» »

Svetovno prvenstvo v nogometu [2026 - Canada, Mexico, United States of America

Svetovno prvenstvo v nogometu [2026 - Canada, Mexico, United States of America

Temo vidijo: vsi
««
13 / 23
»»

mtosev ::

Ja Brazilija je v boljšem položaju za zmago.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

endelin ::

Danes gre naprej Brazil.
Upam da top 3 fuzbaler sveta Vinicious uvali golazo da bo spet sol na ranah haterjev :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

EU_zamašek- ::

karafeka je izjavil:

Polda je izjavil:

To Maroko. Pravi afričani premagali umetno afriško rezempretanco Kanade.

Ja, ko sem na hitro pogledal tekmo, sem zaradi barve kože, ekipi popolnoma zamenjal. Je imela Kanada večino ta črnih.

Saj Maročani niso črni ... So pa v Afriki, to pa ja.

oo7 ::

Navijam za Norveško samo zato, ker ima Brazilija najbolj antipatičnega nogometaša vseh časov Vinicius jr.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Angleži se vračajo na Azteko!
Bo letos več sreče kot 86?
No, božja roka se zaradi moderne tehnologije sigurno ne more ponoviti :P

Vsekakor se gleda to tekmo.

Zgodovina sprememb…

DarwiN ::

oo7 je izjavil:

Navijam za Norveško samo zato, ker ima Brazilija najbolj antipatičnega nogometaša vseh časov Vinicius jr.

Najbolj antipatičen je surely Ronaldo CR7.. Njegov egocentrični sociopatski karakter, največji dajver vseh časov, jokanje; kolikokrat se ni veselil ob soigralčevih golih; trgal drese, ko je zadel penal ali tap-in za 5:0 "proti Mariboru".. Izjave v slogu "jaz sem vedno najboljši"... Itd.. Predvsem pa egomanija in dajvanje ter jokanje.

Vini je seveda tudi antipatičen, ampak proti Ronaldu je naravnost simpatičen. ;)

Pa treba je tudi dodati, da Vinijevo jokanje glede rasizma dejansko pije vodo in je upravičeno... Veliko rasistov ga tukaj po krivem obtožuje, kakopak.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

ANTI-CENZURA ::

DarwiN je izjavil:

oo7 je izjavil:

Najbolj antipatičen je surely Ronaldo CR7.. Njegov egocentrični sociopatski karakter, največji dajver vseh časov, jokanje; kolikokrat se ni veselil ob soigralčevih golih; trgal drese, ko je zadel penal ali tap-in za 5:0 "proti Mariboru".. Izjave v slogu "jaz sem vedno najboljši"... Itd.. Predvsem pa egomanija in dajvanje ter jokanje.

Vini je seveda tudi antipatičen, ampak proti Ronaldu je naravnost simpatičen. ;)

Pa treba je tudi dodati, da Vinijevo jokanje glede rasizma dejansko pije vodo in je upravičeno... Veliko rasistov ga tukaj po krivem obtožuje, kakopak.

Se strinjam glede CR7.

Kar pa se tiče Viniciusa. V 99% primerih ni kriv rasizem, da ga ljudje ne marajo in to dobro veš.

Ja, isto je dajver in jokač.. Tisto cinično jokanje ob vsaki priložnosti.

Ostalo je pa povezano z rasizmom. In boš presenečen, koliko rasizma še danes obstaja.. Ampak vsak igralec se drugače odzove. Dani Alves je pojedel banano na igrišču, ko so mu jo vrgli. Večina igralcev preprosto ignorira rasizem. Vini se pa ne pusti in se mu vsakič utrga. Za povrh pa še njegov neposrečen videz še dodatno pritegne rasiste.. Vinicius: Eight years at Real Madrid, 20 cases of alleged racist abuse. Nenazadnje so tudi zaradi rasizma uvedli to pravilo rdečega kartona za zakrivanje ust.

Alcarinnn ::

Ja zanimivo za prekrivanje ust rdeči karton, tam pa Paragvajski mesarji masakrirajo po igrišču in bi komu lahko kariero skrajšali za par let pa ne duha ne sluha o rdečem kartonu... niti o kartonu sploh.

Od rasizma še noben ni bil na nosilih...

Polda ::

Vinicius je gnida. V 90% iziva navijače potem pa dobi banano v glavo. Seveda je vedno on žrtev.
Cr7 je zdravnik proti njemu.

Lol, Trump od Infantina zahteval, da razveljavijo rdeč karton ameriškemu igralcu Folarinu Balogunu, in glej ga zlomka:

FIFA statement read: 'In line with article 27 of the Fifa disciplinary code, the implementation of the match suspension is suspended for a probationary period of one year.

Trump, a close friend of Infantino, wrote: 'Thank you to Fifa for doing what was right, and reversing a great injustice! President DONALD J. TRUMP.'

:));((:)):));((:)):));((:)):));((:)):));((:))

D3m ::

Ker car.

