Forum » Šport » Luč za kolo - utripanje
Luč za kolo - utripanje
twom ::
V spominu imam da utripanje kolesarskih luči ni dovoljeno, pa ne najdem nič na to temo. Je pa res da so to že stari spomini... Lp
martincek1 ::
Tako ja. Meni utripata tako sprednja kot zadnja luč, probam bit čim manj nadležen ko se ne premikam / v mestu / semaforjih, sicer pa ne zamenjam. Vsaj dokler ne pride ven kak zakon, za tem pa odvisno od kazni :) Enostavno je toliko norcev na cesti, da se z utripajočo lučjo počutim veliko bolj varno.
Kot voznika avta me sicer to ne moti, še rad vidim kolesarje, ki imajo razne Garmin Varie.
Kot voznika avta me sicer to ne moti, še rad vidim kolesarje, ki imajo razne Garmin Varie.
Scorpy84 ::
Upam, da ne, ker ce imam neutripajoco luc, me veckrat izsiljujejo, kao ne opazijo ali kaj. Ce pa nastavim utripajoce, je stanje veliko boljse. Vozim se skoraj vsak dan 15km v eno smer, tako, da je kar veliko km, da lahko opazim spremembe. Utripajoce luci tudi podnevi uporabljam, ce pozabim prizgati ali nastaviti na utripajoce, me vozniki hitro opozorijo na to. Najbrz veste v kaksnem smislu.
Izven mesta, pa ne opazim razlike, opazim pa pri drugih kolesarjih te garminove pametne luci, ki celo spreminjajo frekvenco utripa, da ko mene prehitijo, so pri naslednjem kolesarju s to pametno lucko, bolj previdni.
Izven mesta, pa ne opazim razlike, opazim pa pri drugih kolesarjih te garminove pametne luci, ki celo spreminjajo frekvenco utripa, da ko mene prehitijo, so pri naslednjem kolesarju s to pametno lucko, bolj previdni.
GupeM ::
Je že kdo probal tale Flock? Tole je pomoje zakon za ponoči, ker te res dobro osvetli, pa tudi premikanje ko goniš se bolj opazi.
https://cyclingtips.com/2022/08/project...
Link do kickstarter projekta:
https://www.kickstarter.com/projects/pr...
Vidim, da ima samo 3 ure runtime na max nastavitvi. Se mi zdi premalo, ker bi prej ali slej pozabil dat filat.
https://cyclingtips.com/2022/08/project...
Link do kickstarter projekta:
https://www.kickstarter.com/projects/pr...
Vidim, da ima samo 3 ure runtime na max nastavitvi. Se mi zdi premalo, ker bi prej ali slej pozabil dat filat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GupeM ()
link_up ::
Ce mene vprasa kdo, bi to prepovedal. Ledice so mocne in stroboskop efekt ni ok. Ce ze, potem zvezni dimIn in dimOut.
In and Out
predi ::
(9) Voznik kolesa mora imeti ponoči in ob zmanjšani vidljivosti prižgano na sprednji strani žaromet za osvetljevanje ceste, ki oddaja belo svetlobo, na zadnji strani pa pozicijsko svetilko, ki oddaja rdečo svetlobo. Na zadnji strani kolesa mora imeti nameščen rdeč odsevnik, na obeh straneh pedal rumene ali oranžne odsevnike, na kolesih pa rumene ali oranžne bočne odsevnike.
ZPrCP, 93. člen
Horas ::
jaz sem že pred več leti kupil komplet led luči v lidlu, ki se ju da nastavit, spredaj imam da gori seveda, zadaj pa rdeča utripa. ne vem čemu bi spredaj utripala?
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
Kvinta ::
Jaz mam spredaj neutripajočo zmeraj sploh v podvozih in mini tunelih prav pride ,odzadaj pa vedno utripa 300 lumnov podnevi in ponoči ... me je zadnjič policija ustavla je reko ,da sta me na 2 kilometra vidla nič kazni samo firbec ju je mantral .... vozim tud kr nekaj po Avstriji pa me še noben ni gnjavo tak ,da to si je nekdo zmislo za utripanje
A.C.A.B
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "zadnje meglenke" na kolesihOddelek: Loža | 3508 (2286) | martincek1 |
» | Kolesarji in voznja v rdeco luc (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Šport | 40401 (36460) | jype |
» | Sistem za detekcijo prevožene rdeče luči je mogoče zlorabiti (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 10764 (8270) | poweroff |
» | Zelena luč semaforja ne bo več utripala (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 14903 (11374) | BigWhale |