» »

Svetovno prvenstvo v nogometu [2026 - Canada, Mexico, United States of America

Svetovno prvenstvo v nogometu [2026 - Canada, Mexico, United States of America

Temo vidijo: vsi
1 2 3
4
5

Chalky ::

endelin je izjavil:

SoFi je zame top10 točka ki bi jo šel pogledati v LAju.

Inside SoFi STADIUM, the Largest STADIUM in the NFL (2026 WORLD CUP FIFA TRANSFORMATION)

Dober posnetek star 3 dni.

ANTI-CENZURA ::

Chalky je izjavil:

endelin je izjavil:

messi niti pod razno ni top5 igralec sveta več. Igra v penzionerski ligi. Morda 50 :D

Jaz pa nebi podcenjeval ameriškega nogometa saj so v zadnjih 15 letih kar močno napredovali. Se mi zdi da če bi ZDA zares želele da bi tudi v nogometu prevzele primat saj imajo čisto vse kar potrebujejo, dobre pogoje, infrastrukturo ter neomejeno kapitala. V bistvu se že nekaj let dogaja da je Evropski nogomet v nekakšnem krču oziroma padcu in da je kontinent že dosegel svoj vrhunec. V ZDA je glavni problem da zaenkrat še ni dovolj velikega zanimanja ki bi lahko bil na ravni lige prvakov.

Recimo Ameriške ženske že dominirajo svetovna prvenstva in so vedno glavne favoritinje na vsakem svetovnem prvenstvu. Pri moških je pa problem ker imajo v ZDA ostale športe ki so vsaj zaenkrat za Američane bolj zanimivi ampak nogomet je v zadnjih letih krepko dvignil zanimanje v ZDA. S prihodom Messija je Inter Miami podvojil svojo vrednost in je zdaj klub ocenjen že na skoraj 2 milijard dolarjev kar je približno 40% vrednosti najbogatejšega kluba v Evropi. Poleg tega je prihod Beckhama dvignil vrednost celotne lige.

Poleg tega ZDA že zdaj novačijo talente iz Južne Amerike in jih potem trenirajo v svojih kampih po celi državi. Jaz tega nebi podcenjeval. Seveda bo še trajalo kakšnih 10 let ampak ko bodo enkrat sproducirali kakšnega wonderkida in ko se bodo plače in pogodbe dvignile na raven tistih v Evropi in potem še bistveno več (ker denarja je neomejeno) potem bodo ZDA čez noč postala glavna destinacija in atrakcija in talenti ne bodo več bežali v Evropo oziroma talenti iz Evrope ne bodo čakali na stara leta za odhod v ZDA.

Vse je v zanimanju zaradi katerega pride do investicij in posledično dvig plač in pogodb. Ni pogojev da 350 milijonska država nima 20 igralcev ki bi lahko parirali vsaki Evropski državi. ZDA so v zadnjih desetletjih popuščale pri mehki moči in so jo dojemale kot nekaj samoumevnega, seveda so še vedno krepko na samem vrhu zaradi jezika, glasbe in filmov ampak nogomet bi bil pa dobra alternativa in nekakšen nov zagon ameriške mehke moči. Vsekakor zanimivi časi za soccer v ZDA.

Ti si bedak.

gruntfürmich ::

Sj ne vem če bom gledal... te reprezentančne tekme so mi postale tako mimo, ker jih je večina negledljiva ker so igralci neusklajeni in neuigrani. Pa še slovenije ni gor da bi trepetal in navijal
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Bud_Bundy ::

gruntfürmich je izjavil:

Sj ne vem če bom gledal... te reprezentančne tekme so mi postale tako mimo, ker jih je večina negledljiva ker so igralci neusklajeni in neuigrani. Pa še slovenije ni gor da bi trepetal in navijal

Moja teorija: moderni nogomet ne dopušča veliko improvizacije, zato so igralci neuporabni na takih turnirjih. Če bi imeli v klubih več svobode, bi gledali tudi boljše reprezentančne tekme.

