» »

Poker - kateri ?

Poker - kateri ?

wcpapir ::

Kot mulc sem veliko igral poker preko Pokerstars, zadnje čase nisem kaj dosti probal a me zanima ali je Pokerstars še vedno no.1 ali je kaj drugega.

Zanima me igra, ki ima app tudi na telefonu, da je možno igrati za pravi denar, možnost turnirjev itd. dosti igralcev.

Kateri poker je sedaj in ?

MadMicka ::

Jaz špilam na Pokerstars, imaš tudi aplikacijo za telefon.

reeves ::

GGpoker je nekako najboljši in najbolj obiskan (trenutno Stars: 20k online, GG: 163k online). Ima tudi dobre bonuse (Bad Beat, GG Care).
Ima pa Stars dobre evente. EPT (European Poker Tour) Paris se je ravno končal, sedaj je IPO (Irish Poker Open online).

Igram redno na obeh pa občasno na Bet365, ker so večinoma fishi tam.

wcpapir ::

Zdajle sem probal pokerstars in katastrofa kaj so naredili z dobro lepo urejeno aplikacijo. Probam GG poker.

c3p0 ::

PS je tako nizko padel? No, bad beats tam so legendarni (i know i know), na GG sem pred leti igral, a je bil še bolj mali player.

reeves ::

c3p0 je izjavil:

PS je tako nizko padel?

Pred par leti jih je zapustilo nekaj znanih ambasadorjev (Negreanu, Moneymaker,...), na GG Networku (GGpoker, Natural8) so pa dali dobre bonuse in všečen GUI, ki pa občasno začne tako štekati, da je treba restartati app. Čeprav se mi zdi, da samo ko laufam Starse, GG in PokerTracker hkrati. Sam se mi zdi, da dela ok.

Samo za info...GG ne podpira nobenih RTA-jev niti HUD-ov. Imajo osnovne podatke built-in. Lahko pa hande kasneje uvoziš v Tracker.

c3p0 ::

To je že takrat bilo tako, ja. Ne želijo sharkov in massive multi tabling folka. Je pa play bil vsaj takrat bolj počasen, pa še neke reakcije, počasno odkrivanje kart ipd.

Prilagojeno rekreacijskim fishom, po tej strani v redu.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pokerstars

Oddelek: Pomoč in nasveti
73236 (3005) Groot
»

Poker (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
24228621 (5954) CoreySteel
»

Pokerstars - izplačilo

Oddelek: Loža
159296 (3376) baxon
»

kako zaznati vdor v računalnik (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
6010795 (8524) stb
»

gembling (strani: 1 2 )

Oddelek: Znanost in tehnologija
6710691 (6772) c3p0

Več podobnih tem