» »

Sašo Hribar - "vojna" v SLO 1991

Sašo Hribar - "vojna" v SLO 1991

Temo vidijo: vsi

cebelar123 ::

Še danes NATO generali berejo zgodovinske zapiske in se poizkušajo naučiti kako je TO premagala in izgnala eno od najmočnejših armad v Evropi v 10 dneh.

segedin740 ::

Fritz je izjavil:

segedin740 je izjavil:


Tvoj problem, če ne verjameš. L 2000 sem bil star 23 let, in sem služil vojašno v Cerkljah ob Krki. Bil sem najstarejši v svojem vodu, in poveljeval mi je poveljnik Škulj in poveljnik Baznik. Ko so pobili rtiste jugovojake, sem bil star 14 let. Ne vem, zakaj misliš, da lažem. In se s tem tudi ne bom obremenjeval.

Lažeš brez sence dvoma, ker leta 2000 v Sloveniji ni bilo več vojašnice, kjer bi urili nabornike ob prisotnosti min ali neeksplodiranih eksplozivnih sredstev. Tega po vojni nikoli niso dovolili, če vojašnica ni bila razminirana in pregledana. So pa stražili objekte, ki še niso bili razminirani.


Oh joj - dejva malo bolj nazorno:

Vojašnica je že bila očiščena vseh eksplozivnih teles, ki jih je odhajajoča jugo vojska naštimala v hleve, skladišča, in druge objekte v sklopu vojašnice, tik preden so vojašnico zapustili. Mi kot naborniki smo imeli usposabljanja tudi v teh objektih, in nas je poveljnik opozoril, da naj bomo previdni, in naj opazujemo predvsem podboje vrat, če so deminerji slučajno pustili kako mino še tam. Jasno da min ni bilo več takrat, lahko bi se pa zgodilo, da so kakšno pozabili demontirat. So pa še vedno bili napisi v vseh odtenkih tipa: vratit čemo se mi, ali pa Slovenija je srbija in podobno. Vse ex jugo vojašnice so imele nastavljene mine in bombe, in jasno, da so to takoj odstranili; nihče pa ni garantiral, da se kje še kakšna mina lahko skriva.

Evo, upam, da bo sedaj malo bolj jasno. Vse dobro.

Upam, da je sedaj bolj jasno napisano.

Sakin ::

janezvalva_5 je izjavil:

Sakin je izjavil:

"Po vojni so vsi generali."

ne.
po vojni so vsi civilisti.
Ne razumeš poante.
Na Nach Nachma Nachman Meuman!

Fritz ::

segedin740 je izjavil:


Evo, upam, da bo sedaj malo bolj jasno. Vse dobro.

Upam, da je sedaj bolj jasno napisano.

Seveda je jasno, da nakladaš.

cebelar123 je izjavil:

Še danes NATO generali berejo zgodovinske zapiske in se poizkušajo naučiti kako je TO premagala in izgnala eno od najmočnejših armad v Evropi v 10 dneh.

NATO generali berejo resne reči, in ne fikcije. Če se Slovenija ne bi spopadala z armado nabornikov, ki je razpadala od znotraj, bi po vojni zgledala tako kot večji del Hrvaške ali BiH. Hvala bogu, temu ni bilo tako.
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein

mojsterleo ::

Dodatek k zgodbi:

Sašo Hribar in Janez Lesjak zanikata trditev Lojzeta Peterleta, da je bil Hribar dezerter

https://www.rtvslo.si/slovenija/saso-hr...

link_up ::

haha, falili so zanalasc. :D umiram od smeha. :D

Trikrat so probali in vsakic falili...pa so v Beogradu rekli pridna braca hahaha.. svasta :)

Nemci in Avstrijci so pa sam molili, da kje nuklearke ne raznese...

Srbi niso imeli interesa nas sesut, to je pa res. Keri prijazni cucki...
In and Out

glomp!Gomp1 ::

Fritz je izjavil:


NATO generali berejo resne reči, in ne fikcije. Če se Slovenija ne bi spopadala z armado nabornikov, ki je razpadala od znotraj, bi po vojni zgledala tako kot večji del Hrvaške ali BiH. Hvala bogu, temu ni bilo tako.


No ampak zaključek je jasen, slovenska osamosvojitvena vojna je bila in je še vedno, precejenjena šala.

link_up je izjavil:

haha, falili so zanalasc. :D umiram od smeha. :D

Trikrat so probali in vsakic falili...pa so v Beogradu rekli pridna braca hahaha.. svasta :)

Nemci in Avstrijci so pa sam molili, da kje nuklearke ne raznese...