Alcarinnn ::

Ni je večje napake kot je to razširjanje SPja na kaj 48 ekip? POPOLN PORAZ, že tako niso bile tekme v skupinskem delu v povprečju nek presežek, ampak zdaj bodo uspeli še 16tino in 8mino imeti slabo ker bo kak outsider posran po 11 metrovkah prišel iz 16tine v 8mino pol pa bodo ga tam raztreščili na prafaktorje...

Do zdaj še ni bila niti ena tekma dobra, res pa je da sem zamudil USA vs Paragvaj, tam so vsaj goli padali... Bosna vs Kanada dolgčas, Mehika tudi... skratka tudi če ne bi bilo vsega skup.

mtosev ::

Danes Germany vs Kosavav.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

DarwiN ::

Kakav? ;) Curacao.

Prva 7:0 tekma ?
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Tekma se začenja. Preklopim po dnevniku.

skumpl ::

Nemčija vodi.

Hitro vodijo ja.

skumpl ::

Curacao je zadel, wow.

mtosev pa čaka na navodila(gleda dnevnik)

skumpl je izjavil:

Curacao je zadel, wow.

Sem videl gol v živi. Dobro so zadeli.

Časi kjer so Evropske države dominirale v nogometu so mimo. Sicer to ne pomeni da se ena izmed Evropskih držav ne bo uvrstila daleč ker jih je enostavno preveč da vsaj eni nebi uspel kakšen dober rezultat ampak Nemčija, Španija, Nizozemska celo Anglija to niso več države s zvezdniki kot nekoč. Italija se še na prvenstvo ni uvrstila kar je bilo še nedolgo nazaj nezaslišano.

Edini dve državi ki imata tudi po imenih dokaj močno ekipo sta Francija ter Brazilija vendar tudi ti dve ekipi nista več to kar sta nekoč bili. Dejansko bodo ZDA in Mehika v prihodnje bistveno bolj konkurenčne kot je bilo to v preteklosti.

Portugalci in Argentinci bodo pa tudi izgubili Ronalda in Messija in bodo potem morali začeti znova in ničle. Portugalci nimajo nekih pravih zvest, država ki ima komaj 10 milijonov ljudi je v zadnjih 20 letih računala na Ronalda zdaj pa tudi njega ne bo več. Enako pri Argentini.

Zgodil se je oziroma se bo nek reset kjer bo večina držav začela iz ničle in tu bodo imele ZDA veliko prednost ker ker postavljajo stebre za prihodnost. Vse kar bi potrebovali je enega oziroma dva zvezdnika in bi bili zdajle med glavnimi favoriti. Poleg tega kaj sploh pomeni "zvezdnik" danes? Morda imajo ZDA že danes bolj kvalitetne igralce od omenjenih držav, kdo bi vedel.

gruntfürmich ::

Danes ni ekipe ki ne bi znala igrati. Sicer nemčija je želela še večkrat zadeti, ampak so očitno igrali nonšalantno v obrambi, zdaj pa imajo težko tekmo!
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Chalky je izjavil:

Časi kjer so Evropske države dominirale v nogometu so mimo. Sicer to ne pomeni da se ena izmed Evropskih držav ne bo uvrstila daleč ker jih je enostavno preveč da vsaj eni nebi uspel kakšen dober rezultat ampak Nemčija, Španija, Nizozemska celo Anglija to niso več države s zvezdniki kot nekoč. Italija se še na prvenstvo ni uvrstila kar je bilo še nedolgo nazaj nezaslišano.

Edini dve državi ki imata tudi po imenih dokaj močno ekipo sta Francija ter Brazilija vendar tudi ti dve ekipi nista več to kar sta nekoč bili. Dejansko bodo ZDA in Mehika v prihodnje bistveno bolj konkurenčne kot je bilo to v preteklosti.