Popravlja napake FIFE.
|HP EliteBook|R7 8840U|

Uf da sedaj Balogun stisne golazo za napredovanje:))

Zgodovina sprememb…

Dajte no - ko pa morajo raznorazni germanski in nordijski narodi zmagovat?
Vedno se spomnim na tiste pumpice norveških "astmatikov" ...
Samo Rusi pa imajo sistemski doping baje.
Sinnerju se tudi malce pogleda skozi prste, me zanima kak tretma bi imel kak Belorus v hipotetično enakem primeru.

Sicer me šport razen šaha načeloma ne zanima.

karafeka ::

Zdaj se rabi VAR že za očitne prekrške....
Isto ko LLMji, sploh več ne rabimo razmišljat.
Sodniki so tam samo še, da se igralcem nastavljajo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: karafeka ()

Kretencr ::

Upam da Magnus Carlsen danes zavije gol!

Pithlit ::

EU_zamašek- je izjavil:

Dajte no - ko pa morajo raznorazni germanski in nordijski narodi zmagovat?
Vedno se spomnim na tiste pumpice norveških "astmatikov" ...
Samo Rusi pa imajo sistemski doping baje.
Sinnerju se tudi malce pogleda skozi prste, me zanima kak tretma bi imel kak Belorus v hipotetično enakem primeru.

Sicer me šport razen šaha načeloma ne zanima.

Aja, zato ker te ne zanima je treba svoj piskerček pristavit. Seems legit.
Life is as complicated as we make it...

Seveda. Trački okrog vsega tega me silno zanimajo. Najraje prebiram novice o 1. slovenski nogometni ligi.

Sej ta korupcija v bistvu ni presenetljiva.

FIFA je bila v težkem položaju. Svetovno prvenstvo so morali organizirat v Ameriki, ki pa jo vodi diktatorski mafioso.. So se zavedali, da če želijo uspešno izvest zadevo in lepo zaslužit, bodo potrebovali Trumpov blagoslov. Ni druge! So se usedli za mizo in diskutirali, kako to doseči. Odgovor je bil logičen: predsednika bo treba žrtvovat. Infantino se je strinjal v smislu: naredil bom vse, kar pač moram naredit. Poljubil bom prstan in po koncu prvenstva pač odstopil.

In tako smo dobili Fifino nagrado za mir ter veliko prijateljstvo med Trumpom in Infantinom. Slednji obiskal belo hišo in Mar-a-Lago.

Zdaj pa, škoda je storjena. Infantino je gotof. Še ena usluga ameriški reprezentanci gor ali dol. Itak bo vsa sramota in korupcija šla v grob skupaj z Infantinom. Tudi Fifina nagrada za mir bo preklicana čez par let. Infantino bo odstopil kmalu po koncu prvenstva in bo Fifa odprla novo poglavje.

Zeh.
Čefko bi moral izvesti udar in organizirati alternativno proper prvenstvo z max 32 reprezentancami.

Tole s Trumpom in Infantinom in propaganda celotnega prvenstva me spominja na olimpijske igre 1936.

Da bi spet imeli nekaj takega:
1982 FIFA World Cup @ Wikipedia

Tile Norvežani so za glavo večji, ampak Brazilci so pa ko eni kolibriji :).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: karafeka ()

Kretencr je izjavil:

Upam da Magnus Carlsen danes zavije gol!

Dosti večja verjetnost da nabija žogo kot pa da igra počasni šah. Človek nima več potpljenja za to.
Pa v letih bo že počasi. Ne bi mogel več parirati Uzbekistancem in Indijcem.

bojsi ::

Trump je zrihtal, da bo Balogun igral, kljub rdecemu kartonu :D

fur80 ::

Zgrešena taktika Brazilcev, sploh mi ni jasno da tako daleč stojijo od Norcežanov. Smešno.

In evo, sedaj gol kaj si nor malo, Norveška s par miljoni ljudmi šola velesilo Brazilijo, kam gre fuzbal. :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fur80 ()

Pa kje stojijo Brazilci, 2 metra od Norvezana in cakajo, kaj jim dela v glavi? :D

Oni imajo igrače. :)

LeQuack ::

Haaland je one man army. So Noveržani favoriti za naslov?
Quack !

karafeka je izjavil:

Oni imajo igrače. :)

Meni sploh ni jasno, pa ja ne mores Halanda tak gledati brez in to 4-je. :D Preveliki egoti, nekaj ne stima.

Gre kdo stavit, da se bodo spet jokali?

LeQuack je izjavil:

Haaland je one man army. So Noveržani favoriti za naslov?

Če ga štirje gledajo, namesto da bi ga nesli ven, kot naš Jaka Bijol. Sem brez besed, kot da bi se skregali in protestirali. :D

karafeka je izjavil:

Gre kdo stavit, da se bodo spet jokali?

Ah ne, se bojo raje stepli :)

Bellator ::

Slabo za Brazilijo, da so izpadli.
Preveri koliko mtoseva si v resnici!

https://mojkviz.neocities.org/

Bellator je izjavil:

Slabo za Brazilijo, da so izpadli.

Brazilci so neki čudni, ko jim ne gre, kot da bi nehali igrati obrambo, kot takrat ko si jim Nemci dali 7 golov. Ena Francija bi danes Brazilijo pojedla in izvrgla. V drugem polcajtu razpad sistema, da se bo Ančelotiju to zgodili si ne bi mislil.