Srbi niso imeli interesa nas sesut, to je pa res. Keri prijazni cucki...


Daj razloži mi, kdo bo dal slovenske pilote v letalo, ki napada Slovenijo? To je pribljižno kot bi Izraelci dali v letala, ki bombandirajo palestince, palestinske pilote. Ali Rusi v svoja letala nad Ukrajino, ukrajinske pilote. Ne vem kako lahko nasedate na take neumnosti, pač malo so zaigrali za medije v Beogradu in to je bilo to.

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: negot ()

delavec44 ::

Je pa ravno ta mesec prišla pošta, da bodo spet medalje delili v Postojni. Vlada nima kam z denarjem zgleda.

PacificBlue ::

Janez Lesjak: "Sašo Hribar iz enote teritorialne obrambe ni dezertiral, to je huda žalitev."
Sašo Hribar je za MMC obtožbo odločno zavrnil, prav tako je zadevo zanikal Janez Lesjak, ki je bil tedaj kot poveljnik teritorialne obrambe ljubljanske pokrajine nadrejeni Hribarju, članu čete TO Ivančna Gorica. "Več kot 30 let po osamosvojitvi je postavljati trditve brez realne ocene, kaj je kdo bil, kje je bil in kaj je počel, od Peterleta skrajno neodgovorno. Izpade kot navadno obrekovanje z namenom žaljenja in osebne diskreditacije. Sašo Hribar iz enote teritorialne obrambe ni dezertiral, to je huda žalitev," je sporočil.

Na kratko je opisal takratni položaj. "Na območju, ki ga je bojno pokrivala Hribarjeva enota, je bila ves čas velika grožnja spopada z lahko samohodno protiletalsko enoto, ki je obtičala pred barikado na Medvedjeku. Obstajala je nevarnost neposrednega spopada in letalskega napada. Enota teritorialne obrambe, v kateri je bil Hribar, je imela nalogo zapiranja avtoceste proti Ljubljani. Naloga je bila težka, največje težave pa so bile v predhodni preformaciji enot TO-ja. Tik pred osamosvajanjem so bili namreč zamenjani poveljniki in vojaki, formacija enote in oborožitev, saj so bile enote v tistem trenutku po mobilizaciji in pred prvim grozečim resnim spopadom dejansko bojno nepripravljene, je izjavil. Vsekakor je prej kot o kakršnih koli 'dezerterstvih' treba govoriti o sabotaži usposobljene in pripravljene bojne strukture TO-ja tik pred pričakovanim grozečim spopadom z JLA," je zatrdil sogovornik.

Komentiral je tudi Hribarjeve izjave v oddaji Radio Ga Ga. "Dejstvo je, da je on bil med tistimi, ki so bili v prvi liniji spopada z enotami JLA, in ima moralno pravico, da o tem sodi. Napade pa doživlja od struktur, predvsem VSO-ja, ki po veliki večini sploh niso sodelovale v obrambno-osamosvojitvenih dogajanjih."

"Borba za zasluge in privilegije je razburkala strasti in morda bo ta Hribarjeva provokativna izjava njegovega dojemanja takratnih dogajanj pripeljala do resne razprave o osamosvojitvenih procesih. Hribar ne trdi, da osamosvojitve ni bilo, to, da ni bilo vojne, pa trdimo še številni. Kdor misli drugače, naj pokaže uradni dokument, da je Slovenija kdaj vstopila v vojno. Vsekakor pa je bilo za Slovence zelo dramatično in usodno

https://www.rtvslo.si/slovenija/saso-hr...

lynxslo5 ::

segedin740 je izjavil:

[

glomp!Gomp1 je izjavil:

Barbarpapa2 je izjavil:


Pri nas doma je bilo zanimivo, kako smo reagirali ta takratno dogajanje pri nas doma (sem iz MB). Mene je bilo precej strah, ob alarmih sem šal v klet. Oče ni šel nikamor, na koncu je tudi on bil mnenja, da smo imeli izredno srečo in da to še ni bila "prava" vojna. Sam je preživel drugo svetovno vojno, proti njenemu koncu je bil dovolj star, da je osebno okusil, kako zgleda, ko gre zares...

