Forum » Pomoč in nasveti » Nova grafična in kockice
Nova grafična in kockice
RED_line ::
Pozdravljeni
Pravilno sem inštaliral novo grafično kratico (zbrisal stare driverje) in zdaj imam tako kockasto pisavo.Tudi barve niso ravno HD. Kaj narediti ta se ta grafika popravi?
Pravilno sem inštaliral novo grafično kratico (zbrisal stare driverje) in zdaj imam tako kockasto pisavo.Tudi barve niso ravno HD. Kaj narediti ta se ta grafika popravi?
- spremenilo: RED_line ()
OutOfTheBox ::
Lahko za "lažji" debugging vsaj odgovoriš če je to nova grafična iz trgovine ali nova rabljena.
Je rabljena. Moje mnenje je samo stvar nastavitve. Ker je bi bilo čudno da videi so odlični, ostalo pa kockasto
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: RED_line ()
Tweezzizi ::
NO za vse hejterje, težava je bila v ekranu. Pač je samo HD in ne full HD. Grafična na testu je dosegla najvišja mesta med sebi enakimi, tako da sem že dobro kupil.
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trg grafičnih kartic silovito padel (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 18369 (13521) | tikitoki |
» | Xiaomi Air 13 vs MacBook 13 retinaOddelek: Kaj kupiti | 2159 (1604) | memnon |
» | Grafična kartica- katero priporočate ? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 9699 (8031) | AapocalypseE |
» | OUYA - Revolucija konzol ! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Konzole | 18771 (14380) | BaToCarx |
» | Splinter Cell Pandora Tomorrow_pomočOddelek: Igre | 1434 (988) | ales85 |