» »

Eurobasket 2022 (Nemčija, Italija, Češka, Gruzija)

Eurobasket 2022 (Nemčija, Italija, Češka, Gruzija)

Temo vidijo: vsi
««
4 / 19
»»

Kurzweil ::

Je nekdo zgoraj napisal, da so bili naši pijani en dan pred tekmo z Nemčijo... moram rečt, da bi bil navdušen, če bi bilo to res oz. če bi bil to glavni razlog za poraz... da ne rečem igro...

Reaper ::

Če so bili še mačkasti je bilo kar ok, bi lahko bilo slabše. :)

Kurzweil ::

Sicer nočem klicat hudiča... ampak nekaj mi je precej zanimivo... da v vsem tem času priprav in kvalifikacijskih tekem za SP... nisem nisi enkeat samkrat, za katerokoli reprezentanco/igralca prav, da ne igra, kar ima koronavirus. Pa da ne bo slučajno kdo insinuiral na kakšne...

Tekme prvega dne... torej 1. septembra:

13:30 ... Španija - Bolgarija
14:30 ... Bosna - Madžarska
16:15 ... Turčija - Črna Gora
17:15 ... SLOVENIJA - LITVA
19:00 ... Belgija - Gruzija
20:30 ... Francija - Nemčija

Skupine tega Eurobasketa

Še nekaj sem opazil, da so prav vse tekme Slovenije v tem skupinskem delu ob zelu ugodnem času za nas... za tiste, ki imamo službo zjutraj in potem še kakšen opravek, se nam ne bo mudilo oz. ne bo treba gledat v službi.

Jnou ::

Kdaj pa naj bi bile tekme EURObasketa kakor pozno popoldne/zvečer? Saj ne igrajo v Avstraliji. :))

Voss ::

Sedaj že tudi sam malce nestrpno pričakujem začetek EP. Je pa tak čuden filing, ko veš, da je tvoja država že osvojila ta pokal in tako niti nimam nekih pričakovanj, da bi ga obranili. Že medalja bo res vrhunski uspeh.

Prav neverjetno sicer, kako mnogi že s srebrom ali bronom nebi bili zadovoljni, glede na to, da je bila pred osvojenim EP najboljša uvrstitev Slovenija na velikih tekmovanjih 4. mesto (Evropsko prvenstvo). Takrat se spomnim, da je bil trener Zdovc, Goran Dragić pa je že kazal izjemne predstave (igral je z masko).

Pa seveda legendaren glas sedaj žal pokojnega Žibrata ob zmagi nad Italijo:

Na tem prvenstvu smo bili v skupini skupaj z Italijo, Francijo in Poljsko ter napredovali s scorom 3-0, pa potem v četrtfinalu za točko izgubili proti Grkom. Ekipo je vodil Aleš Pipan. Tudi na tem prvenstvu je igralo res nekaj izvrstnih igralcev kot denimo Khryapa in Kirilenko za Rusijo, Tony Parker za Francoze, Nowitzki za Nemce pa potem seveda Španija, ki je takrat imela eno najmočnejših ekip v zgodovini evropske reprezentančne košarke. Tudi Litva je imela noro ekipo z bratoma Lavrinovic in ostalimi "snajperji". Malo zgodovine :)

Na prejšnjih EP-jih smo imeli tudi bistveno več kvalitete v posameznih igralcih kot so Nachbar, Nesterović, Slokar, Brezec, Laković,... Praktično cela ekipa iz Evrolige ali NBA, večjih uspehov pa nikoli nismo dosegali.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Voss ()

Kurzweil ::

Jnou je izjavil:

Kdaj pa naj bi bile tekme EURObasketa kakor pozno popoldne/zvečer? Saj ne igrajo v Avstraliji. :))


Recimo ob 13:30... kot je denimo prvi dan tekma Španija - Bolgarija... za večino več kot neugoden termin... če že ravno omenjaš Avstralijo... pri njih je ura +8 ur... kar pomeni, da bi bila tale tekma po njihovem času v idealnem terminu... če že ravno hočeš nekaj pametovat ;)

Kurzweil ::

Media Survey: The most authoritative FIBA EuroBasket 2022 predictions are here

... najboljša je tale:

Who is the best coach?

1. Dimitris Itoudis: 27.8%
2. Svetislav Pesic: 13.9%
3. Aleksander Sekulic: 11.4%
4. Sergio Scariolo: 10.1%
5. Vincent Collet: 7.6%
6. Ergin Ataman: 7.6%
7. Gordon Herbert: 5.1%
8. Gianmarco Pozzecco: 3.8%
Other & N/A: 12.8%

;((

Groot ::

Ah odgovore so morali dati do 22 avgusta tako da niso še videli naše tekme z Nemci in končnega izbora Sekuliča :P no ali pa je Rupnik cele priprave klical vse medije in jih prosil naj glasujejo za Sekuliča :))

bambam20 ::

Utk je izjavil:

Naši so se ga napili dan prej, kaj vam ni jasno.


