» »

62-letnica, ki terencem prazni gume

62-letnica, ki terencem prazni gume

1
2
3

Alfonso ::

kriptobog je izjavil:

JE bila tudi skupina, ki je rezala gume SUVjem. Ekipa je bila tako zelo izobrazena, da so se EV SUVjem rezala gume. :))

Edino pravilno, so skoraj enaki osnaževalci kot pa diesel SUVi

s1m0n ::

kriptobog je izjavil:

JE bila tudi skupina, ki je rezala gume SUVjem. Ekipa je bila tako zelo izobrazena, da so se EV SUVjem rezala gume. :))

Niso bili tako slabo izobraženi saj niso tega počeni na gumah tovornih vozil :)

FrRoSt ::

Miki N je izjavil:

Mato ima point.

Med korono smo reševali babice.... zdaj nam pa gume spuščajo!! ;(

:)):)):)):)):))

Zdaj pa SUPERbabice rešujejo Svet!! ;)

In KROG je sklenjen! :)
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.

nirburu ::

SUVi so butasti, ampak ta boomer koza mora v čuzo.

nirburu je izjavil:

:)):)):))

Verjetno ji bodo naložili obliko družbeno koristnega dela!?? :)):)):))
komu zvoni; zvoni tebi.

49106 ::

Čuza je mal huda za praznjenje gum, kvečjemu kakšna globa.

T440 ::

FrRoSt je izjavil:

nirburu je izjavil:

:)):)):))

Verjetno ji bodo naložili obliko družbeno koristnega dela!?? :)):)):))

Jaz bi jo dal na bencinsko pumpo delat, konkretno k napravi za polnjenje pnevmatik. Tam si človek zmer na feltnah roke umaže, pa bi lahko ona pumpala gume.

GupeM ::

T440 je izjavil:

Jaz bi jo dal na bencinsko pumpo delat, konkretno k napravi za polnjenje pnevmatik. Tam si človek zmer na feltnah roke umaže, pa bi lahko ona pumpala gume.

Pa ne zraven kompresorja. Eno od spodnjih dveh bi ji dal. Če bi imel dober dan:

Če bi imel slabšega:

Zgodovina sprememb…

• spremenil: GupeM ()

nirburu ::

Moderni avti imajo senzor tlaka. Ampak na starih avtih, kaka baba ne bi niti opazila čudno vožnjo. Pri tem bi lahko prišlo do nesreče.
Da, v čuzo.

LeQuack ::

LeQuack je izjavil:

Evo en dober članek na to temo, to je zdaj že globalni movement, ki se je razširil iz Amerike. Tako da nekateri ko tu pravijo da gre za eno moteno osebo, in da kaj bi tej osebi naredili, razmišljajo narobe. Gre za celoten organiziran movement veliko oseb po celem svetu.
https://www.theguardian.com/environment...

On a searingly hot night in New York City, a group of mask-wearing activists grasping bags of lentils set out to stage the biggest blitzkrieg yet upon a new target for climate campaigners in the US - the tires of SUVs.
...
"These SUV owners might be annoyed but I'm not going to wait around for the rich to realize they are doing something wrong," said one of the activists before she headed to the subway. "I'm not just going to wait around and be nice. We aren't going to let them hide any more."

Sem se zmotil zgoraj. Izhaja iz UK, kot je napisano v članku, ampak se je pa razširilo že v US.
Quack !

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LeQuack ()

LeQuack je izjavil:

Sem se zmotil zgoraj. Izhaja iz UK, kot je napisano v članku, ampak se je pa razširilo že v US.

:))

Širi se kot kovid!! :))
komu zvoni; zvoni tebi.

Spxy ::

Jaz imam tudi kar naprej prazne gume, da ni ta babica že v sloveniji.

Miki N ::

Spxy je izjavil:

Jaz imam tudi kar naprej prazne gume, da ni ta babica že v sloveniji.

Proklete Guma Bumerke. Ne se sprostiti, na videz prijazna bakica lahko naredi veliko štale.

Surstromming ::

FrRoSt je izjavil:

Zdaj pa SUPERbabice rešujejo Svet!!

Sploh ne ves kako imas prav :)) Sing along...