Portugalci in Argentinci bodo pa tudi izgubili Ronalda in Messija in bodo potem morali začeti znova in ničle. Portugalci nimajo nekih pravih zvest, država ki ima komaj 10 milijonov ljudi je v zadnjih 20 letih računala na Ronalda zdaj pa tudi njega ne bo več. Enako pri Argentini.

Zgodil se je oziroma se bo nek reset kjer bo večina držav začela iz ničle in tu bodo imele ZDA veliko prednost ker ker postavljajo stebre za prihodnost. Vse kar bi potrebovali je enega oziroma dva zvezdnika in bi bili zdajle med glavnimi favoriti. Poleg tega kaj sploh pomeni "zvezdnik" danes? Morda imajo ZDA že danes bolj kvalitetne igralce od omenjenih držav, kdo bi vedel.

Pa ti nisi normalen. Zato, ker gre Ronaldo v penzijo, bodo zdaj amerikanci rušili vse pred sabo? Portugalci so pa že drugo prvenstvo brez pravega Ronalda in jim ni hudega, razen tega, da občasno igrajo z 10 igralci.

Zimonem ::

ZDA so pri fusbalu tako uspešne kot pri smučarskih skokih.

Bud_Bundy:: ravnokar

Ne samo nepismen si. Kje sem zapisal da bodo ZDA rušile vse pred seboj? Jaz samo pravim da se je zgodil nek reset. Poglej si recimo kdo igra danes za Nizozemsko in kdo je igral za to državo 10-15 let nazaj. Danes je Nizozemska le bleda senca tistega kar je bila nekoč in to ne zaradi tega ker bi bili današnji igralci slabi ampak predvsem ker so bili prejšnji bistveno boljši. Povsem enako se je zgodilo Italiji, Španiji ter Angliji. Francija je nekako še uspela ujeti nekaj zvezd to pa zato ker jih še od nekdaj pobirajo iz Afrike.

Ali meniš da se lahko v Evropi zgodi nek nov preporod v nogometu? Jaz pravim da ne ker smo videli že praktično čisto vse, vključno v vrhuncem. Nič ni večno sploh pa ne kar se tiče športa in če ti misliš da ZDA nimajo najboljše pogoje za največji napredek potem ti ne morem pomagati.

Ameriška nogometna ekipa gre lahko samo navzgor kar je pa skoraj nemogoče trditi za Evropske države edino če po nekem čudežu začnejo proizvajati nenormalne talente. Kaj se bo pa zgodilo če recimo talenti iz Južne Amerike čez kakšno desetletje začnejo odhajati v ZDA namesto v Evropo? Kvaliteta se bo konkretno zasukala v smer Severne Amerike. To je čista logika ampak dvomim da boš to razumel.

Čaki Amerika in infrastruktura propada samo skoke poglej. Po stadionih jim pa iz skretov teče kot po letalonosilkah. Amerika je off

Haha saj v bistvu si niti ne želim da bi ZDA še v nogometu zavladale ker potem bi bili pa že čisto zares vsi v Evropi na aparatih. Praktično ni področja kjer Evropejci nebi od zavisti sovražili Američane. Nogomet je res še edino področje kjer je Evropa še nekako pri vrhu. Naj tako ostane ker če bodo Američani prevzeli še to potem v Evropi res ne bo ničesar več.

3:1 polčas

Pomoje jih bomo v balinanju še premagal.

Chalky je izjavil:

Haha saj v bistvu si niti ne želim da bi ZDA še v nogometu zavladale ker potem bi bili pa že čisto zares vsi v Evropi na aparatih. Praktično ni področja kjer Evropejci nebi od zavisti sovražili Američane. Nogomet je res še edino področje kjer je Evropa še nekako pri vrhu. Naj tako ostane ker če bodo Američani prevzeli še to potem v Evropi res ne bo ničesar več.