Na je velik jasno. Samo njim ni jasno, da naj popivajo, ko bo vse za njimi. Ne moreš
žurat, fukat in vse drugo delat, košarko pa igrat kot navaden amater, ker te bodo nasprotniki pojebal.

Voss ::

bambam20 je izjavil:

Utk je izjavil:

Naši so se ga napili dan prej, kaj vam ni jasno.


Na je velik jasno. Samo njim ni jasno, da naj popivajo, ko bo vse za njimi. Ne moreš
žurat, fukat in vse drugo delat, košarko pa igrat kot navaden amater, ker te bodo nasprotniki pojebal.


Kje so kakšni dokazi, da so popivali pred tekmo? Pa se sicer strinjam, da bi moral biti alkohol v celoti prepovedan v reprezentančnih akcijah.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Voss ()

Kurzweil ::

To je bil joke... pomojem, da niso... bi pa bilo po tisti tekmi z Nemci precej lažje, če bi bilo to... in da je bilo samo "slab dan"... in da takšne igre, kot so jo prikazali proti Nemcem, ne bi bilo več, ko ne bodo ranjeni/zmačkani...

Utk ::

En nemški cajtng je napisal, da je večer prej Dončič kadil, kartal in pil cocacolo(kdo ve če začinjeno), sigurno pa ne sam, ampak za druge Nemci itak še niso slišali.
Jaz sem to sicer napisal na blef, priznam, ampak occamova britev je tokrat na moji strani. Če bi letalo zamujalo in bi sred noči gor pristali, bi verjetno to uradno vedeli. Košarke pa tudi ne pozabiš igrat čez noč. Proti Hrvatom zadnjič se je točno videlo, da so samo malo v 3. četrtini stisnili in jih zlomili, prej in pol niso več tako zares igrali, vseeno je bila prijateljska. To je bilo pa čisto nekaj drugega. Tudi Nemce bi strli, če bi samo 6 min zares igrali.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Utk ()

kixs ::

Nemci nasim sploh niso pustili dihat. Pa se utecene akcije so imeli nastudirane.

Voss ::

Utk je izjavil:

En nemški cajtng je napisal, da je večer prej Dončič kadil, kartal in pil cocacolo(kdo ve če začinjeno), sigurno pa ne sam, ampak za druge Nemci itak še niso slišali.


Kajenje Dončića me nebi presenetilo. Sem ga videl to početi tudi osebno, je pa takrat igral še v dresu Reala. Tip je res vlekel ko Turk :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Voss ()

tony1 ::

Donke zares kadi čike? 8-O

Glede tega, da so termini za gledat naše tekme idealni, se pa ne strinjam. Termini so čisto v riti, in tekmo igrati ob zgodnejših urah kot pa zvečer je lahko zelo težko, ker so pač igralci navajeni ritma večernih tekem...

Pred desetletji je menda veljalo, da večerne tekme dobijo najboljše ekipe iz prejšnjega prvenstva, ampak senilni starčki na FIBI so to verjetno že pozabili (ali pa so vmes skočile pravični-bomo-ker-gre-za-otroke-ki-gledajo-košarsko-po-tvju-tudi-tukaj in se tudi to žreba)...

Kurzweil ::

@tony1
Saj ne pravim, da so idealni termini... vsekakor pa je vse popoldne, vsaj ob 13:30... 14:00... 14:30 in 15:00 niso, ko nas večina še skače okrog, dela... nekateri mlajši še iz šole ne pridejo.... dejansko vse tekme po 17:15... dve celo prime time... se nimamo kaj jokat v primerjavi z večino reprezentanc!

Litva ob 17:15
Madžarska ob 20:30
Bosna ob 17:45
Nemčija ob 20:30
Francija ob 17:15

Bjelica out of the Eurobasket 2022 roster

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Kurzweil ()

Kurzweil ::

Danes pa zares!

Kot rečeno, Bjelica je out pri Srbih

Je pa zanimiva situacija glede Tomaša Satoranskega... slednji je bojda poklical celoten medical stuff Washingtona (čeprav je sedaj že član Barcelone), da ga spravijo v pogon do začetka in so na Češkem, kjer seveda čehi gostijo eno od skupin. Kako pomemben je Satoransky za Češko je verjetno povsem nepotrebno razglabljat... bojda pa je po češkem obiskal že vse najboljše zdravnike in fizioterapevte... želja iz njegova strani je očitno res velika in roko na srce, brez njega, Češka nima kaj razmišljat o izločilnih bojih. Ga bo pa ta reprezentanca neglede na vse, seveda čakala, ko bo lahko igral, tudi če kakšne tekme ne bo mogel...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Kurzweil ()

Kurzweil ::

Milutinov to miss the first two EuroBasket games

The Serbian national team left Belgrade for Prague and EuroBasket 2022, but Nikola Milutinov will remain in Serbia until Sunday.

Coach Svetislav Pesic decided to let the Serbian center rest from an illness before arriving at the team hotel.

