» »

Avto kot identiteta posameznika, je z ljudmi res tako enostavno manipulirati?

Avto kot identiteta posameznika, je z ljudmi res tako enostavno manipulirati?

««
6 / 10
»»

m0LN4r ::

Elektricno, poudarjam elektricno kolo je statusni simbol.
Spodlegel si novi gonji, da je treba kupit elektricno, ker majo to vsi pa pride v soli do podjebavanja, ce bi imel navadnega ponija.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

KsilaHo2 ::

Zobnik, ne to pa ne. Youtube plača 2 do 3 tisoč na milijon ogledov. Tip ne bo zbral 20 milijonov ogledov da bi dobu 40k, nikakor ne. Tip ma komaj 36k ogledov. Molnar: ni res kar praviš, no sej jasno je da trolaš, pa vseeno, navadni poni ni primeren za vožnjo v hribe, pa tudi izkušnje v praksi kažejo da ga ljudje ne uporabljajo za vožnjo po mestu, in raje uporabijo SUV. Električno kolo pa lahko nadomesti avto, navadno ga zelo težko. Kolo nej ma, ampak avta mu pa ne bom kupil! Si ga bo sam, pa še to upam da še en čas ne.

asdf_jklc je izjavil:

Vau celih 40.000 EUR je dal za DE skropucalo? Še za določene modele Renaulta nimaš dovolj 40.000 EUR da ga lahko kupiš, ta pa ja posnel video, kjer se hvali z Mercedesom na 40.000 EUR. Uh kako patetično. Če malo poskrolate ima na strani tudi gaming room video in po hvalisanju sem mislim, da ima stol dva jurja in mašine 10.000 EUR po komadu, potem pa odpreš speke, pa vidiš, da imaš jalovo povprečje. Kar pomeni lahko samo dvoje: ali je res to bogi, da mu materialne dobrine prinašajo tako veselje ali pa namensko dela iz sebe bedaka in na ta račun dobro služi - kot sta to naredila vedeževalec Blaž in uni mariborčkan ki poje. Je pa dejstvo iz kanala, da tip še ni videl vrhunske gaming mašine, stola in tudi avta (če dam na stran, da gredo meni čefurske svetleče bliskajoče pizdarije na kurac - js sem s tem zaključil po stunanem avtu v Underground 1)

TOČNO TO, se popolnoma strinjam!

celje je izjavil:

40k mercedes? Kaksna jajca pa so to? Se faaking renaulti so drazji od tega sraanja.

+1

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: KsilaHo2 ()

Seveda je spodlegel si marketingu in to na suho.
Trade Republic 38MVDVXM

Lol, seveda nisem. Si se prepoznal v nevrotičnosti ki jo Mazzini opisuje v svojem članku? Tudi ti voziš živčno?

SUVIju so popularni ravno zaradi tega ker avtomobilska industrija mnogo več zasluži na njih, zato jih pa tudi tako pusha! Video ki sem ga dal lepo razloži.

Zgodovina sprememb…

Evo SUV tolk velik kot TANK iz druge svetovne vojne! Pa kaj je narobe s folkom? Zato da pol vsi z manjšimi avti najebejo v primeru trka. In posledično se masa avtov veča in veča, kje se stvar ustavi, ko bodo vsi vozili 20 tonske tanke okol al kaj?! In kar je ironično, SUViji spadajo pod "light trucks" vsaj v Ameriki in se tako izognejo regulaciji glede porabe goriva in varnosti avtomobila, ker jih zakonodaja ne smatra kot avto, ampak kot "delovno vozilo", zaslužni za to pa so ravno avtomobilski proizvajalci, ker jim ni bilo treba nadgraditi avtomboilskih linij in so lahko uporabili staro tehnologijo in močno povečali svoje profite! Še celo za voznika SUVja je iročnino SUV slab, ker je verjetnost da umre ko se prevrne na streho 5x višja..Pa tudi SUViji imajo bolj toga podvozja, kar pomeni manj mečkanja materiala v primeru trka, kar pomeni da je sunek sile precej večji, ker se trg zgodi v krajšem času! Po domače povedano bolj tog kot je avto, večji je pojek pri trku in večja je šansa da voznik umre. Torej SUViji so slabi tako za voznika ki jih vozi, kot za vse ostale na cesti.