Pa imajo postavljen kakšen sistem vzgoje igralcev? Ali je to še vedno samo šport za osnovno šolo?

asinhronc ::

Malo drugačen pogled, kaj se zares dogaja na svetovnem prvemstvu Saj lahko vidimo da tribune niso razprodane.

World Cup COLLAPSE on Camera - Hotels Empty, FIFA Cancels Rooms, Fans Missing, USA in Crisis

Bud_Bundy:: ravnokar

Saj ti razumeš da je bil v ZDA glavni problem okoli nogometa, zanimanje ki je bilo premajhno. Razloži mi zakaj ameriška ženska ekipa osvaja svetovna prvenstva kot po tekočem traku? Zanimanje za nogomet je v ZDA v tem trenutku rekordno visoko in vsako leto raste in je šport čez dalje bolj popularen.

Še enkrat popularnost eksplodirala bodo ZDA zlahka sestavile ekipo ki se bo kosala z vsako v Evropi. To ti že logika pove, 350 milijonov ljudi, neomejeno denarja, zmagovalna mentaliteta, najboljša športna infrastruktura na svetu ter vsi največji sponzorji na njihovi strani. Ne vem zakaj je to tako težko razumeti.

Edina prednost ki jo ima Evropa je to da je nogomet nekakšen del same kulture medtem ko v ZDA to vse skupaj dojemajo kot zabavo. Za Američane je nogomet zabava, za Evropo in Brazilijo ter Argentino pa skoraj religija. Recimo spodnji posnetki lepo potrjujejo moje ugotovitve, da nogomet počasi postaja izjemno zanimiv šport za Američane:

Takole je bilo proti Paragvaju...Američani po celem kontinentu navijajo za svojo državo. Če bi ZDA zares želele bi najverjetneje prevzele primat v nogometu...tole svetovno prvenstvo jim bo dalo dodatna krila.

Atlanta: https://x.com/lexibowden_/status/206560...
Denver: https://x.com/coopcaufield/status/20656...
Philly: https://x.com/FWC26Philly/status/206563...
Boston: https://x.com/FitzyGFY/status/206561525...
SanJose: https://x.com/SJEarthquakes/status/2065...
Columbus: https://x.com/CameronFontana/status/206...
San Diego: https://x.com/sandiegofc/status/2065605...
Colorado: https://x.com/ColoradoRapids/status/206...
Kansas: https://x.com/FWC26KansasCity/status/20...
Minnesota: https://x.com/MNUFC/status/206560471332...
Washington DC: https://x.com/dcunited/status/206561566...
Tennessee: https://x.com/ChattanoogaFC/status/2065...

Pa je to samo nekaj mest in zveznih držav. Poglej kam odhajajo nekdanji zvezdniki, Messi, Beckham in verjetno po koncu tudi Ronaldo. Vsi gredo v ZDA kjer si želijo lastiti del MLS lige, ker je finančno v velikem vzponu. Če se prav spomnim so nekaj let nazaj govorili o neki superligi kjer bi Evropa odprla trg za ZDA in obratno. To ti pove da v Severni Ameriki doživljajo nogometni preporod.

Polda ::

Kaj se je zgodilo s Nemčijo. Več crnih kot nemcev še kapetan je črnc.

Tam sploh ni nikol živel kako se bo preporodil

4:1

Polda je izjavil:

Saj to je značilno za skoraj vse Evropske države že od nekdaj. Evropski klubi in tudi reprenzantance kupujejo tujce ker doma nimajo nobenega talenta. Zdaj če se ZDA vključi v to tekmo in če doma izboljšajo trg (imajo vse kar potrebujejo zato) bodo čez čas vsi talenti začeli bežati v ZDA. V ZDA imaš pa vse belce, črnce, Azijce na Floridi imaš ekipe ki so praktično sestavljene iz igralcev iz latinske Amerike itd. ZDA bodo sestavile eno dream team ekipo ter poleg tega še doma proizvedli nekaj talentov in jim čez 10-15 let nihče ne bo mogel parirati.