Ma ja, mi smo tarok igrali na klopcah pred blokom, ko so vojaški avioni preletavali Ljubljano in se nekaj igrali z zvočnim zidom. Foter je sicer kasneje dobil živčni izpad, da nisem domov prišel ampak dejansko ni bilo nič posebnega ni bilo vse skupaj, ne rečem, da ne bi mogla biti pizdarija, ampak pač ni bila. In to kar danes razni zavrženi primitivci od politikov delajo iz tega je smešno.

"Bilo pa prošlo" in ne rabimo nobenih romanov pisati o tem, pač ni bilo nič posebnega. Lahko bi bilo, ampak NI BILO.


To je bilo verjetno takrat, ko so z migi 29 bombardirali oddajnik na Krvavcu. Gledal tudi to.


Krvavec so bombardirali migi 21. Takrat sem živel v Kranju. Takrat so Srbi na Planini v Kranju od veselja pred blokom plesali kolo, ko so videli, da raketirajo Krvavec. Mislili so, da nas bo JLA zradirala iz Slovenije, pa so govorili, da bomo kot Kurdi brez države. Pa so se zmotili. Veliko Srbov je potem odšlo nazaj v Bosno in Srbijo, nato pa so se kmalu vrnili, ko so videli, da je tam plača sto nemških mark. Večina jih je potem dobila slovensko državljanstvo od LDS Drnovškove vlade. Za nekaj časa so se potuhnili, danes pa spet dvigajo glave in serjejo po Sloveniji in Slovencih in nam vladajo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: lynxslo5 ()

cvalsr ::

1) """No ampak zaključek je jasen, slovenska osamosvojitvena vojna je bila in je še vedno, precejenjena šala."""

Daj, reci to v oči svojcem nekaj desetin ljudi, ki so umrli zato, da jih lahko ti zdaj slaboumno žališ v latinici namesto v ćirilici. Kako si lahko tak poden od podna?

2) Hribarju gre pač popularnost navzdol, ta 'Gaga' je že do neprebavljivosti zgonjena lajna, pa je malo 'osvežil' zanimanje zase, na njegov primitiven način.
Tako kot je to naredila ostarela Severina s posnetim porno filmom (in takoj dobila mastno pogodbo za reklamiranje Rašice); tako kot ostareli hreščeči Predin, ko je kretensko treščil (košarkarskega?) sodnika na gobec. Pa Flisar tistega Mariborčana - no, on je bil pa najbrž res samo ornk' pijan. (tapravi športnik !)

3)"""Takrat so Srbi na Planini v Kranju od veselja pred blokom plesali kolo"""
Ja. Ko smo si na šihtu kazali med seboj prve slovenske osebne in potne liste, so se nam krohotali "šta ćeš s tim, ne moš' ni u Trst po kaubojke", niti pomotoma niso hoteli govoriti slovensko, zdaj pa že desetletja cvilijo, kakšni izbrisani revčki da so - ker si sami niso hoteli urediti papirjev! Kako sploh smejo kar na črno živeti v Sloveniji? So priviligirani kot cigani?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: cvalsr ()

lynxslo5 ::

Hribar je v kontradikciji. Po eni strani pravi, da se je z vsem srcem boril za Slovenijo, po drugi strani pa pravi, da vojne ni bilo. Kje se je on potem boril, če ni bilo vojne. Alkohol mu je pojedel možgane. Že faco ima tako rdečo, tipično alkoholičarsko.

Zimonem ::

Pa dajte poslušat kaj je sploh povedal. V dikciji se da razbrati , da ni bila osamosvojitvena vojna , ker bolj ali manj podobni ljudje vodijo državo , kot so jo, ne nujno isti.
Le da je namesto enopartijskega sistema kao dvo polen.

Utk ::

Morda je vojna bila, morda ne, sem pa prepričan, da je bil on preveč pijan, da bi to lahko vedel. Jaz mu v glavnem ne bi verjel, ne glede kolk je "bil tam".

Zimonem je izjavil:

Pa dajte poslušat kaj je sploh povedal. V dikciji se da razbrati , da ni bila osamosvojitvena vojna , ker bolj ali manj podobni ljudje vodijo državo , kot so jo, ne nujno isti.
Le da je namesto enopartijskega sistema kao dvo polen.