Zgodovina sprememb…

Bolt ::

m0LN4r ne ukvarjaj se s tem trollom. Tip ne kapira poante videa. Don't feed the troll. Kaj ne vidiš, da nima 5 pik.
Žalostno le to, da si-ste mu nasedli. Verjetno je sam ta troll iz videa.
Ne misli, da si dober, če si najboljši med najslabšimi.

Miki N ::

Pa kaj imajo SUVji vez s "komšijo" iz naslovnega posta? On si je kupil prav praktičen trokraki koleselj - tak taprav "all-rounder".

Bolt je izjavil:

m0LN4r ne ukvarjaj se s tem trollom. Tip ne kapira poante videa. Don't feed the troll. Kaj ne vidiš, da nima 5 pik.

Jaz trol? Lol. Niti približno ne. Mislim da si ti tukaj tisti ki nima 5 pik, ker sploh nisi razmislil o tematiki ki si jo ravnokar komentiral, ne pa jaz. Nimam prav nič z ustvarjalcem videa, še več, gnusijo se mi taki važiči kot je Pero Martič iz začetnega videa, Molnar trola, kar preberi vse njegove poste za nazaj pa boš videl. Štekam poanto videa, poanta je kurčenje. Pa sloh nima veze video. Video je bila samo IZTOČNICA za DEBATO o ŠIRŠEM DRUŽBENEM PROBLEMU v Sloveniji. Ker to JE problem. Si prebral članek Mazzinija? Nisi. Nič nisi v temu prebral, samo neki si uletu in kar nekaj bleknil neko neumnost. Daj preberi temo človek božji.

Miki N je izjavil:

Pa kaj imajo SUVji vez s "komšijo" iz naslovnega posta? On si je kupil prav praktičen trokraki koleselj - tak taprav "all-rounder".

Poanta je da večino ljudi avtomobilski proizvajalci in drugi multikapitalisti vodijo kot lutke, ker jim s pomočjo marketinga perejo možgane. Večina ljudi (ne vsi) je pač na takšno pranje možganov občutljivih. Tako je tudi v primeru vedno večje popularnosti SUVov. Vedno večja popularnost SUVov koristi samo avtomobilskim proizvajalcem, večini populacije pa ne.

Zgodovina sprememb…

Miki N ::

Po mojem praveč napadate komšijo iz videa... saj je čisto ok lik ki pač fura "Avdiča". Samo ni pretiraval pri avtu, kupil je čisto praktična kolesa - predstava je pa za vas, da vas malo zajebava in dobi kak klik. Pa kaj, če se gre malo Balkan šova? Tip je odprt in zgleda veseljak. "Tip fuka" kot se je reklo včasih.

Po mojem ima marsikatero dobro značajsko potezo, ki avtistom tukaj fali.

Zaradi avta za 40k lol? Vsako ljubljansko stanovanje je 300 do 400 k in s tem tudi po 10 krat več vredno, pa ogromni ljubljančanov nima samo enega, nekateri jim majo tudi po 10, nekateri celo 100 stanovanj. Ampak kot pravim ni fora video sploh. TO je bila samo iztočnica za nadaljne razmišljanje o širšem problemu ven metanja z avtomobili v Slovenski družbi, zaradi katerega večina ljudi precej slabše živi kot bi sicer. To vpliva na vse sfere življenja, od vozniške kulture naprej. Kar omenja tudi Mazzini v svojem članku, ki ga ti seveda nisi prebral..

Evo ti tebi na ljubo še enkrat skopiram članek o katerem je govora. Ni mi jasno kako si ga lahko spregledal, saj sem ga vmes v temi ene 3 krat prilepil..