DarwiN ::

Musk bi moral prevzet ameriško arijsko reprezentanco. Sami belopolti ubermensch. Tole bi deževali goli kot na Marsu.

4:1, ja... še trije goli padejo.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DarwiN ()

Polda ::

Chalky je izjavil:

Polda je izjavil:

Saj to je značilno za skoraj vse Evropske države že od nekdaj. Evropski klubi in tudi reprenzantance kupujejo tujce ker doma nimajo nobenega talenta. Zdaj če se ZDA vključi v to tekmo in če doma izboljšajo trg (imajo vse kar potrebujejo zato) bodo čez čas vsi talenti začeli bežati v ZDA. V ZDA imaš pa vse belce, črnce, Azijce na Floridi imaš ekipe ki so praktično sestavljene iz igralcev iz latinske Amerike itd. ZDA bodo sestavile eno dream team ekipo ter poleg tega še doma proizvedli nekaj talentov in jim čez 10-15 let nihče ne bo mogel parirati.

Že od nekdaj ? Nemči so imeli še 8 leta nazaj kaksnega turka ostalo so bili Nemci. Sedaj pa so že skoraj kot Francija.
Če bi bil nemc bi raje navijal za nasprotnika.

Polda:: ravnokar

V mislih sem imel predvsem Francijo, Španijo, Anglijo, Belgijo kjer že od nekdaj igrajo črnci kljub temu da gre za države z veliko večino belega prebivalstva. To kar se zdaj dogaja je pa overboard in niti več ne skrivajo in se tega zdaj poslužujejo tudi Nemci in verjetno kmalu tudi Italijani.

Bo pa zanimivo videti kaj se bo zgodilo v primeru da se ZDA konkretno vključijo v nogomet ker potem bodo tudi oni začeli "krasti" talente po svetu kar pomeni da bo dobila Evropa konkurenca kar na dolgi rok to verjetno pomeni da bo kvaliteta Evropskega nogometa še bolj padla.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Chalky ()

6:1

na koncu je vse odvisno od močnega trga. Igralci iz Latinske Amerike in Afrike so do zdaj hodili v Evropo zaradi prestiža in lige prvakov. To je največja prednost Evropskega nogometa tisti prestiž ki ga bodo Američani težko izpodbili, ni pa nemogoče ker če je kdo sposoben prevzeti oziroma prevzeti vse skupaj so to ZDA, že zaradi sponzorjev ter neomejeno količino denarja. Včasih denar ni bil vse, danes pa se mi zdi da je tudi v športu denar na prvem mestu in mislim da Evropa v tem primeru ne more konkurirati proti ZDA. Evropa lahko stavi samo na prestiž.

Ko bodo talenti iz Latinske Amerike začeli odhajati v ZDA (precej bolj logično zaradi same bližine ter Floride ki je praktično latinska) bo tudi sam talent začel širiti po celi Ameriki.

Je pa zanimivo ker kar se tiče košarke je pa ravno obratno in je že nekaj let MVP igralec Evropskih korenin. Samo problem je ker Evropa ni sposobna ustvariti tako velike košarkaškega trga kot so ga sposobne ZDA medtem ko so ZDA verjetno sposobne konkurirati Evropi v nogometu na dolgi rok iz vidika denarja in promocij.

Ti bi še v porodnišnici lapal o ZDA

Bud_Bundy je izjavil:

Ti bi še v porodnišnici lapal o ZDA

Sem mislil da debatiramo, my bad. Drugače te bom pa pustil s tole izjavo Ronalda, tistega Brazilskega:

Ronaldo Nazário on the difference between prime Brazil and today's Brazil:

"Today's players are like crying babies. In our time, football was pure passion. We weren't focused on fashion, social media, or building a personal brand. Our lives revolved around football. We trained hard, played through pain, and gave everything for the badge, our teammates, and the fans."