Težko rečt kaj je mislil, ker hotel je predvsem nekaj povedat proti muzeju osamosvojitvene vojne. Ki ga nikoli niti ni bilo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Utk ()

bbbbbb2015 ::

PacificBlue je izjavil:

Na kratko je opisal takratni položaj. "Na območju, ki ga je bojno pokrivala Hribarjeva enota, je bila ves čas velika grožnja spopada z lahko samohodno protiletalsko enoto, ki je obtičala pred barikado na Medvedjeku. Obstajala je nevarnost neposrednega spopada in letalskega napada. Enota teritorialne obrambe, v kateri je bil Hribar, je imela nalogo zapiranja avtoceste proti Ljubljani. Naloga je bila težka, največje težave pa so bile v predhodni preformaciji enot TO-ja. Tik pred osamosvajanjem so bili namreč zamenjani poveljniki in vojaki, formacija enote in oborožitev, saj so bile enote v tistem trenutku po mobilizaciji in pred prvim grozečim resnim spopadom dejansko bojno nepripravljene, je izjavil. Vsekakor je prej kot o kakršnih koli 'dezerterstvih' treba govoriti o sabotaži usposobljene in pripravljene bojne strukture TO-ja tik pred pričakovanim grozečim spopadom z JLA," je zatrdil sogovornik.


Kwa zdej? Kakšno je to pojasnilo? "Situacija je bila složena", bi rekli Srbi. Kwa je zdej ta Hribar? A dezerter ali saboter?

dexterboy ::

Sašo je dvoživka ;)
Piše latinicom i cirilicom, he he
on topic; zgodovine se ne da spremenit, lahko se pa veliko naučimo iz nje, če uporabljamo več kot zgolj dve možganski celici. Lahko se začnejo ju3 vsi dreti, da je Dolfe uzakonil praznik dela, pa me ne bo ganilo. Bi pa bilo boleče, če bi folk to sprejel kot dejstvo vsled nerazgledanosti in špricanja šole... to bi pa res bolelo.
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

glomp!Gomp1 ::

cvalsr je izjavil:

1) """No ampak zaključek je jasen, slovenska osamosvojitvena vojna je bila in je še vedno, precejenjena šala."""

Daj, reci to v oči svojcem nekaj desetin ljudi, ki so umrli zato, da jih lahko ti zdaj slaboumno žališ v latinici namesto v ćirilici. Kako si lahko tak poden od podna?

Ma ja, pojdi ti svoje parole vzklikat v temo o Ukrajini, do tam imaš domet.

PovemVfaco ::

cvalsr je izjavil:


Daj, reci to v oči svojcem nekaj desetin ljudi, ki so umrli zato, da jih lahko ti zdaj slaboumno žališ v latinici namesto v ćirilici. Kako si lahko tak poden od podna?


Na srečo so naši starši in stari starši v 45 letih SFRJ na skrivaj v katakombah ob svečah ohranjali prepovedano latinico, drugač je danes ne bi mogli imet, guspud Janša jo je pa vrnil v javno življenje.

glomp!Gomp1 ::

PovemVfaco je izjavil:

cvalsr je izjavil:


Daj, reci to v oči svojcem nekaj desetin ljudi, ki so umrli zato, da jih lahko ti zdaj slaboumno žališ v latinici namesto v ćirilici. Kako si lahko tak poden od podna?


Na srečo so naši starši in stari starši v 45 letih SFRJ na skrivaj v katakombah ob svečah ohranjali prepovedano latinico, drugač je danes ne bi mogli imet, guspud Janša jo je pa vrnil v javno življenje.

:)), samo daj kakšen /s zraven, desničarji ne slovijo po pameti, tako, da bi znali tole zares vzeti, potem boš pa poslušal kakšnega njihovega "argumentatorja" po TV kako je ril po katakombah za slovenski jezik.

spaget ::

Sašo je v zadnji oddaji odgovoril kar sam!
Je pa potek diskreditacije precej podoben opisu priporočenega poteka
pritiska na osebek, ki je opisan v večkrat, s strani zavržnih
izvršilnih celic, kopiranem priročniku tajne policije AvstroOgrskega
cesarstva.
Prevod:
Izvršiti diskrediacijo osebka(alkohol, morfij, sifilis, prostitucija,
itd..) preko tretje "osebe" in poskrbeti za neprestano ponavljanje
le tega toliko časa, da se osebek psihofizično zlomi in izgubi
vsako verodostojnost. Če je osebek premočan, nadaljevati z verbalnim
in fizičnim nasiljem.
Nadaljevanje postopka pa raje ne bi...lahko si preberete sami.
Vse/vsi, v želji ohranjanja položaja, uporabljajo iste metode.
Razlika je samo načinu grobosti izvedbe.

aviator ::

Razlika med vojno in spopadi je v tem, da po vojni "borci" dobijo borcevske penzije.