Zgodovina sprememb…

Miki N ::

Po mojem bo Ventilčarka že v naslednjem Marvel filmu, itak jim zmankuje idej.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Miki N ()

111111111111 ::

AndrejS je izjavil:

Da to meni naredi in je dobim se ne bi dobro končalo

Kaj pa boš naredil 62 letni babnici?
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Alien123 ::

Imamo mi tudi takšnega, ko si je v sosednjem bloku "prilastil" del zemlje za parkirat. In, če kdo iz drugega vhoda parkira tam, gre majster zvecer ven in prazni gume.

111111111111 ::

Miki N je izjavil:

Še enkrat, dokler je Tone ali Tommy je to vse štos in zabava, mogoče malo kregarije. Ko bo naletela na Ahmedov SUV, takrat zna postati zanimivo ...

Sam takrat ne bodo povedal, da jo je Ahmed odvrgel v jarek, ampak verjetno Tone, ki so ga videli s trencem v mestu.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

GupeM ::

Alien123 je izjavil:

Imamo mi tudi takšnega, ko si je v sosednjem bloku "prilastil" del zemlje za parkirat. In, če kdo iz drugega vhoda parkira tam, gre majster zvecer ven in prazni gume.

Pa ne dobite nikogar, ki bi imel čas tam pustit avto več dni ali celo tednov? S praznimi gumami se pač ne moreš odpeljat. Bo pač avto počakal tam, dokler "lastnik" tega dela zemlje ne napolni gum nazaj.

MIHAc27 ::

rejven je izjavil:

Se sicer strinjam, da so razni SUV-ji čist nepotrebni, tud glede energetskega vidika samo, če jih folk hoče naj jih ma.
Take in drugačne eko teroriste pa je treba po hitrem postopku spravt na hladno, neumnost ljudi je res neizmirna. Upam na rekordno mrzlo zimo v Eu, da se raznorazne energetske neumnosti nehajo.

Najbolj eko drugač je molotovka v avto, da skrajšaš zivljensko dobo vozila in posledično onesnaževanja. Pa še toplo je.

Koliko enega onesnaženja bi tak goreč avto naredil? Kar nekaj. Plastika, ki gori tudi zelo smrdi. In kaj bo naredil tisti, katerega avto si zažgal? Kupil bo drugega (po vsej verjetnosti starejšega z slabšim motorjem.) Ergo, tvoja molotovka onesnežuje še 2x več.

Jaz sem čisto za to, kar v bistvu že obstaja, da avti z več ccm plačujejo več prispevkov za vožnjo, cestnine. Sam kupujem motor do max 1.8 ravno zaradi teh dejatev.
Pa naj pripopajo še kako dajatev glede na onesnaževanje, ki ga povzroča. Manj kot ga, manj bi bilo za plačat.

Ampak ne mi govorit da so EV čisti, dokler ni vsa elektrika iz hidro, sonca in vetra.

Blinder ::

ccm ne vpliva toliko na onesnazevanje kot kW. kW ne vpliva toliko na onesnazevanje kot teža
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

dexterboy ::

A ta ženska je še vedno živa? Sprašujem za prijatelja.
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

Scaramouche3 ::

To se kje na Balkanu lahko za to žensko zelo slabo konča...

Uau, imajo ze internetno stran, trend se ze siri: https://tyreextinguishers.com/

SUVs are a climate disaster: Because SUVs are bigger and heavier than other cars, they are more polluting and use more fuel. This makes them a disaster for our climate. International Energy Agency researchers were shocked in 2019 to find that SUVs are the second-largest cause of the global rise in carbon dioxide emissions over the past decade - more than shipping, aviation, heavy industry and even trucks. The increasing pace of SUV buying is cancelling out all the carbon savings from people switching to electric cars. If SUV drivers were a country, it would be the sixth-largest emitter in the world. Source: International Energy Agency

Lepo napisano:

SUVs are unnecessary: Three quarters of these ‘off-road’ vehicles are sold to people living in towns and cities. They exist purely for the vanity of their owners, who see them as a status symbol. For the sake of this vanity and conspicuous consumption, climate change is made worse, we breathe in polluted air, and more people die in accidents. This is unacceptable.