"We didn't step onto the pitch thinking about followers or sponsorships. We thought about winning, making Brazil proud, and leaving everything on the field. Football came first, and everything else was secondary."

"In our era, every nation feared Brazil. Opponents were beaten before the match even started because they knew they were facing Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho, Cafu, Roberto Carlos and so many world-class players. Today, that fear factor is gone."

"That hunger, sacrifice, and obsession with the game is what made our generation special. We lived football every single day."

https://x.com/Trollkickoff/status/20661...

Zdaj pa razmisli kaj to pomeni iz vidika konkurenčnosti. Danes so drugi časi, države ki so bile prej na vrhuncu, nezadujejo in to bi lahko ZDA izkoristile, je moja poanta. In zaradi tega navijačem ostajajo samo še takšne želje kot je spodnja...ki pa nikoli zares ne pride
https://x.com/amorimbaiano/status/20658...

Zdaj bom dal pa mir.

Zgodovina sprememb…

Kaka debata neki, če se ti blede in je vsaka druga beseda ZDA.

Bud_Bundy je izjavil:

Kaka debata neki, če se ti blede in je vsaka druga beseda ZDA.

jaz ti samo želim povedati kje bo naslednji nogometni trg in da se center gravitacije iz Evrope seli v ZDA. Američani se bojijo nobene ekipe vključno z Brazilijo. Ta strah je prisoten pri Evropskih ekipah v ZDA imajo drugo mentaliteto. Upam da ZDA dobijo Brazilijo v izločilnih bojih, da potrdijo moje ugotovitve.

Zgodovina sprememb…

Konec. 7:1

endelin ::

Odlično se je upiral Kurakao. Sem pričakoval 20:1

Bellator ::

Američani so bili že ko so imeli samo enega vrhunskega nogometaša, Donovana, izredno nevarni.

Soccer je tudi v ZDA vse bolj priljubljen. Tekmo s Paragvajem si je ogledalo 16 milijonov Američanov, kar je malo manj od finala NBA.
Preveri koliko mtoseva si v resnici!

https://mojkviz.neocities.org/

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Groot ()

Samael ::

Dost propagandnih pamfletov. Gremo nazaj k nogometu.
Samael != Samuel

Chalky je izjavil:

Zgodil se je oziroma se bo nek reset kjer bo večina držav začela iz ničle in tu bodo imele ZDA veliko prednost ker ker postavljajo stebre za prihodnost. Vse kar bi potrebovali je enega oziroma dva zvezdnika in
bi bili zdajle med glavnimi favoriti. Poleg tega kaj sploh pomeni "zvezdnik" danes? Morda imajo ZDA že danes bolj kvalitetne igralce od omenjenih držav, kdo bi vedel.

O bože šele sedaj sem videl to skroupucalo od vpisa.

Dominacije evropskih držav je konec? Aja?

Polfinale po letih:

2022: Francija in Hrvaška
2018: Francija, Hrvaška, Belgija, Anglija
2014: Nemčija in Nizozemska
2010: Španija, Nizozemska, Nemčija

Ostali, ki so igrali v polfinalih: Argentina, Brazilija, Urugvaj in Maroko.

Četrtfinale po letih:

2022: Nizozemska, Hrvaška, Anglija, Francija, Portugalska (5/8)
2018: Francija, Belgija, Rusija, Hrvaška, Švedska, Anglija (6/8)
2014: Francija, Nemčija, Nizozemska, Belgija (4/8)
2010: Nizozemska, Nemčija, Španija (3/8)

Kje ti vidiš kakšno upadanje dominacije? Od leta 2018 celo večja dominacija.

1. Španija je polna zvezdnikov Barcelone, pa so to nogometaši stari 18-24 let (!) Oni imajo rešeno ekipo za naslednjih 4 SP.

