Forum » Omrežja in internet » Blokiranje dostopa do Youtube na A1 na STB
Blokiranje dostopa do Youtube na A1 na STB

hafler ::
Zdravo,
a se je kdo ukvarjal z blokiranjem dostopa do Youtube iz A1 "Set-top-box"-a (KSTB3019). Novi A1 Net + TV
paket. Namreč razen splošne starševske zaščite, ni možnosti odstraniti ali blokirati Youtube aplikacijo, ali jo vsaj zakleniti s PIN-om.
Predvidevam, da bo težko prepričati A1 da doda to blokado v SW STB-ja.
Je možna kakšna rešitev s filtriranjem prometa na LAN-u? STB je povezan direktno na A1 router.
a se je kdo ukvarjal z blokiranjem dostopa do Youtube iz A1 "Set-top-box"-a (KSTB3019). Novi A1 Net + TV
paket. Namreč razen splošne starševske zaščite, ni možnosti odstraniti ali blokirati Youtube aplikacijo, ali jo vsaj zakleniti s PIN-om.
Predvidevam, da bo težko prepričati A1 da doda to blokado v SW STB-ja.
Je možna kakšna rešitev s filtriranjem prometa na LAN-u? STB je povezan direktno na A1 router.

Lahko ti dajo starejši STB, brez možnosti YT.
Sem dobil uradni odgovor, da to ni možno. In tudi, da ne morejo urediti blokade YT. Dobro, da sem v vmesnem času že sam uspel blokirati YT...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hafler ()

Rešil sem tako, da sem med STB in A1 router dal svoj (Mikrotik) router in uporabil nekatere napredne nastavitve za blokado prometa na določene IP naslove.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A1 ULTRA (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Omrežja in internet | 174883 (114) | predi |
» | Kako s switchem razdeliti en kabel na IP TV (A1) in podatke?Oddelek: Omrežja in internet | 5554 (1807) | mato7 |
» | IP TV, PC in Wi-Fi router na istem switchuOddelek: Omrežja in internet | 2035 (1413) | Hardon |
» | A1 Kombo M (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Omrežja in internet | 86120 (28525) | Tilen |
» | INNBOX V60U omejevanje dostopovOddelek: Strojna oprema | 6089 (3469) | filip007 |