Hm, tole bi bilo treba prevesti:
https://tyreextinguishers.com/_next/sta...

Pa precej delavni so:
https://tyreextinguishers.com/news

Scaramouche3 je izjavil:

To se kje na Balkanu lahko za to žensko zelo slabo konča...

Mislis v Sloveniji. Ja, lahko se, glede na izjave balkancev v tej temi.

Zgodovina sprememb…

Ko Balkancev, misliš Slovence, ali tiste ki to niso?

Scaramouche3 je izjavil:

Slovenceljne. Balkan je stanje mozganov, razen tega je slo tukaj cez toliko vojsk, da se deliti med Slovence in "tiste, ki to niso" nima smisla.

Slovenci kot narod ne obstajajo, nekaj se gremo, dejansko pa smo samo mix pofukanih prednic od rimljanov, in turkov do francozov, nemcev, madzarov, italianov (ki so jih vmes nategnili germani). Ni nakljucje, da so primorci prakticno italiani, da so dolenjci prakticno hrvati, stajerci avstrijci, prekmurci madzari, gorenjci in osrednjeslovenci pa kot "ciganska juzina" - vse od roadkila do gnile zelenjave zmesano v isti lonec.

In potem se cudimo, da se pol Slovenije obnasa kot cefurji v svojih "meckah". Napaka je v "kot". Ne "kot" cefurji - so cefurji.

Zgodovina sprememb…

Scaramouche3 je izjavil:

To je tako kot tisti vic o referndumu v kokoški, če naj bi se "tujegovoreče" i "južnu braču" izselilo iz Slovenije, pa je rezultat refernduma; 10% DA (izselitev je obvezna) - 90% NE (nek nas)... :))

Zgodovina sprememb…

cias ::

Surstromming je izjavil:

SUVs are unnecessary: Three quarters of these ‘off-road’ vehicles are sold to people living in towns and cities. They exist purely for the vanity of their owners, who see them as a status symbol. For the sake of this vanity and conspicuous consumption, climate change is made worse, we breathe in polluted air, and more people die in accidents. This is unacceptable.

Saj grafe hitrejše od integrirane so tudi brezpotrebne, bom začel po bajtah hodit pa not žebje zabijat da bo skurilo…

cias je izjavil:

Surstromming je izjavil:

Saj grafe hitrejše od integrirane so tudi brezpotrebne, bom začel po bajtah hodit pa not žebje zabijat da bo skurilo…

Se strinjam, samo to bo precej bolj tezavno, dajmo najprej za SUVje poskrbeti, potem se premaknemo na idiote, ki kupujejo "znamke" (bmw, audi,... prioritiziral bi jih iz preprostega razloga, ker so pac najvecji kreteni na slovenskih cestah. Dejansko dusevni bolniki, ki jih je nek marketing preprical, da ce kupijo znamko x bojo pa imeli najboljsi nadomestek penisa in se bojo lahko obnasali kot najvecje budale na cesti (ce je kdorkoli kdaj vozil avto se bo zlahka strinjal - seveda jih bo 90% hrepenelo, da bi imeli tudi sami denar za penisno protezo - pac narod cefurjev).

Na koncu pa se ves ostali pleh.

Zgodovina sprememb…

cias ::

Surstromming je izjavil:

Se strinjam, samo to bo precej bolj tezavno, dajmo najprej za SUVje poskrbeti, potem pa se za ves ostali pleh.

Zakaj težavno? Pač vse nepotrebno bomo skenslali. Jedlo se bo samo še fižol pa črve, jaz moralno superioren si bom zadal nalogo da odstranim posameznikom vse nepotrebno. Mačka, psa… tudi nimate kaj rabit. TV, internet, tuš kabine… vse je nepotrebno. To bi smelo biti dovoljeno samo bogatim, ker rabijo da lahko bolj učinkovito rešujejo naše duše pred pogubo.

cias je izjavil:

Surstromming je izjavil:

Se strinjam, samo to bo precej bolj tezavno, dajmo najprej za SUVje poskrbeti, potem pa se za ves ostali pleh.

