Forum » Šport » Svetovno prvenstvo v nogometu [2026 - Canada, Mexico, United States of America
Svetovno prvenstvo v nogometu [2026 - Canada, Mexico, United States of America
Temo vidijo: vsi

mtosev ::
Danes Bosna vs Kanada.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Noah0024 ::
Jz gladko navijam za Argentino. Mogoče še Nizozemska in Belgija. Pa Angležem bi mogoče privošču "it's coming home". :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Noah0024 ()
Polda ::
Jz gladko navijam za Argentino. Mogoče še Nizozemska in Belgija. Pa Angležem bi mogoče privošču "it's coming home". :)
Tudi jst privoščim Argentini, ker tam igrajo Argentinci.
Nizozemska in Belgija upam, da izpadejo čim prej, ker so že skoraj sami afričani.
Privošcim tudi Bosni,Hrvaški, Turčiji in afriškim državam in takim kateri nimajo uvoženih igralcev.

Angleži so samo enkrat osvojili pokal in to je bilo leta 1966.

lynxslo5 ::
Tudi jaz navijam za Argentino. Navijam pa kontra Francozom.
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt
DarwiN ::
Beh, Messi je že "dokončal" nogomet, tko da odslej preferiram skoraj izključno EU ekipe.. Španija in Nemčija, mogoče Francija.. Anglija mi je sicer tudi všeč, ampak jih nočem poslušat po medijih naslednja 4 leta.. Iz istega razloga tudi Brazilcem ne privoščim, ki poleg tega tudi niso "naši" (EU).
Najmanj pa privoščim Portugalcem, ker bo Penaldo prevzel vse zasluge, čeprav človek v resnici zavira ekipo, ki pa je tokrat dejansko strašanska. Verjetno najboljša v njihovi zgodovini? Še tista s Figom in Costo ni bila tolk kakovostna.
Najmanj pa privoščim Portugalcem, ker bo Penaldo prevzel vse zasluge, čeprav človek v resnici zavira ekipo, ki pa je tokrat dejansko strašanska. Verjetno najboljša v njihovi zgodovini? Še tista s Figom in Costo ni bila tolk kakovostna.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Polda ::
Tudi Francozi niso naši. Nemci tudi napol več niso naši.
Navijam za Evropejce ampak če že moram zbirat potem raje vidim, da zmaga prava afriška država kot pa kakšna umetna Francija, Nemčija, Nizozemska...
Navijam za Evropejce ampak če že moram zbirat potem raje vidim, da zmaga prava afriška država kot pa kakšna umetna Francija, Nemčija, Nizozemska...

IL_DIAVOLO ::
Nemcija, Portugalska ali Brazilija. Argentina je prakticno ista kot v Katarju, torej stara in utrujena.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: IL_DIAVOLO ()

Imajo pa še vedno Messija.

endelin ::
Messi je ostarel in igra v desetorazredni ligi.
Dvomim da lahko proti top ekipam dela razliko
Dvomim da lahko proti top ekipam dela razliko
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()
Še vedno je eden najboljših na svetu.. Top 5.. In definitivno je najboljši v argentinski repki.. Messi, šele potem Julian in Enzo.

Bellator ::
Še vedno je eden najboljših na svetu.. Top 5.
Vešda, Barcelona se ga je še pravi čas rešila.
Preveri koliko mtoseva si v resnici!
https://mojkviz.neocities.org/
https://mojkviz.neocities.org/
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bellator ()

Še vedno je eden najboljših na svetu.. Top 5.. In definitivno je najboljši v argentinski repki.. Messi, šele potem Julian in Enzo.
Potem ves kako slaba je repka, kjer je 40 letni messi najboljsi.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
Zato pa so šele 5. ali 6. favorit na stavnicah, čeprav so aktualni prvaki. Poleg tega Argentina že dolgo nima poimensko dobre ekipe.. Messi, Di Maria, pa kup navadnih "uncommonov", kot bi rekli v MTGju. :/
Zdaj je Di Maria odpadel, sta pa zato Alvarez in Fernandez dozorela kot igralca.. Tko da imajo mogoče 3 top igralce. Pa pol še Mac Allister in Lautaro mogoče? Ostali so pa na nivoju naših Slovenceljnov. ;)
Lionel Scaloni je tudi očitno maher.
Zdaj je Di Maria odpadel, sta pa zato Alvarez in Fernandez dozorela kot igralca.. Tko da imajo mogoče 3 top igralce. Pa pol še Mac Allister in Lautaro mogoče? Ostali so pa na nivoju naših Slovenceljnov. ;)
Lionel Scaloni je tudi očitno maher.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DarwiN ()