Grega3 ::

Meni edino škoda Karla. Bi mu privoščil da osvoji še svetovno prvenstvo

Ančeloti :/
Brazil je po kvaliteti daleč od časov prvenstev 94 itd.

A je možno da Argentina z AAA reprezentanco igra šele v finalu? :D

oo7 ::

Bravo vikingi :D
Haaland to je pravi napadalec, za Norveško 54 nastopov in 62 golov ali 64 ne vem ali sta že prišteta današnja dva.
Malo je takih kateri imajo več golov kot nastopov.

Zdaj naj pa še Mehika pošlje domov Angleže.

Finale Maroko Argentina

Nemcev nikjer
Italjanov nikjer
Brazilcev nikjer
Nizozemcev nikjer

Ma cudno prvenstvo. Res kaj se dogaja s tradicionalnimi ekipami?

Zgodovina sprememb…

Bellator ::

Da ima neka Norveška, ki ima vsega skupaj 4 milijone prebivalcev, 70% posest proti 200 milijonskemu nogometnemu narodu z daleč največ naslovi na SP, je pomilovanja vredno.
Preveri koliko mtoseva si v resnici!

https://mojkviz.neocities.org/

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bellator ()

angleži znajo tudi spušiti.
Azteka je višje ležeče kot Storžič + mehicanom bo 20% dodala še publika:)) not good

Sedaj ko gospoda Ančelotija ni več navijam za Francijo!

Zgodovina sprememb…

aborko ::

Ta Haaland ko ga gledaš brez žoge večino časa deluje malo lenuh, ko da se špara za burst energije potem. Pa nič kej ne komplicira, takoj ko je prilika udari.

kow ::

Bellator je izjavil:

Da ima neka Norveška, ki ima vsega skupaj 4 milijone prebivalcev, 70% posest proti 200 milijonskemu nogometnemu narodu z daleč največ naslovi na SP, je pomilovanja vredno.

Gledal sem prvih 40 minut. To je bilo pocasno podajanje v zadnji liniji, brez ucinka oz. zavlacevanje tekme. Enako se Brazilci (Ancelotti) takticno niso hoteli povleci ven.
Sem se zmotil. Ocitno je golgeter zadostoval :)

Prvi polcas so bili Brazilci sicer precej nevarnejsi. Mal ubogo so tudi izvajali tisto enajstmetrovko. Meni je delovalo, da Ancelottijeva taktika deluje. Morda je manjkal kaksen bolj eksploziven v napadu na desnem boku.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

Groot ::

Uf odlično da Brazilci pakirajo 8-) Čakam sedaj še ene 10 komentarjev Vinija o rasizmu. Najbrž so bili vikingi preveč beli za njega in ga je oslepilo :))

mtosev ::

Uf Brazilci out.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Doma na Azteki premagati mehičane ni kar tako. Čestitke Angliji! Velik podvig. Nimam nič proti, če gre kanta v anglijo letos.
Če so že Knicksi dobili prstan zakaj ne anglija kanto :D

Zgodovina sprememb…

Hude tekme indeed. In danes se spet obetata dve poslastici. Predvsem upam, da Belgijci nabijejo Američane tja, kamor spadajo. Še toliko bolj zaradi naravnost groteskne korupcije, ki je odmevala včeraj. Ampak Belgijci so zaenkrat pokazali ZELO malo, tko da bo težka.

Zimonem ::

DarwiN je izjavil:

Lol, Trump od Infantina zahteval, da razveljavijo rdeč karton ameriškemu igralcu Folarinu Balogunu, in glej ga zlomka:

FIFA statement read: 'In line with article 27 of the Fifa disciplinary code, the implementation of the match suspension is suspended for a probationary period of one year.

Trump, a close friend of Infantino, wrote: 'Thank you to Fifa for doing what was right, and reversing a great injustice! President DONALD J. TRUMP.'

:));((:)):));((:)):));((:)):));((:)):));((:))

Saj od sedaj naprej bo ice preprosto izgnal reprezentance, ki bodo nastopili proti ZDA. Protiameriško vedenje je treba zatret v kali.
Tole je slabše kot Berlin 36.

Ja. Pa poraja se legitimno vprašanje, če Amerika sploh lahko pošteno izpade.. Ali pa je tako kot pri volitvah, kjer obstajata samo dva rezultata - zmaga ali kraja.

Ali Američani danes napredujejo, ali pa bodo okradeni. 8-)

IL_DIAVOLO ::

Z infantinom se bojim da je vse vec ali manj zrežirano, kdo bo v finalu. Se vsak ki je imel vec mandatov, je bil koruptiven. Zakaj bi bilo zdaj drugace.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
««
13 / 23
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Svetovno prvenstvo v nogometu v Braziliji 2014 (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

Oddelek: Šport
896188356 (163607) FlyingBee
»

Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010 (strani: 1 2 3 436 37 38 39 )

Oddelek: Loža
1901259023 (219832) DarwiN

Več podobnih tem