sam občasno kak odlomek sem pa tja ampak mi je pa vedno velik pomenil da je bil tam tud če ga nisem tok spremljal. Res žalostno da je preminul. Upam da vsaj ni trpel. Vsi bomo enkrat odšli s tega sveta fantje in dekleta. Dejmo pustit en dobr vtis in odtis preden nas nenapovedano zmanjka. Morm rečt da kar je on dosegu v življenju je mel kr lep življenje. Živel je z roko v roki z svojim poslanstvom s katerim se je približal srcam vseh Slovencev. Vsa čast!!!

fur80 ::

Ufff to pa je šok.

V njegovi oddaji Ga-ga, sem slišal nekaj najbolj smešnega in kar si bom zapomnil za celo življenje, sicer ni imitiral on, ampak vseeno, ko sta Ališič in Ivo Milovanovič komentirala pogreb, ne vem če sem se kdaj v življenju čemu bolj smejal. (Ališičevi u la la... za pogrebi sprevod, noro! :D)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fur80 ()

immortan ::

RIP - radio gaga je pustil orng spomin

Scaramouche3 ::

Bil je contrarian, nekdo, ki je bil zelo potreben v našem političnem prostoru, kljub temu,da se nisi z njim vedno strinjal, je bil to kar je hotel in to je pomembno, ni bil nobena marioneta, vedno rekel kar je hotel, kar je redko..
V spomin in lahko zemljo, naša generacija te bo imela v lepem spominu!

Redek clovek v nasem prostoru, pri katerem sem zacutil, da mu je povedati resnico pomenilo vec kot kariera.

mr_chai ::

A kdo ve kaj se mu je zgodilo ? Na posnetkih od danes dopoldne je bil videti vesel in zdrav. Je doživel morda nenaden infarkt ?

Okapi ::

Infarkt ali možganska kap, kaj dosti drugih možnost ni. Če bi bila nesreča ali umor bi že poročali. Samomor pa tudi ni v njegovem slogu.

imagodei ::

Eh, jebi ga... :(
- Hoc est qui sumus -

Pocasi se tudi vsi od starih ST-jarjev blizamo temu trenutku...fakt of life

tomlin ::

R.I.P. Sašo!
Svoboda in enakost ni isto kot svoboda.
M. Friedman

DamijanD ::

neuradno: infarkt med redno petkovo košarko doma (Vrh pri Višnji Gori).

Ganon ::

DamijanD je izjavil:

neuradno: infarkt med redno petkovo košarko doma (Vrh pri Višnji Gori).

Edino, kar me pomirja, je dejstvo, da četudi veliko prezgodaj, je odšel točno tako, kot bi si sam želel: lep dan, petek, dopoldne oddaja, popoldne košarka na domačem igrišču in potem kratek spanec ... Ki se je tokrat zavlekel v neskončnost. Zelo ga bom pogrešal.

Bojan Krajnc

Zvezdica27 ::

o man... pismu takega freaka pa dolgo ne bo več... vsaj v našem narodu je vsak tak izguba, pa če ti je bil všeč ali ne...

ah...

b

Miki N ::

Buggy je izjavil:

Pocasi se tudi vsi od starih ST-jarjev blizamo temu trenutku...fakt of life

Oddelek: osmrtnice. :8)

Počivaj v miru, Sašo, bil si faca.

IL_DIAVOLO ::

Očitno je imel resne zdravstvene tezave in ja, dozivel naj bi srčni infarkt.

Počivaj v miru legenda. Rekli bi lahko "takih ne delajo vec".
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

mojsterleo ::

RiP Sašo Hribar, izjemen človek in satirik, multitalent.
Oddajo Radio Ga Ga sem dokaj pogosto spremljal. Vsekakor so mi bili v zadnjem času najbolj zanimivi mladinski program Bizo in Bozo, dogodivščine in pregovori Martine Ratej (Cirman). Zabaval sem se tudi ob Borisu Popoviću, Jankoviću in Karlu Erjavcu. Malo šibkejši je bil ženski del ekipe, vsi liki Plaskanove so slišati zelo podobni, res pa je, da ima težko delo imitirati večino ženskih glasov (razen Tomčeve in Salome).
Žal je ravno znaten del tega programa zadnja leta izginil in smo poslušali bolj klasičen repertoar političnih tem, ki je redko zašel iz svojih meja kot so bili npr. TV prodaja, Cerar napada Hrvaško, Kviz lepo je imeti koronavirus, klanje prašičev s Pojbičem ipd.
Upam da bo preostala ekipa realizirala potencial teh 45 minut in bo oddaja še naprej ostala in bo zanimiva, saj smo v zadnjih 2 letih videli konkretne poskuse politike (predvsem desne), da oddajo skenslajo (skrajšanje oddaje, odstranitev uvodne špice, nazadnje še neke kritike okrog vojne leta 1991).

c3p0 ::

Velika izguba, naj počiva v miru.

satfinder ::

Okapi je izjavil:

Infarkt ali možganska kap, kaj dosti drugih možnost ni. Če bi bila nesreča ali umor bi že poročali. Samomor pa tudi ni v njegovem slogu.

Ne, ni bil tip samomorilca. Sva se svoj cas druzila, tudi pri njemu,
ko je bil se v Grosupljah. Zadnjih 20+ let se pa nisva videla.
Pred uspelo avdicijo na radiu Slovenija pa je bil vodja galvane
... Pel, igral kitaro, imel otroske programe po vrtcih. ... RIP
Korak do konca in Naprej :).

Zgodovina sprememb…

Vinski Kamen ::

Naj bi nenadoma umrl. Da ni bilo krivo kaj takega:
Died Suddenly
https://rumble.com/v1wac7i-world-premie...

OutOfTheBox ::

Ali pa covid ker trenutno razsaja in je verjetnost strdkov velika.

111111111111 ::

R.I.P. legenda Slovenske komedije. :)
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Miki N ::

Bo imela Fanči govor na pogrebu?

Lahko bi.

blink ::

Srcna kap (miokardni infarkt).

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Je Zoki poštenjak ali baraba? (strani: 1 2 3 420 21 22 23 )

Oddelek: Loža
1146114190 (3922) NuMaN
»

Bo Golobova vlada blokirala pristop Finske in Švedske k zvezi Nato (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
13717037 (11553) Unchancy
»

Slovenski intelektualci pozivajo Pahorja k odstopu - kdo je intelektualec? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10214544 (11787) nevone
»

Film "Neizstreljeni naboj" na RTVS

Oddelek: Sedem umetnosti
247006 (6124) The Player

Referendum o arbitraži (strani: 1 2 3 444 45 46 47 )

Oddelek: Problemi človeštva
2340213915 (176832) Ziga Dolhar

Več podobnih tem