Skopiran komentar od prej:
Evo nekaj podobnega omenja tudi gospod Mazzini v Sobotni prilogi, citiram: "Da o dobrodelnosti ne govorimo: časopisna nabiralna akcija za reveže, ki so živeli ob kruhu in vodi, nezaposleni, nakar je oče dobil službo! Da! Za prvo plačo so vplačali kredit za avto, očeta je kap, druge plače ni več bilo. Prosijo za pomoč za hrano, da preživijo ob avtu.".
Link do originalnega članka: http://web.archive.org/web/200807071531...

Zgodovina sprememb…

ps: posebej pozoren bodi na poglavje v zgornjem članku z naslovom "Slovenska posebnost", ter poglavje "Slovenski avti". Mogoče sem jaz naredil napako, moral bi dal za iztočnico v začetku teme članek Mazzinija, ne pa videa od Perota Martiča, ker mogu bi vedel da večina ljudi prebere samo prvi post..oh well..

Zgodovina sprememb…

profii ::

Miki N je izjavil:

"Tip fuka" kot se je reklo včasih.

Po mojem ima marsikatero dobro značajsko potezo, ki avtistom tukaj fali.

Take avše kar naj fuka,... Dost žalostno, da padajo na to.

Sparkxl ::

Jaz res ne vem kaj se ti toliko s tem tipom in ostalimi obremenjuješ. Živi svoje življenje kako misliš da je prav.
Ja, večina je obsedena s plehom. Tudi jaz sam sem nekoč bil. Posledica vzgoje staršev. Kar dolgo sem velik del svojega dohodka vložil v pleh. En dan mi je naredilo klik. Zdaj vozim avto, ki je manj vreden od mojega pecikla. Oz. bi bil, če nebi bilo teh anomalij na trgu rabljenih.
Vsi znanci vozijo jaka nemška premium vozila. Ker se jim to zdi pomembno. Pa ima večina manj razpoložljivega dohodka kot moje gospodinjstvo. Njihova stvar. Jaz se ne vtikujem v njih, oni pa ne v mene zakaj vozim staro češko kanto

Ja, večina je obsedena s plehom....Vsi znanci vozijo jaka nemška premium vozila. Ker se jim to zdi pomembno. Pa ima večina manj razpoložljivega dohodka kot moje gospodinjstvo. Njihova stvar. Jaz se ne vtikujem v njih, oni pa ne v mene zakaj vozim staro češko kanto

Ravno to je problem, ta obsedenost s plehom JE problem! Kot pravi tudi Mazzini, citiram: "V Sloveniji obstaja previsoka kritična masa ljudi, ki si je privoščila predrag avto glede na svoje finančne sposobnosti. Taki posamezniki obstajajo povsod, le pri nas pa jih je toliko, da vplivajo na celotno populacijo. Tak človek si je kupil avto na kredit (ali lizing) in MORA vsak mesec zbrati točno določeno količino denarja za odplačilo. Kar postane njegova môra. Ponavadi ne gre za strategijo posameznika, marveč za obsedenost družin, zato pišem v množini: ne privoščijo si počitnic, varčujejo na vseh koncih, tudi pri hrani, drug drugemu gledajo pod prste, očitajo si, se prepirajo in neprestano kalkulirajo, kako bodo zbrali za mesečni obrok. Hkrati pa že hrepenijo po novem avtu, novem kreditu!

Kako bo mirno in zadovoljno peljal voznik, ki je pred vožnjo 10 minut okleval, preračunaval in sline cedil ob najslabši možni klobasi? Če jo je kupil, ima občutke krivde, kako bo pa sedaj odplačal kredit? Uničil je družinski proračun! Če je ni, podzavestno sovraži avto okoli sebe, za katerega se še hrani odreka! Nakar tak človek v takem razpoloženju pred seboj zagleda nekoga, ki vozi počasneje kot on! Kako bo trobil! Stiskal bo hupo in mislil, da gre za pravičniški bes odličnega voznika, v resnici pa gre le za človeka, ki bi raje stiskal pasjo radost kot volan.

Ker smo ljudje s svojimi zrcalnimi nevroni narejeni za posnemanje, bodo taki kreditni zagrenjenci, če jih je zadosti veliko, diktirali obnašanje na cesti vsem ostalim (tudi turistom, dodajam za one, ki se sprašujejo, kako se tujci tako hitro navadijo lokalnih običajev)."

