Forum » Na cesti » Cene Avtomobilov
Cene Avtomobilov

zavajon ::

stara mama ::
So pa velike! Mnogo prevelike, ker so mladi itak odšli zarad stalnega najedanja.
Pol je pa treba to sam vse vzdrževat.
Pol je pa treba to sam vse vzdrževat.
Ekologija™ in Trajnost™
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: stara mama ()

njyngs ::
OutOfTheBox je izjavil:
Kot vsak slovenc..5k pologa in drugo na lizing![]()
Pa še res je! Jaz sem za svojega dal polovico pologa, pa me prodajalec debelo pogleda...polovico!? Pa jaz njega debelo pogledam ja kaj ti ni jasno?
In pravi ja saj ok, samo redko kdo da več kot 5k pologa. To ti da mislit. V bistvu smo narod siromakov v dragih avtih
Vazno da imas boljsega kot sosed ane. Potem ima pa oflk hude avte pred nevzdrzevano yugo bajturo. Po moznosti se brez fasade, gole cigle![]()
Vau kera foušija ti tolče ven lol. Patetično.
KHM https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ

MrStein ::
OutOfTheBox je izjavil:
Plus vse vojne, kjer se je sprostilo cel kup CO2 in precej bolj nevarnih snovi... Pa zeleni niso nič proti...
Seveda so. In kaj boš naredil v tem primeru?
Nekako jih ni za slišati.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

2dark ::
Ko si lahko trgovka v lidlu na leasing vzamw mercedezovega GLE suv, starega 3 leta , ki je bil nov vsaj 80.000€., potem tezko govorimo o krizi pa slabih placah .
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )

Scaramouche3 ::
Ko si lahko trgovka v lidlu na leasing vzamw mercedezovega GLE suv, starega 3 leta , ki je bil nov vsaj 80.000EUR., potem tezko govorimo o krizi pa slabih placah .
Ti resno misliš, da je ženskam tok do avtomobilov? To je od njenega tipa..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Scaramouche3 ()

Twixz ::

denabiker ::
OutOfTheBox je izjavil:
Plus vse vojne, kjer se je sprostilo cel kup CO2 in precej bolj nevarnih snovi... Pa zeleni niso nič proti...
Jao koliko je v tej vojni gorelo, ampak naši mediji niso omenjali, sem gledal po tujih straneh, koliko ruskih mega skladišč je gorelo, ampak to je tako ogromno, da si sploh ne moremo predstavljat, saj mi le vidimo ta miniaturna skladišča v Račah, Trstu... Pa takšni ogromni črni dimi, po mojem vidni iz vesolja....

OutOfTheBox ::
Vem. Zato sprašujem, kaj boš naredil v tem primeru ko nimaš popolnoma nobene kontrole nad zadevo. Normalno da smo proti temu.. mislim da je vsak normalen.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OutOfTheBox ()

denabiker ::
Ko si lahko trgovka v lidlu na leasing vzamw mercedezovega GLE suv, starega 3 leta , ki je bil nov vsaj 80.000€., potem tezko govorimo o krizi pa slabih placah .
Imaš takšne modele, samo pol pa hodijo fehtat vulkaniherjem, a so že kakšne gume prišle za mojega
..
Ne resno, kolega velik vulkanizer mi razlaga, da ima en kup modelov, ko skos gnjavijo za rabljene gume in se zanimajo, če je kakšna stranka pustila njim potrebnim dimenzijam, ker pač ne dajo oziroma nimajo keša za nove gume itd.

da ima en kup modelov, ko skos gnjavijo za rabljene gume
Ah dej no dej. Sigurno imaš kak primer, ampak to je kakšna kaplja ali dve v morju. In tudi vemo kako se take zgodbe začnejo širit. Zgodi se enkrat, da pride nekdo vprašat čez 3 mesece se nekdo samo po telefonu zanima za rabljene gume in potem je to že skoz.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OutOfTheBox ()

Ahim ::
OutOfTheBox je izjavil:
Kot vsak slovenc..5k pologa in drugo na lizing![]()
Pa še res je! Jaz sem za svojega dal polovico pologa, pa me prodajalec debelo pogleda...polovico!? Pa jaz njega debelo pogledam ja kaj ti ni jasno?
In pravi ja saj ok, samo redko kdo da več kot 5k pologa. To ti da mislit. V bistvu smo narod siromakov v dragih avtih
Moja interpretacija (ne drzi nujno za vse primere):
5K EUR je meja za gotovinsko poslovanje - vec v AH ne bi smeli sprejeti. Posledicno pac ljudje odkantajo tistih 5 jurjev in ostalo nakazejo (ali pac nakazujejo v obrokih v primeru leasinga).

