Forum » Loža » Beko pralni stroj zagon
Beko pralni stroj zagon
ingrid kante ::
Pozdravljeni.
Imam težavo s pralnim strojem. Ko nastavim določen program in pritisnem tipko vklop, se stroj ne zažene. Očistila sem filter. Je mogoče že kdo imel tak problem.
Imam težavo s pralnim strojem. Ko nastavim določen program in pritisnem tipko vklop, se stroj ne zažene. Očistila sem filter. Je mogoče že kdo imel tak problem.
connel ::
Ne zažene kaj? Dotoči vodo? Program teče? Motor dela? Drugič opiši problem, ne samo ne dela.
mojsterleo ::
Če imaš kaj na stroju to umakni. Se mi dogaja da obtežitev sproži nek stik in kontrole znorijo (sredi pranja se stroj prestavi v pavzo). Isto Beko.
Če ni vode bi se mogla na ekranu pokazat pipica.
Če ni vode bi se mogla na ekranu pokazat pipica.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mojsterleo ()
urosz ::
mogoče pomaga.. sem mel glih pred kratkim problem, da se Beko sušilni ni zagnal - boben se ni zagnal. v tem primeru je bil pokvarjen zagonski kondenzator. cena materiala < 10EUR, če ti ga menja obrtnik pa računaj kakšno 1h dela še zraven.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Susilni strojOddelek: Kaj kupiti | 7572 (3635) | edi123 |
» | Pomivalni stroj ne dela (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 21588 (5101) | BCSman |
» | Kateri pralni stroj (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 159725 (183) | IL_DIAVOLO |
» | Pralni stroj Beko - nerazumljiva navodilaOddelek: Loža | 3473 (2698) | Malajlo |
» | Nakup pralnega stroja BEKO (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 31280 (25802) | anjabebler |