Če ni borcevskih penzij, potem ni vojne:)

JJ je to dobro vedel, da penzij ne bo, če ne bo dovolj kravavo.

harvey ::

Ko si ustvarjalno prazen/izpraznjen moraš pogruntati nekaj kar te spet izstreli na naslovnice portalov in potem osebno obračunavaš (zlorabljaš) z ostalimi preko kanalov nacionalnega radija. Zanimiva logika 'posvečenih', seveda lahko o vsem imaš svoje mnenje, sploh skladno z oblikovano doktrino - resnic je več.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

Vanich ::

Toni Mrlak. Eskalacija konflikta za vsako ceno.

Invictus ::

lynxslo5 je izjavil:


Krvavec so bombardirali migi 21. Takrat sem živel v Kranju. Takrat so Srbi na Planini v Kranju od veselja pred blokom plesali kolo, ko so videli, da raketirajo Krvavec.

Ne, leteli so z Orli (Soko J-22 Orao). @ Wikipedia

Migov okoli Brnika ni bilo videti. Videl si Orao in Super Galebe...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

srus ::

Invictus je izjavil:

lynxslo5 je izjavil:


Krvavec so bombardirali migi 21. Takrat sem živel v Kranju. Takrat so Srbi na Planini v Kranju od veselja pred blokom plesali kolo, ko so videli, da raketirajo Krvavec.

Ne, leteli so z Orli (Soko J-22 Orao). @ Wikipedia

Migov okoli Brnika ni bilo videti. Videl si Orao in Super Galebe...


Napaka. Raketiranje Krvavca sem doživel v živo z Labor pri Kranju. Najprej je Mig 21 preletel Kranj v smeri jug - sever, ter se na to obrnil nad Krvavec in napadel v smeri SZ - JV.

Invictus ::

No, saj je bil kao 2x raketiran. Tega z Mig-21 se ne spomnim. Pa bi se ga, ker imam Krvavec v direktnem vidnem polju. PA dvomim, da bi iz Labor videl mofel letala...

Ni vsako letalo Mig-21 >:D.

So pa z migi bombardirali druge oddajnike.

Sicer pa spomine piše folk, ki o letalih nima pojma...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Invictus ()

kajtimara ::

glomp!Gomp1 je izjavil:


Daj razloži mi, kdo bo dal slovenske pilote v letalo, ki napada Slovenijo? To je pribljižno kot bi Izraelci dali v letala, ki bombandirajo palestince, palestinske pilote. Ali Rusi v svoja letala nad Ukrajino, ukrajinske pilote. Ne vem kako lahko nasedate na take neumnosti, pač malo so zaigrali za medije v Beogradu in to je bilo to.

A to misliš Merlaka?

delavec44 je izjavil:

Je pa ravno ta mesec prišla pošta, da bodo spet medalje delili v Postojni. Vlada nima kam z denarjem zgleda.

A borčevske pa še vedno lahko delijo?

Zgodovina sprememb…

kajtimara ::

Hribar pravi, da ni to bila vojna.
Torej je on prisostvoval gostilniškemu rausu, s katerega je, v strahu da bo fasan, pobegnil in se ga nažrl sam?

Ne vem, zakaj take zasluge, če ni bilo nič. A ja, denar, slava in še enkrat denar in slava!

srus ::

Invictus je izjavil:

No, saj je bil kao 2x raketiran. Tega z Mig-21 se ne spomnim. Pa bi se ga, ker imam Krvavec v direktnem vidnem polju. PA dvomim, da bi iz Labor videl mofel letala...

Ni vsako letalo Mig-21 >:D.

So pa z migi bombardirali druge oddajnike.

Sicer pa spomine piše folk, ki o letalih nima pojma...


Imaš prav o folku, ki nima pojma - nekateri so med vojno leta 1991 nad Slovenijo videli celo Orle. Glede Migov in Krvavca v tvojem vidnem polju, če boljše pogledaš, boš videl to spominsko ploščo

solatko ::

glomp!Gomp1 - Več kot pol pilotov v JLA so bili Slovenci, saj je bilo samo šolanje precej zahtevno za južne nogometaše.

cvalsr - Napako sta naredila Bavčar in puklasti, ker nista poznalo ZUP-a in nista poslala pošte s povratnico. Ta napaka nas je že koštala in še nas bo.

lynxslo5 - Bili so spopadi, vendar daleč od oblike vojne, kot je bila v drugih republikah, tudi črnogorci in makedonci niso imeli vojne.
Delo krepa človeka

111111111111 ::

Seveda, spet največ ve solatko. :D Pa normalno, on dobiva informacije iz "pravih" virov. :D
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

segedin740 ::

Fritz je izjavil:

segedin740 je izjavil:


Evo, upam, da bo sedaj malo bolj jasno. Vse dobro.

