Forum » Zvok in slika » Kateri aktivni subwoofer
Kateri aktivni subwoofer
clip ::
Pozdravljeni
Zraven Denon avr-660 in zvočnikov dali spektor 2 bi potreboval primeren sub za nek razumen denar.
Uporabljal bi večina za poslušanje glasbe. Pozna mogoče kdo kaj primernega?
Hvala
Zraven Denon avr-660 in zvočnikov dali spektor 2 bi potreboval primeren sub za nek razumen denar.
Uporabljal bi večina za poslušanje glasbe. Pozna mogoče kdo kaj primernega?
Hvala
Pozdrav od Clipa
Clone ::
Tole ti bodo pa znali bolje odgovoriti na Audio kontakt forumu. Pomagalo bo tudi če napišeš novo ali rabljeno ter za koliko €€
cypena ::
Je na tem forumu tema o teh zadevah, kjer je bilo nekaj dobrih predlogov od znalcev.
mogoče tale moja tema kaj pomaga
mogoče tale moja tema kaj pomaga
če seješ veter, boš po vsej verjetnosti požel vihar...
pa lep dan želim :)
pa lep dan želim :)
cordoba ::
Lahko bi napisal za kako veliko sobo gre? Sam imam cca 35 m2 , pa mi je sony nw-sw 300 čist dovolj, enkrat pa bom menjal že kar star sony str dh800 reciver, ki je sicer top, ampak bo treba upgrejdat počas. Gledal sem kakšen denon dh3800
Darko! ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri Soundbar - je vredno nakupa? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 55482 (21852) | naruto2 |
» | Hišni kino sistem - Kaj kupiti ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 32637 (24176) | p|X| |
» | sestava kvalitetnega 5.1 srs domačega kinaOddelek: Zvok in slika | 14860 (13606) | krepki |
» | [Hi-Fi] - Hišni kino sistemi 3.1, 5.1, 7.1... (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 34806 (17577) | josko674 |