Zgodovina sprememb…

Sparkxl ::

Zakaj je problem? Če že je to njihov osebni problem, ne pa moj ali pa problem družbe. Eni si zaradi tega trgajo od ust. Moji znanci ne spadajo med njih. Vsi zaslužijo dovolj da si take gare lahko kupijo. Oz. bolje rečeno vzamejo kredit za njih. Definitivno si zaradi tega ne morejo kaj drugega privoščit. Ampak spet...zakaj je to problem? Njihova stvar kako pretakajo svoj denar

zobnik ::

Škoda da se tolk ukvarjate s posamezniki, vsak izmed nas je drugačen. Jaz sem dostkrat tih, ena poleg men pa skoz klepetala, si kr predstavljate kako je takega prenašat cel dan

Zakaj je problem? Če že je to njihov osebni problem, ne pa moj ali pa problem družbe. Eni si zaradi tega trgajo od ust.

Zato ker to NI samo njihov osebni problem, ampak ker z svojim NAPAČNIM zgrešenim zgledom ostale SILIJO da naredijo enako, to postane problem celotne družbe, ne pa samo njihov problem kot si predpostavil ti.

o. Oz. bolje rečeno vzamejo kredit za njih. Definitivno si zaradi tega ne morejo kaj drugega privoščit. Ampak spet...zakaj je to problem? Njihova stvar kako pretakajo svoj denar

Sem že razložil. NI samo njihov problem, ker ne živijo v izolaciji, ampak živijo v skupnosti kjer zgledi vlečejo.

Zgodovina sprememb…

Utk ::

Mene nihče nič ne sili. Niti tebe. Samo domišljaš si. Zato si kupil kavbojke za 200 evrov.

feryz ::

Jaz pa ne vidim nobene obsedenosti s plehom pri nas.
Vidim zgolj obsedenost s foušijo, ko drugi pleh kupijo.
Tudi, ali pa predvsem, v tej temi.

Utk je izjavil:

Mene nihče nič ne sili. Niti tebe. Samo domišljaš si. Zato si kupil kavbojke za 200 evrov.

Pa ne bo držalo. Negativni zgledi vlečejo. SILIJO če hočeš.

Vidim zgolj obsedenost s foušijo, ko drugi pleh kupijo.
Tudi, ali pa predvsem, v tej temi.

Da bi bil fovš zaradi 40k drobiža ki ga je komaj skupaj spravil zato da je kupil tiste nemške smeti od avta?! A si ti resen? :)):)) Imam dosti več denarja, lahko 10 takih avtov kupim zdele, pa nisem blesav da bi jih. MI gre pa na kurac tako bahanje, to pa. Sploh zato ker takle avto za 40k ne pomeni nobenega bogastva, daleč od tega. Takole se kurčijo samo čefurji. Pravi bogataši pa svoje bogastvo skrivajo, ker nočejo da jih folk začne izkoriščati zaradi njihovega bogastva.

Zgodovina sprememb…

Zakaj pa si odprl temo?
Zato ker je zbral za ubogih 40 jurjev kredita? Big deal.

Je uporabnik asdf_jklc lepo povedal, če ga citiram: "Vau celih 40.000 EUR je dal za DE skropucalo? Še za določene modele Renaulta nimaš dovolj 40.000 EUR da ga lahko kupiš, ta pa ja posnel video, kjer se hvali z Mercedesom na 40.000 EUR. Uh kako patetično. Če malo poskrolate ima na strani tudi gaming room video in po hvalisanju sem mislim, da ima stol dva jurja in mašine 10.000 EUR po komadu, potem pa odpreš speke, pa vidiš, da imaš jalovo povprečje. Kar pomeni lahko samo dvoje: ali je res tok bogi, da mu materialne dobrine prinašajo tako veselje ali pa namensko dela iz sebe bedaka in na ta račun dobro služi - kot sta to naredila vedeževalec Blaž in uni mariborčkan ki poje. Je pa dejstvo iz kanala, da tip še ni videl vrhunske gaming mašine, stola in tudi avta (če dam na stran, da gredo meni čefurske svetleče bliskajoče pizdarije na kurac - js sem s tem zaključil po stunanem avtu v Underground 1)". Konec navedka. Temo sem pa odprl da se načne razpravo glede problema nepotrebne obsedenosti slovenske družbe s plehom, ki si ga večina ne more privoščiti, ter zaradi obsedenosti zaradi katere večina ljudi živi precej slabše kot bi sicer.