Upam, da je sedaj bolj jasno napisano.

Seveda je jasno, da nakladaš.

cebelar123 je izjavil:

Še danes NATO generali berejo zgodovinske zapiske in se poizkušajo naučiti kako je TO premagala in izgnala eno od najmočnejših armad v Evropi v 10 dneh.

NATO generali berejo resne reči, in ne fikcije. Če se Slovenija ne bi spopadala z armado nabornikov, ki je razpadala od znotraj, bi po vojni zgledala tako kot večji del Hrvaške ali BiH. Hvala bogu, temu ni bilo tako.


Prou, nakladam. Tvoj problem. Če ne verjameš pač ne verjameš.

Invictus je izjavil:

No, saj je bil kao 2x raketiran. Tega z Mig-21 se ne spomnim. Pa bi se ga, ker imam Krvavec v direktnem vidnem polju. PA dvomim, da bi iz Labor videl mofel letala...

Ni vsako letalo Mig-21 >:D.

So pa z migi bombardirali druge oddajnike.

Sicer pa spomine piše folk, ki o letalih nima pojma...


Pa saj ni važno sedaj, kateri avion je bil. Važno, da se spomnimo raketiranja (mitraljiranja) oddajnika na Krvavcu.

Zgodovina sprememb…

Zvezdica27 ::

kar se mene tiče, med Peterletom in Hribarjem vedno verjamem Hribarju!

MOji otroci z vsem tem nimajo nič in od vsega tega ne bodo imeli nič.

Boli me kita za partizane, domobrance, Srbe, Brazilce in ne vem koga še, vključno z branite... osamosvojitelji. To je bilo in je prešlo. Mene bolj zanima, kaj bodo moji otroci delali čez 10 let kot kdo je bilkej pijan 30 let nazaj. Ker pa živim od politike, posredno, mi je pa popolnoma jasno, da je 30 let propagande naredilo svoje.

Osli vsi po vrsti, sam da se Hribar tega zaveda.

Sicer pa je odgovor zelo jasnen: kdor je bil v tej "vojni" - naj prosim pove, kaj ima zapisano v vojaški knjižici. Če je notri vpisano, da je sodeloval v vojni, je bila uradno vojna in je Hribarjev oseben pogled pač njegov. Če pa temu ni tkao ja pe njegov pogled hkrati še uradna resnica.

zz

Invictus ::

segedin740 je izjavil:


Pa saj ni važno sedaj, kateri avion je bil. Važno, da se spomnimo raketiranja (mitraljiranja) oddajnika na Krvavcu.

Itak da se ga...

Pa ne bi mogel prileteti iz SZ smeri, saj to pomeni, da bi moral leteti skozi Grintavec >:D.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Unchancy ::

Res velika podpora Hribarju v medijih, cel kup podpisov tule:

https://siol.net/novice/slovenija/ta-us...

Če bo šlo tako naprej, bojo novinarji na RTV začeli še protestirat proti ukinitvi Muzeja osamosvojitve >:D
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Unchancy ()

cvalsr ::

cvalsr - Napako sta naredila Bavčar in puklasti, ker nista poznalo ZUP-a in nista poslala pošte s povratnico. Ta napaka nas je že koštala in še nas bo.

Kaj bi pa povratnica spremenila naprimer ob krohotu "serem ti se ja na ovaj slovenaćki pasoš"? Ja, pravzaprav bi. Bila bi dokaz, da si sami niso hoteli urediti statusa. Še vedno pa ne razumem, (pa tožbe in neupravičena izbrisanost in odškodnine gor ali dol) kako jim je dovoljeno ves ta čas na črno živeti v Sloveniji? To ni nikomur mar?

Pa ne bi mogel prileteti iz SZ smeri, saj to pomeni, da bi moral leteti skozi Grintavec >:D.

Ne veš prav veliko ne o gorah okoli Krvavca ne o letenju vojaških letal, kajneda?

TheBlueOne ::

Unchancy je izjavil:


Če bo šlo tako naprej, bojo novinarji na RTV začeli še protestirat proti ukinitvi Muzeja osamosvojitve >:D


V bistvu je prtest proti gibanju faliranega diktatorje, z izkrivljeno verzijo zgodovine, ki pravi, da so drustva kakor "Društvo za promocijo tradicionalnih vrednot" prava plat zgodovine, vodijo pa jih odkriti nacisti.