Bud_Bundy ::
Tako srečo, kot so jo imeli v Katarju, je ne bo več. Kot srečo mislim predvsem pravo mešanico igralcev, podobno kot naša zlata Eurobasket generacija. Takrat se je tudi Angelu Di Marii prikazala, res je odigral točno tako, kot so rabili. Mešanica obrambe in napada, ter ne preveč pritiska medijev in navijačev je pomenilo zmago.
Vsekakor so preveč dominirali glede na moč ekipe.. Po igri so dobesedno pregazili vse nasprotnike, razen Savdijcev.. Srečno so slavili po penalih proti Nizozemcem in Francozom, ampak tudi tukaj so oboje deklasirali po igri in imeli tono smole, da je nasprotnik vstal od mrtvih tik pred iztekom 90. minute.
Nekaj je bilo v zraku.. Kolektivno je ves svet živel z Argentino zaradi GOAT-a.. Mogoče jim je to dalo nekaj, kar ostale ekipe niso imele. Ali pa je Scaloni GOAT med trenerji. :P
Ampak letos tega nimajo. Nimajo takšne zunajzemeljske lakote, kot so jo imeli 2024. Tko da bi rekel, da bodo spakirali kovčke tam nekje v osmini finala, mogoče v četrtfinalu..
Nekaj je bilo v zraku.. Kolektivno je ves svet živel z Argentino zaradi GOAT-a.. Mogoče jim je to dalo nekaj, kar ostale ekipe niso imele. Ali pa je Scaloni GOAT med trenerji. :P
Ampak letos tega nimajo. Nimajo takšne zunajzemeljske lakote, kot so jo imeli 2024. Tko da bi rekel, da bodo spakirali kovčke tam nekje v osmini finala, mogoče v četrtfinalu..
kow ::
Messi je morda GOAT, ampak hkrati tudi najbolj dolgocasen zvezdnik vseh casov :)
So mi pa ta svetovna malo bedna. Evropsko prvenstvo je dosti bolj zanimivo, ker so tekme bolj izenacene. Govorim za skupinski del.
So mi pa ta svetovna malo bedna. Evropsko prvenstvo je dosti bolj zanimivo, ker so tekme bolj izenacene. Govorim za skupinski del.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()
Tole gre marsikomu v nos, ja.. Osebno sem neodločen. Po eni strani je dobro, po drugi pa slabo, če se bodo vrstile kakšne 7:0 tekme. Vsekakor je dobro, da smo dobili zraven šestnajstino finala.
Messi je skromen družinski človek, brez žarometov, brez nekih afer, brez dajvanja. Zato tudi nikoli ne bo trener. Tip se bo po koncu kariere preprosto umaknil in ga bomo videvali nekako tako pogosto kot smo Michael Jacksona. ;//
BTW: tista "afera" z Weghorstom je rodila en fenomenalen komad, kdor ga še ni slišal:
Messi je skromen družinski človek, brez žarometov, brez nekih afer, brez dajvanja. Zato tudi nikoli ne bo trener. Tip se bo po koncu kariere preprosto umaknil in ga bomo videvali nekako tako pogosto kot smo Michael Jacksona. ;//
BTW: tista "afera" z Weghorstom je rodila en fenomenalen komad, kdor ga še ni slišal:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DarwiN ()

endelin ::
messi niti pod razno ni top5 igralec sveta več. Igra v penzionerski ligi. Morda 50 :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()

Mato989 ::
Najbolj me zalosti da so zaradi pehanja za denarjem razsirili prvenstvo in je zdaj se vec bednih dolgocasnih tekem.... Negledljivo bo postalo oz postaja
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Dans Bosna igra. Gremo Bosna.
Veliki_Blek ::
Napoveduje se, da bo v Torontu na tribunah več Bosancev kot pa Kanadčanov. Kanada jim daje kruh, oni pa kontra Kanade, za Bosno.
Bosanci naj raje svojo državo poštimajo v red.
celje ::
Veliki_Blek je izjavil:
Napoveduje se, da bo v Torontu na tribunah več Bosancev kot pa Kanadčanov. Kanada jim daje kruh, oni pa kontra Kanade, za Bosno.
ti pa si za hece
FiReFTW ::
Vidim da imajo na Arena Sport in na RTV Slo 2 prenose, kje gledate? Kje se vam zdi bolje?
Arena, itak.. Menda ne boš poslušal RTV lolekov.
Grega3 ::