Zgodovina sprememb…

KsilaHo2 je izjavil:

Bolt je izjavil:

Jaz trol? Lol. Niti približno ne. Mislim da si ti tukaj tisti ki nima 5 pik, ker sploh nisi razmislil o tematiki ki si jo ravnokar komentiral, ne pa jaz. Nimam prav nič z ustvarjalcem videa, še več, gnusijo se mi taki važiči kot je Pero Martič iz začetnega videa, Molnar trola, kar preberi vse njegove poste za nazaj pa boš videl. Štekam poanto videa, poanta je kurčenje. Pa sloh nima veze video. Video je bila samo IZTOČNICA za DEBATO o ŠIRŠEM DRUŽBENEM PROBLEMU v Sloveniji. Ker to JE problem. Si prebral članek Mazzinija? Nisi. Nič nisi v temu prebral, samo neki si uletu in kar nekaj bleknil neko neumnost. Daj preberi temo človek božji.

Še enkrat več si dokazal, da nimaš 5 pik.
Prebereš dva tri tvoje stavke je vsakemu popolnoma jasno, da nimaš pospravljenega podstrešja.
Če ti ostali nasedajo pa kar pogumno naprej saj kaj drugega na tem forumu itak ni za pričakovat. Take teme s takimi uporabniki se puščajo v nedogled medtem teme za katere naj bi bil forum namenjen pa se cenzurirajo.

AndrejS ::

V bistvu je tip kupil mercedasa z renaultovo mašino - kako tele :))

Bolt: Ni res, edini za katerega to velja si ti, ne jaz. Sploh nisi prebral teme! Uletiš "z Lune" in govoriš bedarije. Daj se zresni, resno ti pravim. Tu smo zato da razpravljamo o važnih stvareh, ne pa da trolamo tako kot ti. Stvar sem dobro premislil preden sem jo zapisal, prav tako so svoje razmišljanje zapisali Mazzini ali avtor kanala Not just bikes in še mnogi drugi razmišljujoči ljudje. Glej spodaj. Te boli ko je treba razmišljati? Razumem pa da si užaljen, ker si se našel v njihovih opisih, za kar si si kriv sam, si pač narobe vzgojen z napačnimi vrednostami, za kar so krivi tudi tvoji starši.

Zgodovina sprememb…

feryz je izjavil:

Zakaj pa si odprl temo?

Kredit mu bodo odplačal "všečkarji" "klikarji" za reklamo pa bo dobil tud podporo iz strani proizvajalca. On bo avto dobil gratis, na račun ovce

zobnik je izjavil:

feryz je izjavil:

Zakaj pa si odprl temo?

Kredit mu bodo odplačal "všečkarji" "klikarji" za reklamo pa bo dobil tud podporo iz strani proizvajalca. On bo avto dobil gratis, na račun ovce

Youtube na 1 MILIJON ogledov izplača v povprečju 2000 do 3000 EUR. Zdej mi pa povej koliko milijonov ogledov bo rabu tip dobit da bo držalo kar si ti napisal? Tip je od tega videa pokasiral okrog 70 do 100 EUR, to je to, nič več.

Zgodovina sprememb…

Saj mu proizvajalec plačal avto, video se lahko tud kopira

Kako pa veš da mu je ga? Jaz ne vidim nobenega dokaza da bi mu ga, če pa ti veš za tak dokaz pa ga kar povej. Pomoje je tip res tok blesav da je iz lastnega keša skeširal 40k za tole nemško sranje od avta z Reanult motorjem lol.