In seveda ni cudno, da se protestira, ko si taki kalibri ustanovijo drustva in muzeje samo zato, da lahko recejo, "Imamo prav, ker tako pravi Društvo za promocijo tradicionalnih vrednot", tradicinalne vrednote so pa ja pomebne." ali "Imamo prav, ker tako pravi nas muzej."...

Z vsakim novim skropucalom drustva ali muzejo pac sprasujejo "A smo dosti dobro prikrili od kod prihaja in kaj je, da ga lahko uporabimi kot argument?".

Trenutno pa imajo naskok na RTV, samo bomo videli koliko jim bo uspelo Novarazirati tale medij.

Zgodovina sprememb…

otso ::

TheBlueOne je izjavil:

Trenutno pa imajo naskok na RTV, samo bomo videli koliko jim bo uspelo Novarazirati tale medij.

Ko vidis da leta 2023 v zivo prenasajo mitinge resnice (ja samo se Milosevic mora vstati iz groba in se prikazati tam), potem ves, da jim je ze uspelo. Mission accomplished.

TheBlueOne ::

Miting resnice se slisi po imenu zelo SDS. Ga bodo verjetno podkrepili s kaksnim "Drustvom pravih in pravicnih odlocitev sodisc", morda se "Muzej resnic", pa bodo dodali se "Drustvo najbolj inteligentnih in pravicnih ocenjevalcev drustev in muzejev.".

Bo direktor RTV se zapovdal kaksno oddajo kakor "Pravi Slovenci izberejo edina legitimna drustva.".

111111111111 ::

TheBlueOne je izjavil:

Miting resnice se slisi po imenu zelo SDS. Ga bodo verjetno podkrepili s kaksnim "Drustvom pravih in pravicnih odlocitev sodisc", morda se "Muzej resnic", pa bodo dodali se "Drustvo najbolj inteligentnih in pravicnih ocenjevalcev drustev in muzejev.".

Bo direktor RTV se zapovdal kaksno oddajo kakor "Pravi Slovenci izberejo edina legitimna drustva.".

Zadnji čas, da se je malo razbilo to bedno levičarsko propagando od komunistov. In za to bedarijo plačujem 13€ na mesec. Naj imajo pa še desničarji svojo propagando na tem "nevtralnem" mediju.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

matobeli ::

Tako, malo zdravega klerofašizma še nikomur ni škodilo.

Unchancy ::

TheBlueOne je izjavil:

Unchancy je izjavil:


Če bo šlo tako naprej, bojo novinarji na RTV začeli še protestirat proti ukinitvi Muzeja osamosvojitve >:D


V bistvu je prtest proti gibanju faliranega diktatorje, z izkrivljeno verzijo zgodovine, ki pravi, da so drustva kakor "Društvo za promocijo tradicionalnih vrednot" prava plat zgodovine, vodijo pa jih odkriti nacisti.

In seveda ni cudno, da se protestira, ko si taki kalibri ustanovijo drustva in muzeje samo zato, da lahko recejo, "Imamo prav, ker tako pravi Društvo za promocijo tradicionalnih vrednot", tradicinalne vrednote so pa ja pomebne." ali "Imamo prav, ker tako pravi nas muzej."...

Z vsakim novim skropucalom drustva ali muzejo pac sprasujejo "A smo dosti dobro prikrili od kod prihaja in kaj je, da ga lahko uporabimi kot argument?".

Trenutno pa imajo naskok na RTV, samo bomo videli koliko jim bo uspelo Novarazirati tale medij.

Dej lepo te prosim, dokler nam nekritično prodajajo partizanske pravljice in maškarade že od leta 1945 in to z občutnimi finančnimi posledicami za pokojninsko blagajno, me ne smejat s kritiziranjem osamosvojitvene “specialne operacije”.
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Zgodovina sprememb…

  • predlagalo izbris: bajsibajsi ()

aviator ::

Jah politicni starci bi radi svoje penzije, ampak jim nihče ne prizna junaštva.

Pol jih pa se lastni kameradi takole izdaji, namesto da bi bili tiho in dvignili roko, ko bo enkrat o tem debata.

Če bi SDS imel še en mandat ne dvomim ,da bi dobili nove borcevske penzije. Ni prave vojne brez njih.