2. Francozi s svojo kvaliteto terorizirajo vse že 8 let. Tudi v Katarju so bili bližje zmagi kot pa Argentinci. Tudi v njihovi ekipi kup mladih mega talentov. Ubistvu še nikoli v zgodovini niso imeli toliko talenta na kupu kot danes. Lahko sestavijo dve povsem konkurenčni ekipi. Ti pa bluziš o primanjkljaju talentov LOL!!!

3. Cristiano Ronaldo se bo poznal Portugalski v prihodnjih letih? MODEL, on je razlog, da morda ne bodo letos šli do konca, ker ima prevelik ego in ne ve kdaj odnehat. Portugalska ima najboljšo sredino na turnirju

In lahko bi nadaljeval še pozno v noč. Pač kr neko bluzenje brez osnove in poveličevanje ZDA, kvaliteta njihove reprezentance pa je tam nekje na nivoju Danske.
Vsi ti njihovi današnji zvezdniki pa so dejanski prestop naredili v evropskih ustrojih (Pulišić v Dortmundu, Balogun v Arsenalu, McKennie v Schalkeju).

Zadnjih 5 tekem ZDA proti evropskih ekipam:

- poraz proti Nemčiji (1-2)
- poraz proti Portugalski (0-2)
- poraz proti Belgiji (2-5)
- poraz proti Švici (0-4)
- poraz proti Turčiji (1-2)

Pa še glede Italije.

2018
Drugo mesto v kvalifikacijski skupini. Prvo mesto je pripadlo Španiji.

V dodatnih kvalifikacijah so izpadli proti Švedski. Takrat so bili na prvi tekmi enakovredni, v Italiji pa so Švede povsem nadigrali, pa pač niso uspeli zadeti.

2022
Drugo mesto v kvalifikacijski skupini. Prvo mesto je pripadlo Švici.

V dodatnih kvalifikacij tisti čudežni izpad proti Severni Makedoniji, kljub temu, da je bilo v strelih na gol 32-4 (!) Tudi, če bi se uvrstili v nasledji krog, bi jih tam čakala še Portugalska.

Medtem pa ZDA za vstop na SP igrajo z raznimi Hondurasi, Nikaragvo, Jamajko in nevem s kom še vse.

Model spizdi iz te teme, ker nimaš pojma o pojmu.

Vseh pet tekem je bilo pripravljalnih. Kakorkoli obrneš igrajo zelo všečno igro.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Groot ()

IL_DIAVOLO ::

Bomo videli kako bo proti resni ekipi.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Bellator je izjavil:

Vseh pet tekem je bilo pripravljalnih. Kakorkoli obrneš igrajo zelo všečno igro.

Čisto mogoče, da letos naredijo en dober rezultat. So pač domačini.

Je kdo gledal Turčija-Avstralija. So bili Turki tako slabi, ali so zgolj imeli precej smole?

IL_DIAVOLO ::

Statistika pravi, da so precej dominirali. Ampak ce ne das dobiš :)
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

mikhaair ::

Torej gledamo sedaj zaključek priprav v obliki razširjenega prvenstva. Mogoče pa to ni tako slabo.

kow ::

Sem prizgal TV in prva stvar, ki sem jo videl je kako sta se igralec in stranski sodnik prepirala kako postaviti zogo ob izvajanju kota. Namesto, da bi mu sodnik takoj pokazal rumeni karton. Sem ugasnil.
1 2 3
4
5

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Svetovno prvenstvo v košarki 2014 v Španiji (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Šport
17548929 (41567) bambam20
»

Svetovno prvenstvo v nogometu v Braziliji 2014 (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

Oddelek: Šport
896186472 (161723) FlyingBee
»

Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010 (strani: 1 2 3 436 37 38 39 )

Oddelek: Loža
1901256745 (217554) DarwiN

Več podobnih tem