Zgodovina sprememb…

Ne sedaj ga je sam kupil, če bo dovolj reklame mu ga bodo odplačal mogoče -50%

132932 ::

Mislim, da je KsilaHo2 odlicno brcnil mednozje obsedencev z avtomobili, so se nalimali na tole temo kot muhe na drek :))

Dejstvo je, da ima Mazzini prav, seveda pa "ta cudnim" ni prav, da jim reces, da so cudni.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 132932 ()

KsilaHo2 je izjavil:

Lol, seveda nisem. Si se prepoznal v nevrotičnosti ki jo Mazzini opisuje v svojem članku? Tudi ti voziš živčno?

SUVIju so popularni ravno zaradi tega ker avtomobilska industrija mnogo več zasluži na njih, zato jih pa tudi tako pusha! Video ki sem ga dal lepo razloži.

Prepoznal sem jo v tebi, kako to da ne opazis, da si spodlegel novemu elektro marketingu?

zobnik je izjavil:

feryz je izjavil:

Zakaj pa si odprl temo?

Ja cestitat bi mu blo treba, avto zastonj, to je to
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

Mislim, da je KsilaHo2 odlicno brcnil mednozje obsedencev z avtomobili, so se nalimali na tole temo kot muhe na drek :))

hehehhehe točno tak. ;) Elektro pogon ima smisel, ampak še vedno pa rabimo čim bolj zmanjšati količino avtomobilov v mestih, ne glede na vrsto pogona, ker problem z gužvo električni avtomobili v mestih ravno tako ustvarjajo (je pa res da se znebimo problema strupenega zraka zaradi avzpuhov v mestih), tako da ljudem je TREBA omogočiti ekološke, zelene oblike transporta ker od tega imamo korist prav vsi ki stanujejo v mestu, tudi tisti ki jih uporablja nekaj naredi za svoje počutje in svoje zdravje, da o denarnici ne govorimo. Torej gradnja kolesarskih stez, promocija kolesarjenja ipd. Ni treba da kolesarijo vsi, ampak tisti ki HOČEJO, tistim MORA bit to omogočeno! Torej infrastruktura mora bit taka, da sem ob kolesarjenju tudi varno počutijo. In če se varno počutijo, potem večina ljudi kolesari, vsaj občasno, kar jasno kaže primer Nizozemske in ostalih razvitih zahodnih držav.

Zgodovina sprememb…

Počakaj da Kitajci mojega spacajo skupaj.
Ga bom jaz limal tukaj, kot šintaro tistega mustanga al kar je že.
Potem boš imel šele za povedati.

Mene bolj moti to da ma OP kavbojke za 200EUR pa elektricno kolo.
Lahko bi pa bil racionalen in imel kavbojke za 29EUR in navadno kolo iz policijske drazbe za 50EUR

Pa za jest pol nima.
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

Nehaj trolat, ker je vsem jasno da govoriš bedarije.:)

Ce pa je tko.
Trade Republic 38MVDVXM

Infrastrukturo mora nekdo plačati. V primeru cest, je kristalno jasno, od kje lahko denar vzamejo.
V primeru kolesarjev, pa malo manj. Čeprav vzamejo iz istega žakla, kot za ceste. Pač enostavno ukradejo.

Njegov froc se v soli ven mece, ker mu je ata nabavil elektro kolo.
Kam gre ta svet.

Sam se video mu manjka.
Trade Republic 38MVDVXM

Ne drži. Da te ne bo kdo slučajno še resno vzel. Študije so pokazale da vsak opravljen kilometer z avtomobilom državo STANE 0,15 EUR, za vsak opravljen kilomer s kolesom pa država DOBI 0,16 EUR. Torej z avtomobili država zgublja, z kolesarjenjem pa dobiva. S kolesarjenjem država pridobi zaradi zmanjšanega stroška za zdravstveno blagajno, manj bolniških odsotnosti z dela in bolje produktivnosti ljudi ki kolesarijo v primerjavi z tistimi ki ne. Z avtomobili pa država zgublja zaradi onesnaženega zraka, večje odsotnosti z dela zaradi bolezni, prometnih nesreč in ostalih škodljivih zadev.

The Social Cost of Automobility, Cycling and Walking in the European Union
https://www.researchgate.net/publicatio...