Zakaj težavno? Pač vse nepotrebno bomo skenslali. Jedlo se bo samo še fižol pa črve, jaz moralno superioren si bom zadal nalogo da odstranim posameznikom vse nepotrebno. Mačka, psa… tudi nimate kaj rabit. TV, internet, tuš kabine… vse je nepotrebno. To bi smelo biti dovoljeno samo bogatim, ker rabijo da lahko bolj učinkovito rešujejo naše duše pred pogubo.

No, tvoje kuharske sposobnosti so tvoj problem, jaz sem bolj za to, da resujemo probleme. Tebi pa pac dober tek, lahko ze kar zacnes.

spaget ::

cias je izjavil:

Pač vse nepotrebno bomo skenslali. Jedlo se bo samo še fižol pa črve, jaz moralno superioren si bom zadal nalogo da odstranim posameznikom vse nepotrebno. Mačka, psa… tudi nimate kaj rabit. TV, internet, tuš kabine… vse je nepotrebno. To bi smelo biti dovoljeno samo bogatim, ker rabijo da lahko bolj učinkovito rešujejo naše duše pred pogubo.

A so rusi že pred Dunajem, da opletataš s temi komunističnimi forami?

Mislim, da to niso nobene komunistične fore, samo @cias-u in nam ostalim je poln kurac tega, da se folk vpleta v tuja življenja in misli, da je s tem, ko je lajkal objavo na fejsu, dobil moralno opravičilo, da si lahko jemlje "pravico" v svoje roke. Ta ženska mora imeti HUDE težave v zasebnem lajfu, da se prazni na tako umobolen način. Pa tudi vsi ostali, ki so itak živeče amebe s prepihom med ušesi, in to stopnje tornada...

dexterboy je izjavil:

Mislim, da to niso nobene komunistične fore, samo @cias-u in nam ostalim je poln kurac tega, da se folk vpleta v tuja življenja in misli, da je s tem, ko je lajkal objavo na fejsu, dobil moralno opravičilo, da si lahko jemlje "pravico" in to stopnje tornada...

No ja, ampak se vedno je dejstvo, da ste najvecji problem vi sami. In zdaj se tolazite, da to niste in iscete razne izgovore, zakaj niste. STE. Pac sprijazniti se bo treba, da ste skodljivci, ki se vpletajo v zivljenja vseh ostalih, niti ne samo ljudi, zaradi svojega egoizma ste pripravljeni uniciti planet in prihodnost za lastne otroke - ostalo je samo reakcija.

Amebe mimogrede, so se sposobne prehranjevati z mesom in zreti druge. Tako, da si izbral zelo samoopisovalni termin. Mogoce bi izbral raje kaj drugega, je pa razumljivo, da tega ne ves. Kakor nic drugega, kar ne sluzi tvoji trenutni potesitvi.

(zdaj pride: kaj si pa ti naredil, dokler ti ne naredis vec od mene, meni ni treba - avtomobil v najslabsih momentih vozim 2x na teden, kar je se kar redkost... in zdaj pride naslednja faza samoohranitve, seveda zavita v dekoracijo (tipa: "sem loser, zivim v vukojebini") z debelo pentljo: "dokler ne nehas jesti meso/kupovati plasticno embalazo/uporabljati whatever kemikalije/... ne bos meni nic govoril, kaksna pizda sem". Njah... ja bom)

Zgodovina sprememb…

Spxy ::

Najbolj žalostno pri vsem tem pa je, da se spravljajo na nič hudega sluteče 1.2 bencinarske SUV mlinčke. Zraven pa 20 let star Passat 2.0 z euro 3 motorjem.

Spxy je izjavil:

Najbolj žalostno pri vsem tem pa je, da se spravljajo na nič hudega sluteče 1.2 bencinarske SUV mlinčke. Zraven pa 20 let star Passat 2.0 z euro 3 motorjem.

Nekje je treba zaceti.