Jaz gledam na RTV SLO tekme.
Chalky ::
messi niti pod razno ni top5 igralec sveta več. Igra v penzionerski ligi. Morda 50 :D
Jaz pa nebi podcenjeval ameriškega nogometa saj so v zadnjih 15 letih kar močno napredovali. Se mi zdi da če bi ZDA zares želele da bi tudi v nogometu prevzele primat saj imajo čisto vse kar potrebujejo, dobre pogoje, infrastrukturo ter neomejeno kapitala. V bistvu se že nekaj let dogaja da je Evropski nogomet v nekakšnem krču oziroma padcu in da je kontinent že dosegel svoj vrhunec. V ZDA je glavni problem da zaenkrat še ni dovolj velikega zanimanja ki bi lahko bil na ravni lige prvakov.
Recimo Ameriške ženske že dominirajo svetovna prvenstva in so vedno glavne favoritinje na vsakem svetovnem prvenstvu. Pri moških je pa problem ker imajo v ZDA ostale športe ki so vsaj zaenkrat za Američane bolj zanimivi ampak nogomet je v zadnjih letih krepko dvignil zanimanje v ZDA. S prihodom Messija je Inter Miami podvojil svojo vrednost in je zdaj klub ocenjen že na skoraj 2 milijard dolarjev kar je približno 40% vrednosti najbogatejšega kluba v Evropi. Poleg tega je prihod Beckhama dvignil vrednost celotne lige.
Poleg tega ZDA že zdaj novačijo talente iz Južne Amerike in jih potem trenirajo v svojih kampih po celi državi. Jaz tega nebi podcenjeval. Seveda bo še trajalo kakšnih 10 let ampak ko bodo enkrat sproducirali kakšnega wonderkida in ko se bodo plače in pogodbe dvignile na raven tistih v Evropi in potem še bistveno več (ker denarja je neomejeno) potem bodo ZDA čez noč postala glavna destinacija in atrakcija in talenti ne bodo več bežali v Evropo oziroma talenti iz Evrope ne bodo čakali na stara leta za odhod v ZDA.
Vse je v zanimanju zaradi katerega pride do investicij in posledično dvig plač in pogodb. Ni pogojev da 350 milijonska država nima 20 igralcev ki bi lahko parirali vsaki Evropski državi. ZDA so v zadnjih desetletjih popuščale pri mehki moči in so jo dojemale kot nekaj samoumevnega, seveda so še vedno krepko na samem vrhu zaradi jezika, glasbe in filmov ampak nogomet bi bil pa dobra alternativa in nekakšen nov zagon ameriške mehke moči. Vsekakor zanimivi časi za soccer v ZDA.

No ja boljse MLS kot SPL(saudi pro league). To je za Messija v poznih letih idealno, da pride na SP spocit. Tako da odpisal ga vseeno ne bi.
Brzine seveda nima vec, ampak se vedno zna iskat igralce v globini in povezat vezo in napad.
Medtem ko je ronaldo useless.
Brzine seveda nima vec, ampak se vedno zna iskat igralce v globini in povezat vezo in napad.
Medtem ko je ronaldo useless.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
celje ::
čaki je poleg lezenja v rit amerom, še stručko za šport.
povej nam - se v tej temi - kako so usra in taco superduper. vsi ostali pa brezvezni.
povej nam - se v tej temi - kako so usra in taco superduper. vsi ostali pa brezvezni.
čaki je poleg lezenja v rit amerom, še stručko za šport.
Saj nikjer nisem zapisal da so najboljše v nogometu samo pravim da imajo ogromno potenciala da nogomet v ZDA postane mainstream sport...ta spodaj lepo razloži
https://x.com/DaBronco0/status/20656591...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Chalky ()

Danes Katar vs švica.
Najlepši stadion na svetu pravijo na X:
SoFi Stadium is still the best modern building I've ever been in, unreal
https://x.com/ZachCohenFB/status/206558...
SoFi Stadium is still the best modern building I've ever been in, unreal
https://x.com/ZachCohenFB/status/206558...

Švica vodi.
kixs ::
Sem slucajno zacel gledat v 86 minuti in nisem vedel kdo je kdo. Crnci v obeh ekipah. Koncno mi je bilo jasno, ko sem videl na zelenih dresih svicarski kriz. No, me pa veseli za lepi gol v 90+5 minuti.

Vasle celo tekmo zamori na areni
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
Grega3 ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
Vasle celo tekmo zamori na areni![]()
Počaki na kakšno tekmo Argentine potem bo šele moril :)
Dvoboj ki bi si ga sam želel je ZDA vs Mehika. Za Mehiko bi bila to skoraj vojna napoved haha ni pogojev da bi ameriški predsednik dovolil zmago Mehike 
Drugi dvoboj ki bi ga rad videl je pa ZDA vs Brazil in zmago ZDA ker bi to potem samo potrdilo moje besede da so ZDA nogometni sleeping giant. Brazilci so precenjeni in bi jih Američani ob dobrem dnevu lahko presenetili. Povsem možno da Brazilci sploh ne bodo prišli iz skupine.
Drugi dvoboj ki bi ga rad videl je pa ZDA vs Brazil in zmago ZDA ker bi to potem samo potrdilo moje besede da so ZDA nogometni sleeping giant. Brazilci so precenjeni in bi jih Američani ob dobrem dnevu lahko presenetili. Povsem možno da Brazilci sploh ne bodo prišli iz skupine.

Bud_Bundy ::
Dvoboj ki bi si ga sam želel je ZDA vs Mehika. Za Mehiko bi bila to skoraj vojna napoved haha ni pogojev da bi ameriški predsednik dovolil zmago Mehike
Ti še kaj drugega misliš kot politiko?
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Svetovno prvenstvo v košarki 2014 v Španiji (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Šport | 48972 (41610) | bambam20 |
| » | Svetovno prvenstvo v nogometu v Braziliji 2014 (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Šport | 186524 (161775) | FlyingBee |
| » | Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010 (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Loža | 256789 (217598) | DarwiN |