» »

Commandos 3

Commandos 3

phoinix ::

Kaj je s temi ustvarjalci. Vsaka druga misija je krepko omejena s časom, npr Normandija, tiste tanke k morš v luft vržt, glih fajn si teren pripravim pa piše "Mission failed" kokr da je preveč tankov že odpeljalo.

Pa enako pri Nemčiji, kjer morš v 15 minutah uničt vsa vozila in enega premaknit z tračnic?!?!

Pri Rusiji jih je pa v drugi misiji tolk švabov, da res sprot ne gre. Tistga generala se pa tudi ne da nikamor spravt.

A so čist usekani!

undefined ::

Jest pa rabim dobit dvojko. Če ma kdo ORIGINAL, naj me ZSja. ;)

malcek popravljeno - moderator

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Xplicit ()

mahi ::

hja, ma kaj se nekaj razburjas. Moras se navadit dobro obvladat stvari. uporabljat tipkovnce, ksne drzne akcije, ipd. Meni je uno misijo v 15min k mors use pobit ratal narest v 12min.
Pa sem se tudi jaz jezil nekaj casa, ampak zato, ker nisem bil vešč igrici. Navadit se je morš, to je use :)
Je pa super spila!

Xplicit ::

Tm pr uni s tanki gres sam do ograje s sapperjem pa vrzes granato cez, da zacne une sode metat v zrak pa zravn se ene 4 tanke, pol pa z bazooko se une dva al 3 na nasprotni strani unics (minimalno je treba 6 tankov unicts), ostalo je pa cist simpl.

una 15 minutna je pa tud dost na izi, ene dvakrat ksnega iz razdalje pocs da dost folka tja prlaufa pol pa vrzes se granato in je ene 7 nazzijev manj

aja dejmo raje nadaljevat v za to namenjeni temi - Commandos 3

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

gta vice city (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Igre
69251174 (15777) Heavy
»

Grand Theft Auto: San Andreas (PC) (strani: 1 2 3 427 28 29 30 )

1477138053 (34294) Sandi1987
»

Medal Of Honor Airborne (strani: 1 2 )

9610438 (5737) MKC00
»

Call of Duty: united offensive (strani: 1 2 )

706865 (3862) hunter01
»

Call Of Duty (strani: 1 2 3 )

1419360 (5700) mloncar

Več podobnih tem