» »

Pokerstars - izplačilo

Pokerstars - izplačilo

sundance ::

Pozdravljeni,

rabim nasvet, če ima kdo izkušnje s tem.

Torej, rad bi si izplačal/nakazal denar iz pokerstars strani. Zanima me najenostavnejši način.
Moja izkušnja danes:
1. odločim se , da odprem nov bančni račun, samo za ta namen. Grem na banko (slovensko, enostavno sem pogledal katera je najcenejša), razložim , da gre za neredne prilive itd. se začnejo vprašanja , koliko, kokrat na mesen , točne vsote denarja itd. Gledam tam kot tele kva je zdej to, kako naj vem za celo leto naprej koliko bom mel točno vsoto nakazil, razložim, da gre za pokerstars, morebiti skrill nakazila, greva z gospo iz šalterja do direktorja (oz. pač glavnega v banki tisti moment ), ki mi razloži , da mi sploh raje nebi odprli osbenega računa za ta namen, oz. da bo plačilo iz te strani zavrnjeno račun pa zaprt. Drugače dokaj prijazen možakar ampak ni mi blo pa jasn pol k. kva se dogaja.
2. Grem v sosednjo banko (tuja banka), razložim za kaj se gre , pravjo ni panike, osnovni račun 1.79eur na mesec, toj to. Za nakazila do nekje 1000 eur ni nobene panike, v primeru večjih vsot (mislim da je rekel 10.000eur), pa bi moral pojasnevati izvor denarja zaradi davkarije. OK, tu mam vprašanje, koliko je meni znano davka na poker (posebna igra na srečo) ni? Je to mišljeno samo preventivo ali kaj? pa ne pravm , da mam v tem momentu za spravit 10k eur dol, gre za precej manjši znesek ampak me zanima informativno.
3. Imam račun na skrill/moneybokers pa sem tam malo gledal opcije izplačil , sem videl, da imajo neko prepaid mastercard kartico, naložiš gor, lahko dvigneš na bankomatu. OK, ampak a veljajo verjetno omejitve za dvig, kot pri navadnih karticah? 250eur al kolko je na dan? Mislim, če dam gor npr. 2000 eur, kaj naj potem 10 dni zapored hodim dvigovat po 250 eur?

V glavnem, če ma kdo izkušnje ali kak nasvet glede vsega , se že vnaprej zahvaljujem. Rad mi čim bolj enostavno, niti v snu pa se nebi rad ukvarjal s kakšo davkarijo ali kaj podobnega. Hvala,

lp
  • spremenil: sundance ()

St235 ::

1. Pojma nimam na kaki banki si bil da so komplicirali.

2. So ti kar prav povedali. V vsake prilive se ti lahko vtakne FURS in moraš dokazovat njihov izvor, ravno tako moraš plačat dohodnino. Da se igre na srečo ne bi štele v obdavčljive dohodke prvič slišim. Je pa dejstvo, da višji kot so zneski prej se bo FURS vtaknil v zadevo. Mislim da, pri nakazilih za 15.000EUR banka poroča direktno FURS in takrat bodo 100% pogledali zadevo.

3. Pri dvigih gotovine z palčilnimi karticami so ponavadi visoke provizije (10EUR oziroma xy% in naprej na dvig)

Zakaj pa pravzaprav sploh hočeš imet ločen TRR?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: St235 ()

GTX970 ::

1 in 2 Abanka, http://www.abanka.si/osebni-racuni/arac... ali http://www.abanka.si/osebni-racuni/arac... če potrebuješ njihovo viso electron.
3 Z njihovo MC lahko dvigneš max 250 dnevno, porabiš lahko 1000 preko nakupov (pos terminal).Namesto skrill raje neteller, MC je zastonj brez letne članarine (skrill 10 eur)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: GTX970 ()

shadeX ::

Jaz bi se na tvojem mestu odločil za Skrill. Naročiš kartico in noben ne bo vedu da maš ti tist dnar gor. Ne potrebuješ bančnega računa ne nič. Edini minus je kot si omenil, dnevni limit za dvig.

mgermo ::

St235 je izjavil:

2. Da se igre na srečo ne bi štele v obdavčljive dohodke prvič slišim.


Poker ne spada pod igre na srečo.

Tilen ::

Jaz sploh ne vidim nobenega problema. Sam praviš, da gre za bistveno nižjo cifro od 10.000 EUR, istočasno praviš tudi;

2. Grem v sosednjo banko (tuja banka), razložim za kaj se gre , pravjo ni panike, osnovni račun 1.79eur na mesec, toj to. Za nakazila do nekje 1000 eur ni nobene panike, v primeru večjih vsot (mislim da je rekel 10.000eur), pa bi moral pojasnevati izvor denarja zaradi davkarije.