Surstromming je izjavil:

dexterboy je izjavil:

Mislim, da to niso nobene komunistične fore, samo @cias-u in nam ostalim je poln kurac tega, da se folk vpleta v tuja življenja in misli, da je s tem, ko je lajkal objavo na fejsu, dobil moralno opravičilo, da si lahko jemlje "pravico" in to stopnje tornada...
No ja, ampak se vedno je dejstvo, da ste najvecji problem vi sami. In zdaj se tolazite, da to niste in iscete razne izgovore, zakaj niste. STE. Pac sprijazniti se bo treba, da ste skodljivci, ki se vpletajo v zivljenja vseh ostalih, niti ne samo ljudi, zaradi svojega egoizma ste pripravljeni uniciti planet in prihodnost za lastne otroke - ostalo je samo reakcija.
Amebe mimogrede, so se sposobne prehranjevati z mesom in zreti druge. Tako, da si izbral zelo samoopisovalni termin. Mogoce bi izbral raje kaj drugega, je pa razumljivo, da tega ne ves. Kakor nic drugega, kar ne sluzi tvoji trenutni potesitvi.
(zdaj pride: kaj si pa ti naredil, dokler ti ne naredis vec od mene, meni ni treba - avtomobil v najslabsih momentih vozim 2x na teden, kar je se kar redkost... in zdaj pride naslednja faza samoohranitve, seveda zavita v dekoracijo (tipa: "sem loser, zivim v vukojebini") z debelo pentljo: "dokler ne nehas jesti meso/kupovati plasticno embalazo/uporabljati whatever kemikalije/... ne bos meni nic govoril, kaksna pizda sem". Njah... ja bom)

Tebi se pa dogaja. Ne vem, kakšne medikamente jemlješ, ampak me ne čudi, da imaš PNG naziv. In moram te razočarati; nič od tega, kar si dal v oklepaje, ne bom načenjal, tudi, če ti tega ne bi napisal... nisem takšen tip, žal.

Ko sem med korono ven hodil sem šel malo izven mesta in samo smog, znotraj pa zelo malo, ko začnejo kurit sploh športat ali ven ne moreš, zaradi kurjačev, diesel je pa problem sred dneva...

Začni zažigat bajte, ki kurijo grva za ogrevanje!!!
Takoj se ti pridružim :))

dexterboy je izjavil:

levičarska taktika,ki bi takoj metek v glavo dobila...
Težka bo ne če,ampak ko zmanjka plina, da bodo ti, edini ki bodo OK!

Dajmo najprej rešit probleme, ki so najbolj glupi in hkrari najlažje rešljivi. Recimo onemogočiti surstrommingu pisariti po slo-techu; naj si najde drug način zdravljenja svoje impotence.

dexterboy je izjavil:

Tebi se pa dogaja. Ne vem, kakšne medikamente jemlješ, ampak me ne čudi, da imaš PNG naziv. In moram te razočarati; nič od tega, kar si dal v oklepaje, ne bom načenjal, tudi, če ti tega ne bi napisal... nisem takšen tip, žal.

Seveda ne bos, ker sem ze jaz nacel. Potolazi se, klasika med cefursko mentaliteto avtomobilistov in samooklicanimi neoliberalci, dejansko pa samo egoisticnimi sociopati brez mozganov.

T440 je izjavil:

Dajmo najprej rešit probleme, ki so najbolj glupi in hkrari najlažje rešljivi. Recimo onemogočiti surstrommingu pisariti po slo-techu; naj si najde drug način zdravljenja svoje impotence.

Ne sorry, nisem jaz tisti, ki rabi plehnato protezo, da se mu dvigne. Torej pusti projekcije svojega pritlehnega "razmisljanja", povedo vec o tebi in tvojih tezavah, kot o meni.

Scaramouche3 je izjavil:

dexterboy je izjavil:

levičarska taktika,ki bi takoj metek v glavo dobila...
Težka bo ne če,ampak ko zmanjka plina, da bodo ti, edini ki bodo OK!

Ja, to je ta komunajzarska taktika, ki so se je naucili od JJa, on pa od KPJ.

Zgodovina sprememb…

Daj debilček, kaj pisariš po forumu, pejt po Ljubljani gume spuščat, a ne.
Aja, ne smeš, mamica pravi, da ponoči ne smeš sam zunaj hodit.

T440 je izjavil:

Daj debilček, kaj pisariš po forumu, pejt po Ljubljani gume spuščat, a ne.
Aja, ne smeš, mamica pravi, da ponoči ne smeš sam zunaj hodit.

