Forum » Omrežja in internet » Ali ste vi tudi tako dolgo cakali?
Ali ste vi tudi tako dolgo cakali?
dattgirl ::
Ali ste PO koncani opticni napeljavi v hisi tudi vi cakali 2 tedna na prihod tehnika, da opravi PREHOD modema na optiko?
- spremenila: dattgirl ()
FrRoSt ::
Menda je potrpežljivost Božja mast!!?
Vremenska napoved za prihodnje dneve je ugodna, tako da jo s pridom izkoristite!
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.
kixs ::
Bodi vesela, da bos dobila optiko... js ze 4-5 let cakam na obljube, da bo naslednje leto :lol:
UkrFTW! ::
Tale nepotrpežljivost in sitnost je neka moderna značilnost mlajših žensk, nisem pa vedel, da tudi starejših občank.
kuall ::
se ne spomnim, možno. ne spomnim se, ker je tako nepomembna stvar, nisem čakal, bo ko bo. ponavadi t2 pride isti dan, če je kaj narobe. lej, kabli so bolj važni kot naši zobje!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kuall ()
OutOfTheBox ::
Ali ste PO koncani opticni napeljavi v hisi tudi vi cakali 2 tedna na prihod tehnika, da opravi PREHOD modema na optiko?
2 meseca s to razliko da sem jih vsak teden začel klicarit po nekaj tednih čakanja. Odvisno pri katerem operaterju si ampak 1-2 meseca čakanja na tehnika je povprečna čakalna doba. Eni čakajo tudi po 4-5 mesecev.
VelkBla ::
hbgqzR ::
Ni bilo sile, poklicali smo na Telekom, da rabimo optiko pod nujno, so uredili vse v ene 2-3 mesecih po klicu, v bistvu je bilo prej kot obljubljali. Ena caka je tukaj, mi smo klicali zadnji :-)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hbgqzR ()
Alexius Heristalski ::
Po končani napeljavi v hiši smo na prihod tehnika za preklop na optiko čakali štiri tedne. Od naročila preklopa do dejanskega preklopa pa je minilo pet mesecev. Omrežje Telekom Slovenije, operater T-2.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
dattgirl ::
Alexius Heristalski je izjavil:
Po končani napeljavi v hiši smo na prihod tehnika za preklop na optiko čakali štiri tedne. Od naročila preklopa do dejanskega preklopa pa je minilo pet mesecev. Omrežje Telekom Slovenije, operater T-2.
sem mislila, da je le pri nas tako... hvala za odgovor!
MIHAc27 ::
1 meseč smo čakali na Telekom, da je dal svoj žegen, nato 1 mesec t-2 da je priklopil. Omarica je pa takoj poleg hiše.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Priklop fiksnih storitev (čakalna doba / status priklopa)Oddelek: Omrežja in internet | 1571 (1200) | shadeX |
» | Telemach lopoviOddelek: Omrežja in internet | 9142 (7695) | XS!D3 |
» | Telekom proti Telemach (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 49039 (19279) | solatko |
» | SiOL - Premestitev modemaOddelek: Omrežja in internet | 2453 (1907) | crniangeo |
» | Optika za vogalom (strani: 1 2 3 4 … 39 40 41 42 )Oddelek: Omrežja in internet | 161202 (37067) | Vanadium |