Tudi ostale študije najdejo podobno: država z kolesarjenjem pridobiva denar ker so ljudje bolj zdravi, z avtomobli ga pa zgublja!

https://medium.com/strava-metro/whats-t...

Torej večja kot je uporaba koles: BOLJ se državi to splača! (kar je tudi logično če znaš uporabljati možgane). Z uvedbo cestnih taks bi zmanjšal količino kolesarjenja kar pomeni da bi imela država dvojni udarec zaradi tega: večjo škodo zaradi avtov + manjši benefit zaradi zdravja dobiva od kolesarjev. Torej če bi država uvedla cestno takso za kolesa bi dobila MANJ denarja (bi POSLABŠALA svoje finančno stanje).

Zgodovina sprememb…

Njegov froc se v soli ven mece, ker mu je ata nabavil elektro kolo. Pa kavbojke za 200.

Kam gre ta svet.
Sam se video mu manjka.

OP preber si Mazzinija in zamenjaj avto za kavbojke ali elektro kolo, pa se bos nasel v besedilo in dozivel razsvetljenje.

Pa bos spet imel za jest, ko bos zacel kupovati te stvari racionalno.
Trade Republic 38MVDVXM

Aha, aha. Ok, ukinemo vse avte in splaniramo vse ceste, ter zasadimo koruzo.
Potem bomo pa videli, s čim bodo kolesarji ceste naredili. Verjetno bodo take, kot afriške. Problem je le, ker po takih ljudje nočejo kolesariti.

m0LN4r trola. Prav nihče od mojih frocov se ne meče ven. Kupil si mu stvar zato ker jo RABI, da sam hodi v šolo in da ne rabim za to skrbet, hkrati pa ne predstavlja dela problema ki ga delajo avtomobili v mestih, ampak ljudem z svojim pozitivnim zgledom prikaže da SE DA:) Lahko bi kot družba živeli bolj racionalno, v čistem okolju, če le ne bi razmišljali tako kot smo "programirani" s strani nepisanih družbenih norm, na katere imajo velikanski vpliv avtombobilski proizvajalci preko marketinga, za katerega zmečejo stotine milijard dolarjev letno.

feryz je izjavil:

Aha, aha. Ok, ukinemo vse avte in splaniramo vse ceste, ter zasadimo koruzo.
Potem bomo pa videli, s čim bodo kolesarji ceste naredili. Verjetno bodo take, kot afriške. Problem je le, ker po takih ljudje nočejo kolesariti.

Tole je STRAWMAN. Upam da si ponosen na svoj strawman. But you should't be. Gre se za to da naredimo okolje in zakone takšne da bo večina ljudi lahko čim bolje živela (in to ne pomeni da zasadimo koruzo povsod namesto cest kot neumno predlagaš ti), ne pa da se prioritizira peščico najbogatejših (avtomobilskih proizajalcev). Je pa težko, ker ta peščica ljudi ima denar in si lahko privošči fuknit stotine milijard dolarjev letno za razširjanje njihove agende in še večje bogatenje. Vse na račun malega človeka (večine ljudi).

Zgodovina sprememb…

KsilaHo2 je izjavil:

Bolt: za kar so krivi tudi tvoji starši.

Pusti moje starše na miru. Da ti ne bom jebal mamice in vse ostale po spisku! Majmune jedan!

Ne znaš se obnašat, si se lepo pokazal v svoji luči. Starši te niso ustrezno vzgojili in ti dali pravih vrednot. Da nisi ti slučajno avtor videa? :)) Živjo Pero Martič. :)) Prav nič nisi več od drugih veš, pa četudi si uspel še zadnji evro dat za kredit za eno nemško sranje za 40k. Vsak bajta v Ljubljani je 5 do 10 krat več vredna od tvojega avta. Pa lp.

