Forum » Kaj kupiti » Macbook Pro 15 2018 baterija
Macbook Pro 15 2018 baterija
Ashrack ::
Po 4 letih se mi je baterija na Macbooku zacela zelo prazniti, tako da bo cas za novo.
Kaj priporocate za zamenjavo baterije?
Kaj priporocate za zamenjavo baterije?
....
mtosev ::
Uraden apple servis?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Bolf3nk ::
Če imaš apple, si verjetno lahko privoščiš uradni servis ali ne?
Ali si kot oni BMW vozniki, ko imajo 50k za avto, potem pa kitajske gume gor in spar motorno olje
Ali si kot oni BMW vozniki, ko imajo 50k za avto, potem pa kitajske gume gor in spar motorno olje
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bolf3nk ()
Ales ::
Ni poanta v tem, ali si lahko privošči, poanta je verjetno v tem, ali ima smisel oz. ali je to dobra izbira ali ne.
Morda je to najboljša izbira zaradi kvalitete delov in storitve, morda pa je kje drugje enako dobro ali še bolje opraviti kaj takega. Zato je pa vprašal.
Ne vem, zakaj je treba bit takoj škodoželjen do nekoga, ki ima ali Apple ali BMW ali karkoli, kar imajo nekateri za nadstandard. Nič ne veš o človeku, ni ga treba takoj predalčkat nekam.
Morda je to najboljša izbira zaradi kvalitete delov in storitve, morda pa je kje drugje enako dobro ali še bolje opraviti kaj takega. Zato je pa vprašal.
Ne vem, zakaj je treba bit takoj škodoželjen do nekoga, ki ima ali Apple ali BMW ali karkoli, kar imajo nekateri za nadstandard. Nič ne veš o človeku, ni ga treba takoj predalčkat nekam.
Scorpy84 ::
@Ales imas prav.
Vsi ostali v tej temi ste pa popolnoma zasli s komentarji in niste nic pripomogli k resitvi.
Vsi ostali v tej temi ste pa popolnoma zasli s komentarji in niste nic pripomogli k resitvi.
....
Scorpy84 ::
@Melanholija
Hvala. Tam sem dobil odgovor. Tako da dobim original Apple baterijo skupaj z delom za obcutno nizjo ceno in tudi hitrejso menjavo kot pa preko iStyle store.
Hvala. Tam sem dobil odgovor. Tako da dobim original Apple baterijo skupaj z delom za obcutno nizjo ceno in tudi hitrejso menjavo kot pa preko iStyle store.
....
XIIT ::
Ni poanta v tem, ali si lahko privošči, poanta je verjetno v tem, ali ima smisel oz. ali je to dobra izbira ali ne.
Bravo!
Če imaš apple, si verjetno lahko privoščiš uradni servis ali ne?
OP je hud bogataš, ker ima Macbooka, pa tudi zelo šparoven ker razmišlja o popravilu 4 leta starega prenosnika (drugje, kot na uradnem servisu).
Me čudi, da namesto uradnega servisa nisi direktno predlagal, da naj kar novega kupi.
1. Da se voziš 30 po mestu/vasi ko kažeš avto, ne rabiš glih Michelink.
2. Svet ni tako črno-bel, da bi imel na izbiro samo uradni servis ter "spar motorno olje" (z implikacijo da je olje popolnoma zanič, ker ni drago).
Itak moraš vedno gledati da olje ustreza zahtevam proizvajalca avtomobila.
Če cenejše motorno olje menjaš na 10k kilometrov je za motor bolje, kot če ga vsakih 30k kilometrov zapelješ na uradni servis (da ti natankajo Longlife Premium olje za 35€/L).
"Only physical beauty is the foundation for a true higher culture of
the mind and spirit as well. Only sun and steel will show you the path."
Beauty is absolutely terrifying to people because it highlights what is ugly.
the mind and spirit as well. Only sun and steel will show you the path."
Beauty is absolutely terrifying to people because it highlights what is ugly.
Za vse firbce govorim o tem 4 leta starem modelu Macbook-a, ki se vedno velja za zelo mocno masino:
Apple 15.4" MacBook Pro with Touch Bar 2018, 2.6GHz 6-Core Intel Core i7, 32GB RAM, 512GB SSD, Radeon Pro 560X
....
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ashrack ()
mtosev ::
No razen, da je ta model star že 4 leta. Sedaj dobiš za 1000-1300EUR hitrejši/boljši prenosnik. Je pa res, da ni Apple.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
No razen, da je ta model star že 4 leta. Sedaj dobiš za 1300-1500EUR hitrejši/boljši prenosnik. Je pa res, da ni Apple.
Se pravi vec kot 4 leta nazaj sem kupil prenosnik ki ga sele zdaj prekosi prenosnik za 1500 EUR. Pa se to nima OSX sistema gor, ki mi je potreben tako za delo kot za osebno uporabo.
....
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ashrack ()
Geekoo ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Porsche Slovenija bolana cena servisa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 35564 (18127) | bbbbbb2015 |
» | Servis Toyota - kje servisirati avto v garanciji (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 12521 (11182) | 2dark |
» | Prilivanje motornega olja ali menjava? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12091 (10673) | bbbbbb2015 |
» | Motorna olja (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20519 (11775) | hojnikb |
» | Drag servis? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Na cesti | 72506 (46450) | D3m |