Scaramouche3 je izjavil:
Ko si lahko trgovka v lidlu na leasing vzamw mercedezovega GLE suv, starega 3 leta , ki je bil nov vsaj 80.000EUR., potem tezko govorimo o krizi pa slabih placah .
Ti resno misliš, da je ženskam tok do avtomobilov? To je od njenega tipa..
Zagotovo je dala pol zdraven. Tak avto je 3 leta star vsaj 60.000€. Daj pa računaj kok je leasing. Kar pojdi malo pogledat, kakšne dobre avte vozijo trgovke v lidlu.
Sodit kak avto ma človek glede na poklic je pa nekaj najbolj butastega kar se lahko zgodi...
Ker si trgovka v lidli takšnega avta na mesečno plačo na leasing ne more privoščit, ker potem cel mesec je paštete!
OutOfTheBox je izjavil:
da ima en kup modelov, ko skos gnjavijo za rabljene gume
Ah dej no dej. Sigurno imaš kak primer, ampak to je kakšna kaplja ali dve v morju. In tudi vemo kako se take zgodbe začnejo širit. Zgodi se enkrat, da pride nekdo vprašat čez 3 mesece se nekdo samo po telefonu zanima za rabljene gume in potem je to že skoz.
18-19 colske gume so drage. večina kupujejo rabljene, 4-5 let za 200 + konjske težke suve- Bravo.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 2dark ()

starfotr ::
Mnogokrat se vidi kar precej drage avte, lahko tudi premium znamk (ni pa nujno). Na avtih pa gume od skoraj da neznanega proizvajalca. Skratka polom.

Mnogokrat se vidi kar precej drage avte, lahko tudi premium znamk (ni pa nujno). Na avtih pa gume od skoraj da neznanega proizvajalca. Skratka polom.
Da. To zna bit stalnica. Ko pade malo dezja, pa se takšni vozijo ultra sumljivo pocasi.
Star rek se kako drzi, da ni tezava kupit avto visjega razreda, problem nastane pri servisiranju o.z vzdrzevanju.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 2dark ()

bonanno ::
Seveda da delavka v lidlu si lahka vzeme na lizing avto za 50kep k usi kle zivijo v mansardi..ker v slo ni nic sramotno. Da se z starcim zivi do smrti a da se voz avto za 50kep.

a_borlak ::
Da. To zna bit stalnica. Ko pade malo dezja, pa se takšni vozijo ultra sumljivo pocasi.
Star rek se kako drzi, da ni tezava kupit avto visjega razreda, problem nastane pri servisiranju o.z vzdrzevanju.
Moj sodelavec, ultra srečen, ker je kupil BMWja 5 xDrive za 22k, a ko ga je prvič zapeljal na servis je tam pustil celo plačo in še malo.

tony1 ::
OutOfTheBox je izjavil:
V Švabski vladi so bili zeleni. Niti eden ni rekel, da je vojna nora stvar, in da se dajmo pogajati, ker je okolje že tudi brez vojne preveč zasvinjano. Ali pa, da bo zaradi metanja denarja stran za vojno zmanjkalo za eko beko ukrepe. Niti eden.
Kje pa, "mi to moramo".

m0LN4r ::
Pri katerem lidlu je to, ker v Murski pri lidlu so avti manj kot 1/3 zgoraj omenjene vrednosti od delavk.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()

Imaš takšne modele, samo pol pa hodijo fehtat vulkaniherjem, a so že kakšne gume prišle za mojega
..
Ne resno, kolega velik vulkanizer mi razlaga, da ima en kup modelov, ko skos gnjavijo za rabljene gume in se zanimajo, če je kakšna stranka pustila njim potrebnim dimenzijam, ker pač ne dajo oziroma nimajo keša za nove gume itd.
Prodat te gume po 75% cene novih!

Motiti se je človeško.