Zgodovina sprememb…

Aha vidim da si trol, tole so njegovi prispevki, trola čisto v vsaki temi: https://slo-tech.com/forum/c121965

Kupil si mu stvar zato ker jo RABI,

Ja saj, ce si dovolj dolgo ponavljas potem verjames.
Trade Republic 38MVDVXM

Ja rabi ekolo, ne pa avto, tako je. Večina ljudi bi lahko se po ljubljani furala z bajki, ne pa da sedijo v kovinskih konzervah, delajo gužvo in zastrupljajo zrak. Petek ob 16tih je bila do BTCja okrog 2 kilometra dolga kolona avtov, folk je STAL NA MESTU! Avto ne bi smel biti statusni simbol, avto je orodje, ampak v mesto pač ne spada.

Zgodovina sprememb…

KsilaHo2 je izjavil:

Aha vidim da si trol, tole so njegovi prispevki, trola čisto v vsaki temi: https://slo-tech.com/forum/c121965

Kdo je troll vemo že od tvojega prvega posta.
KsilaHo2
Uporabniško ime: KsilaHo2
Čas prve prijave: 08.03.2023 19:31:00
Kateri po vrsti troll račun si odprl. Še ene par postov pa te imamo nč bat si mi priletel na mino. Se vidimo!

Prvič sem na Slotechu in ne trolam prav nič, lahko kar bralci preberejo tvoje in moje prispevke, se bo lepo videlo. Temo in račun pa sem odprl ker se mi tema in obsedenost slovencev s plehom zdi splošni družbeni problem v Sloveniji in je kot tak vreden razprave.

Recimo če zberem par random postov od tebe v drugih temah, pa bodo drugi precenili kdo trola:

0.post:
Itak. Saj to jim dopovedujem že ves čas, samo določeni "pacienti" tega ne razumejo.

1.post:
Daj ne laži, ne zavajaj in ne nabijaj nekaj, kar nimaš pojma!
Imam doma več kot 10 let stare androide, ki jim vse to, kar ti lažeš, dela!

2.post:
Iz tvojega posta je zelo očitno, da ne veš kaj pišeš!

3.post:
A to si šele sedaj videl. Sam gobec ga je. Svojega znanja itak nima. Ni treba bit nek strokovnjak, da kmalu vidiš, da vse kar zna je kopiranje iz drugih strani, pa še to z zamudo.

4.post:
Verjamem, da ti je to težko sprejet, samo tako pač je, sprijazni se s tem.
S tem, da si imel en telefon še ne pomeni, da si spil vso pamet tega sveta.

5.post:
Ti pa nisi ravno brihtne sorte. Poleg tega si še nepismen. Kje sem napisal, da bi kdorkoli spreminjal HD v 4K?
Grem glavo stavit, da je na mojem ne 4K tvju HD serija boljša slika, kot na tvojem 4K tvju 4K serija.;)

6.post:
Ja ja. Se ne čudim. Kakršni starši takšni otroci.

7.post:
Še enkrat!
Ne jokat in krivit druge, da zadeve ne delujejo zaradi lastne nesposobnosti.
@Magic1 a ti mamica ni podaljšala naročnine in si sedaj prišel jokat na forum.
Sinko a to je vse kar zmoreš! Ko ti zmanjka argumentov pa v take fore:))

8.post:
Ne bluzi Magic1.
99% folka itak ne razloči med HD in 4K.
Če nastaviš vse kot sem zgoraj napisal boš imel v HD primerljivo kakovost slike kot tisti, ki v 4K ne zna oz. nima nastavljeno kot je treba.
Če pa si ti čorav pa ti jaz ne morem pomagat.

in tako dalje, VSAK tvoj post kjerkoli na forumu je žaljenje in trolanje.

Tukaj imate zbrane njegove poste:
https://slo-tech.com/forum/c121965

Zgodovina sprememb…

««
6 / 10
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pretirana uporaba avtomobila (kako pretirana uporaba avtomobila uničuje posameznika i (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Loža
51271887 (4322) m0LN4r
»

Cene Avtomobilov (strani: 1 2 3 420 21 22 23 )

Oddelek: Na cesti
1146108469 (41762) Boštjan_Q
»

Koliko bo štromar vreden čez 10 let? (strani: 1 2 3 445 46 47 48 )

Oddelek: Na cesti
2352200318 (136950) Mato989

Več podobnih tem