Poglej mali mamahotelski iztrebek, ti razlozim eno dobro foro. Kdo mislis, da bo prvi padel na 62 letno gospo, ki spusca gume? Girl powah. In kdo mislis, da bo car v njihovih oceh, jaz bom imel izbiro, ti bos pa spet svoj auspuh natepaval. Ker si ali devicnik ali ti pa zena ne da, zato rabis kompenzirat s plehom in se tolaziti, da ce bos imel pa res cool avto, bo pa ena zagotovo klonila. Ne bo. Problem je v osebnosti in zenske ta smrad zavohajo na dalec (ce niso obupane).

Molnarja poglej, pa njegove videe. Utezi, avto in macki. Bejba? Otroci? Naaah, auspuh.

Ampak saj nic narobe, ne me napacno razumet. Taksni osebki se pac ne smejo razmnozevati. Rak za druzbo in planet. Ti kar avto nabijaj, sem tudi za subvencioniranje. Manj skode.

Zgodovina sprememb…

A, zdaj te razumem. Verjetno se precej časa samozadovoljuješ ob ogledu molnarjevih videov.... ti kar, saj ni prepovedano.

T440 je izjavil:

A, zdaj te razumem. Verjetno se precej časa samozadovoljuješ ob ogledu molnarjevih videov.... ti kar, saj ni prepovedano.

Seveda, a ti se ni potegnilo, da je kreten uporaben samo za drkanje gayev, nobena zenska ga ne bo pogledala (kakor tebe ne). Zato imam manj prav, ubogo bitje. SDSovski bebec (njegova skrajna zabitost + registracija: 18.09.2022 )

Zgodovina sprememb…

Problem je baterij in seveda kako strateško voditi politiko EU.
Če moraš material dobiti iz držav ki so na drugi strani ocena, se lahko takoj daš tako kot pri plinu, če ga nimaš, v roke ali Amerike ali Rusije, da ti takoj uničijo ekonomijo, brez logistike, ni ekonomije..

Mi nismo celo EU pregledali,koliko nafte ali plina imamo. In dokler ti mora nek drug to nabavljati si v resnični strateški grožnji,sploh če EU enkrat postane država in resen konkurent Ameriki in Azijskim državam...

Scaramouche3 je izjavil:

Če moraš material dobiti iz držav ki so na drugi strani ocena, se lahko takoj daš tako kot pri plinu, če ga nimaš, v roke ali Amerike ali Rusije, da ti takoj uničijo ekonomijo, brez logistike, ni ekonomije..

Mi nismo celo EU pregledali,koliko nafte ali plina imamo. In dokler ti mora nek drug to nabavljati si v resnični strateški grožnji,sploh če EU enkrat postane država in resen konkurent Ameriki in Azijskim državam...

Da nisi teme zgresil? :)) Ne mores iz T440 kar naenkrat postati dirty sancho.

Zgodovina sprememb…

Surstromming je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

Da nisi teme zgresil? :))

Kaj pa ona hoče? Diesel uničit! Seveda nisem!
Dokler nimamo alternative, ki ne bo v procesiranju bila enako uničujoča, kot električni avto, za katerega boš moral še več premoga kurit, mislim da nisem...

Scaramouche3 je izjavil:

Surstromming je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

Da nisi teme zgresil? :))

Kaj pa ona hoče? Diesel uničit! Seveda nisem!
Dokler nimamo alternative, ki ne bo v procesiranju bila enako uničujoča, kot električni avto, za katerega boš moral še več premoga kurit, mislim da nisem...

Naah, z energenti ni nic narobe. Dajmo raje narediti avtomobile nevozljive za uporabnike. Obdrzimo dizel, hkrati pa zjebemo egoisticno sodrgo.

Perfect.
1
2
3

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Celoletne gume (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Na cesti
65265695 (3731) donvito
»

Karavan vs. Enoprostorc / Crossover (strani: 1 2 )

9814756 (8178) facepalm
»

Predlog EU: Želijo omejiti hitrost na AC na 115 km/h (strani: 1 2 3 4 5 6 )

27666282 (61692) Glugy

Več podobnih tem