OutOfTheBox je izjavil:
nihče me ne bo prepričal da je bolje kupit nov avto kot pa avto vreden 3k popravljat za jurija recimo
Prepričal te ne bo noben zato ker gledaš iz oči le oz. večino iz finančnega dejavnika. Potreba je razumet, da ljudje ne kupujejo novega avta samo iz finančnega vidika (je pa ta eden izmed večjih), ker so tudi drugi:
1. Kot že omenjeno, Ekonomski dejavnik (amortizacija -> prodam dokler še nekaj dobim za njega, visoka cena goriva -> električni, star avto se kvari,.)
2. Tehnični dejavnik (npr napredek tehnologije)
3. Socialni dejavniki (statusni simbol -> družbeni status, osebni uspeh, družinske potrebe, preprosta želja po spremembi)
4. Okoljski dejavniki (ekološka ozaveščenost, subvencije,..)
5. Udobje (boljša varnost, več prostora, nasplošno bolj udobna vožnja, več opreme)
Statusni simbol ne more biti ravno pogost vzrok, ker najbolj prodajan avto je Renault Clio. Sledijo pa razne Dacie, Peugeot, Škoda in podobno. Šele 8-i je VW, pa še to T-Cross.
Razen če z "novo" misliš "rabljeno". (spisek, ki sem ga gledal je za nove,čeprav se lahko motim, gre za poročilo trgu avtomobilov v Sloveniji 2024)
Motiti se je človeško.

ZveeZ ::

Blinder ::
Uvoženi so iz bogatejših držav, ne iz revnejših. V bogatejših državah jim je bolj pomembno, da imajo dober avto, zadnji model itd. V revnejših pa jim je bolj pomembno, da vozilo pripelje iz točke A v točko B s čim manjšimi stroški. Zato npr. Fiat Uno je leta nazaj imel neke noro visoke cene v J Ameriki. To je normalen potek spremembe lastništva dobrih avtov (passat, bmw, mercedes), da se premikajo proti jugu.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

Twixz ::
Seveda da delavka v lidlu si lahka vzeme na lizing avto za 50kep k usi kle zivijo v mansardi..ker v slo ni nic sramotno. Da se z starcim zivi do smrti a da se voz avto za 50kep.
Da še eno kost vržem:
Sodelavc je dobil od očeta nov avto za 30k€, kot darilo, pa dela za manj kot 1500 na mesec.
Oče pa kot direktor vozi 10 let starga francoza :D

OutOfTheBox je izjavil:
nihče me ne bo prepričal da je bolje kupit nov avto kot pa avto vreden 3k popravljat za jurija recimo
Prepričal te ne bo noben zato ker gledaš iz oči le oz. večino iz finančnega dejavnika. Potreba je razumet, da ljudje ne kupujejo novega avta samo iz finančnega vidika (je pa ta eden izmed večjih), ker so tudi drugi:
1. Kot že omenjeno, Ekonomski dejavnik (amortizacija -> prodam dokler še nekaj dobim za njega, visoka cena goriva -> električni, star avto se kvari,.)
2. Tehnični dejavnik (npr napredek tehnologije)
3. Socialni dejavniki (statusni simbol -> družbeni status, osebni uspeh, družinske potrebe, preprosta želja po spremembi)
4. Okoljski dejavniki (ekološka ozaveščenost, subvencije,..)
5. Udobje (boljša varnost, več prostora, nasplošno bolj udobna vožnja, več opreme)
Statusni simbol ne more biti ravno pogost vzrok, ker najbolj prodajan avto je Renault Clio. Sledijo pa razne Dacie, Peugeot, Škoda in podobno. Šele 8-i je VW, pa še to T-Cross.
Razen če z "novo" misliš "rabljeno". (spisek, ki sem ga gledal je za nove,čeprav se lahko motim, gre za poročilo trgu avtomobilov v Sloveniji 2024)
Statusni simbol z novim cliom ne, osebni uspeh pa skoraj zagotovo. Osebni uspeh vsak doživlja po svoje in delavka za tekočim trakom na minimalcu, se bo pač rada pokazala z novim avtom, pa tud če je dacia.

Pri katerem lidlu je to, ker v Murski pri lidlu so avti manj kot 1/3 zgoraj omenjene vrednosti od delavk.
Pri nas pa sami res dobri avti.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Evropa popustila nemčiji, ICE 2035 Ban, bodo izjema E Goriva (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Na cesti | 64645 (56163) | Comandante |
» | Lani že desetina prodanih avtomobilov električnih (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 23040 (19259) | trancer01 |
» | Koliko bo štromar vreden čez 10 let? (strani: 1 2 3 4 … 45 46 47 48 )Oddelek: Na cesti | 237735 (174367) | Mato989 |
» | Resnica o škodljivosti dizla (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Loža | 146024 (106089) | D3m |