Scaramouche3 ::

Unchancy je izjavil:


Dej lepo te prosim, dokler nam nekritično prodajajo partizanske pravljice in maškarade že od leta 1945 in to z občutnimi finančnimi posledicami za pokojninsko blagajno, me ne smejat s kritiziranjem osamosvojitvene “specialne operacije”.


Kako bo izgledala vaša domobranska zgodovina?
Smo se spečali z Hitlerjem in zmagali?
Kako boste prepisali učbenike?

Unchancy ::

Scaramouche3 je izjavil:

Unchancy je izjavil:


Dej lepo te prosim, dokler nam nekritično prodajajo partizanske pravljice in maškarade že od leta 1945 in to z občutnimi finančnimi posledicami za pokojninsko blagajno, me ne smejat s kritiziranjem osamosvojitvene “specialne operacije”.


Kako bo izgledala vaša domobranska zgodovina?
Smo se spečali z Hitlerjem in zmagali?
Kako boste prepisali učbenike?

Ad hominem. What a surprise. A si borčevsko penzijo pojerbal od prastrica, ki se je aktiviral aprila 1945?
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Unchancy ()

Scaramouche3 ::

Unchancy je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

Unchancy je izjavil:


Dej lepo te prosim, dokler nam nekritično prodajajo partizanske pravljice in maškarade že od leta 1945 in to z občutnimi finančnimi posledicami za pokojninsko blagajno, me ne smejat s kritiziranjem osamosvojitvene “specialne operacije”.


Kako bo izgledala vaša domobranska zgodovina?
Smo se spečali z Hitlerjem in zmagali?
Kako boste prepisali učbenike?

Ad hominem. What a surprise. A si borčevsko penzijo pojerbal od prastrica, ki se je aktiviral aprila 1945?


Moj dedek je bil germanskega porekla, rojen v Sloveniji, pa se je odločil da se bori za partizane!
Medtem imamo pa avtohtone tukaj, ki branijo svoje dedke, ki so izdali Slovenijo, medtem pa mislijo,da se bo zgodovina prepisala, ker bodo par štorij ki se jih ne da dokazati prodali kot mačka v žaklju.

Unchancy ::

Moji so bili po obeh straneh aktivni za partizne. In? A zdaj naj ob omembi partizanov preneham razmišljati?
Signal iz slovenskega mainstreama je ravno to - partizanstvo je dogma in vsi naj signalizirajo, da so verniki, drugače jih takoj slaboumno razglasimo za domobrance.
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Unchancy ()

Utk ::

Moji so tudi bli pri partizanih, in vsaj en od teh definitivno ni bil komunist. Niti leta 45 ne. Niti nihče drug pri zdravi pameti ni bil komunist. Ampak takrat je blo treba malo pozabit na zdravo pamet.
Tako da kdor je danes proti visokim davkom, Levici in njenih zblojenih idejah, itd., ni "domobranc", ampak kvečjemu normalen.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Utk ()

tomlin ::

Gospod je izjavil:

Alkohol in druge substance so z leti naredile svoje pri gospodu Hribarju.


Hribarjev ga-ga sem poslušal 91 in sem se krohotal, bil je duhovit. Zdaj je pa klaveren. ma naj gre že v pokoj.
Svoboda in enakost ni isto kot svoboda.
M. Friedman

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: tomlin ()

Buggy ::

Peterle se je ujel v zanko prepotentnosti in prav mu je. Upam da ga Hribar ustrezno stozi. Sem pa sam tisti cas ravno delal maturo, razen tankov potem nic hujsega. Najbolj so najebali edino policaji, edini z orozjem, ki so bili tudi podvrzeni napadom na izpostave PP. Vsaj v Ribnici je bilo tako...pa se sedaj noben ne trka po prsih kot orglicar! Moja oba sta bila na tisti napadeni izpostavi eden kot policaj drugi kot kriminalist in oba sta bila v obstreljevaju pred vsemi vpoklicanimi TO jokerji.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Je Zoki poštenjak ali baraba? (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Loža
66172117 (572) NuMaN
»

Bo Golobova vlada blokirala pristop Finske in Švedske k zvezi Nato (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
13715139 (9655) Unchancy
»

Slovenski intelektualci pozivajo Pahorja k odstopu - kdo je intelektualec? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10212988 (10231) nevone
»

Film "Neizstreljeni naboj" na RTVS

Oddelek: Sedem umetnosti
246779 (5897) The Player

Referendum o arbitraži (strani: 1 2 3 444 45 46 47 )

Oddelek: Problemi človeštva
2340205084 (168001) Ziga Dolhar

Več podobnih tem