Na obstoječ račun vsak mesec nakažeš 1000 EUR in to je to. Tudi, če se FURS ne vtakne;



Spletni poker spada z vidika davčne zakonodaje med posebne igre na srečo, kjer se ne upošteva zakon o davku na dobitke pri klasičnih igrah na srečo, ki ureja davek na dobitke pri klasičnih igrah na srečo, kot so loterija, športne stave in druge klasične igre na srečo. Posebne igre na srečo se v skladu s slovenskim davčnim redom obdavčujejo v skladu z zakonom o davku od iger na srečo, ki pa določa, da je davčni zavezanec prireditelj igre na srečo, in ne igralec (prejemnik dohodka). To pomeni, da davka pri izkupičku iz spletnega pokra za slovenskega državljana ni in mu ga posledično torej ni potrebno prijaviti.

Podobno velja tudi za dohodnino, saj dohodek, ki ga vsak prejme z igranjem spletnega pokra v tujini, ne velja za dohodek po obstoječi zakonodaji, zato se dobitki od iger na srečo ne glede na to, ali imajo vir v Sloveniji ali v tujini, ne upoštevajo pri dohodnini.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tilen ()

St235 ::

mgermo je izjavil:

St235 je izjavil:

2. Da se igre na srečo ne bi štele v obdavčljive dohodke prvič slišim.


Poker ne spada pod igre na srečo.


Aja? od kdaj pa to? Kak vir prosim... Ker kot vem gre za posebno igro na srečo.

nisem pa vedel, da ga sploh ni možno obdavčit. Tilen a nalepiš vir, kjer si to prebral?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: St235 ()

Tilen ::

413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tilen ()

Pesimist ::

In kak zdaj naredim izplačilo ko niti loginat vec ne morem?

mgermo ::

Loginanje poteka normalno. Zgleda, da je napaka na tvoji strani.

Bojevnik ::

Ker imas skrill je pomoje najlazje, da si iz pokerstars nakazes na skrill. Potem pa iz skrilla na tvoj bancni racun.

shadeX ::

Ali pa sploh ne nakazuješ na bančni račun in direktno s skrilla z mastercard kartico na bankomatu dvigneš vsoto denarja (2€ provizije na dvig).

c3p0 ::

Se je preko bančnega nakazila iz pokra dvignilo nekajkratnik 10k€ in se nihče ni oglasil. Tudi če se bi? Saj ne pereš denarja.

Verjetno so pogledali od kod prihaja nakazilo in je bila zadeva zaključena. Vsaka druga oblika dviga bi bila draga in zamudna.

CoreySteel ::

shadeX je izjavil:

Ali pa sploh ne nakazuješ na bančni račun in direktno s skrilla z mastercard kartico na bankomatu dvigneš vsoto denarja (2EUR provizije na dvig).

Dvigi so se sedaj podražili na 1,75% zneska, tako da je kar drago ratalo. Seveda še vedno dovolj poceni, če se hočeš še naprej "skrivat" :)
Twitter: @CoreySteel_

Zgodovina sprememb…

BorutO ::

shadeX je izjavil:

Jaz bi se na tvojem mestu odločil za Skrill. Naročiš kartico in noben ne bo vedu da maš ti tist dnar gor. Ne potrebuješ bančnega računa ne nič. Edini minus je kot si omenil, dnevni limit za dvig.


Dnevni limit lahko probaš dvigniti tako, da jih prosiš, če ti ga zvišajo in razlog zakaj. Mislim, da ne bi bilo problema. Glede Skrilla se pa zelo strinjam. Je super zadeva, če hočeš fursu kaj prikriti, kjer jih najbolj srbi.

Bojevnik je izjavil:

Ker imas skrill je pomoje najlazje, da si iz pokerstars nakazes na skrill. Potem pa iz skrilla na tvoj bancni racun.


Zakaj bi prenakazoval iz enega računa na drugega? Saj pa dobiš zraven skrila PIN, ki ti omogoča dvigovanje keša na bankomatih, pač, pozabiš tisto provizijo, ki jo imajo, še vedno ti bodo manj keša požrli, kot če boš nakazal na svojo kartico, kjer bodo videli vsako malenkost prilivov na tvoji kartici.

Jaz sem Skrill uporabljal v pkr.com, in je zadeva super šla. Malo so imeli veliko provizijo, ampak, glede na to, da sem takrat notri vplačal 50eur, zaslužil še skoraj 50x toliko, me ta provizija ni niti malo mantrala, saj ni bil moj "prigaran" denar.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: BorutO ()

baxon ::

Da ne bom smetil, bom vprašal kar tukaj. Zanima me, kje v appu pokerstars najdem možnost izplačila denarja.

Hvala in lp


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Skrill (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10224312 (2539) Marko61
»

Casino profesionalec (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5214576 (2695) c3p0
»

Slovenec do $1,3mio na online poker turnirju

Oddelek: Loža
287082 (1888) CoreySteel
»

Prijava računov iz tujine - Leupay

Oddelek: Loža
489430 (7039) jype

Več podobnih tem