It was recommended by the team doctors that the CSKA Moscow center get some rehabilitation time. Per Mozzart Sport nothing serious is involved, and coach Svetislav Pesic pointed out before leaving for the Czech Republic that he expects him with the team on Sunday.

"He will come when he recovers, in two or three days. He could hardly be able to play the first two games, but after that we have a day off and I hope he will come on Sunday morning to prepare for the next games," he said.

....

Prvi dve tekmi igra Srbija sicer z Nizozemsko in Češko... tako, da ne bi smelo biti pretiranih težav... tudi proti domačinom Čehom, če še ne bi igral Tomaš Satoransky

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Kurzweil ()

Likalnik ::

s sodelovcem ravno staviva za karton krofov...kdo bo letos prvak...on pravi Srbija...jaz bi zeloooo rad videl, da Slovenija....ampak ne vem, če bi na SLO položil krofe:( tekma z nemci me je čisto potrla...

kaj vi mislite...kdo bo prvak? poleg SRB, SLO...potem so še Grčija, Francija,...mogoče Litva

Voss ::

Moji tihi favoriti so prav naši današnji nasprotniki Litvanci. Si bomo lahko že danes ustvarili malce boljšo sliko o njih. Imajo močno centrsko linijo in s tem lahko parirajo tako Franciji kot tudi Srbiji, obenem bi znalo to pomagati tudi proti Giannisu. Tudi na zunanjih položajih se mi zdijo močnejši kot proti nam v kvalifikacijah za OI.

Je pa tako, da bo tretji v naši skupini se zelo verjetno spopadel s Srbijo že v četrtfinalu in že tu bi se znal torej zgoditi upset za eno izmed favoritov na tem EP (Srbija/Litva/Francija/Slovenija). V kolikor seveda ne pride do kakšnih zanimivih razpletov prej.

Ubistvu bi bilo še najbolje končati skupino na drugem mestu, ker s tem pademo v zgornji bracket in se izognemo zmagovalki skupine D (verjetno Srbiji) in prvo ter tretje uvrščeni ekipi iz naše skupine vse do morebitnega finala. V skupini C bi Grke znali presenetiti domačini Italijani ali celo Hrvati, ki bodo bistveno bolj sproščeni kot pa v kvalifikacijah za SP. Res nimajo kaj za izgubiti in če se ne motim se je sedaj vrnil še Šarić + na playu imajo sedaj kar solidnega Smitha.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Voss ()

bambam20 ::

Likalnik je izjavil:

s sodelovcem ravno staviva za karton krofov...kdo bo letos prvak...on pravi Srbija...jaz bi zeloooo rad videl, da Slovenija....ampak ne vem, če bi na SLO položil krofe:( tekma z nemci me je čisto potrla...

kaj vi mislite...kdo bo prvak? poleg SRB, SLO...potem so še Grčija, Francija,...mogoče Litva


Naši ne bodo prvaki.

Kurzweil je izjavil:

@tony1
Saj ne pravim, da so idealni termini... vsekakor pa je vse popoldne, vsaj ob 13:30... 14:00... 14:30 in 15:00 niso, ko nas večina še skače okrog, dela... nekateri mlajši še iz šole ne pridejo.... dejansko vse tekme po 17:15... dve celo prime time... se nimamo kaj jokat v primerjavi z večino reprezentanc!

Litva ob 17:15
Madžarska ob 20:30
Bosna ob 17:45
Nemčija ob 20:30
Francija ob 17:15

Bjelica out of the Eurobasket 2022 roster


je treba razumet otroke, ki hodijo spat ob 3-4ih zjutraj, ko celo noč igrice nabijajo pa kartajo, da jim potem paše, če je tekma ob 19 ali 20 uri.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: bambam20 ()

Kurzweil ::

Dejstvo je, da je pretendentov za naslov več, kot na večini Eurobasketov do sedaj... nihče pretirano ne izstopa, tu je še precej underdogov... nam gre mogoče na roko to, da so tik pred Eurobasketom tako stavnice, kot strokovnjaki, novinarji, pa sama FIBA... za glavnega favorita postavili Srbijo. Toliko zvezdnikov kot sedaj, že lep čas ni bilo na Eurobasketu, pa čeprav se jih je nekaj poškodovalo, ne tako dolgo nazaj...

Razlog je seveda zadnji poraz proti Nemčiji, ki lahko gre v obe smeri, lahko pa nam dejansko zelo zelo sede... en razlog sem že povedal, drugi razlog pa je, da če so naši potegnili pozitivne zaključke iz tistega kiksa, je to lahko celo dobrodošlo.

Vidim, da ste napovedovali rezultate, jaz bom napisal takole... zvenelo bo čudno, smešno in zelo optimistično. Čeprav je lahko score, ki ga bom podal ravno obraten, če gre stvar v obratno smer. Sam pravim dajem največ možnosti, da bo score naših 4-1, kar gravitira nekje na tisto 2. mesto, ki bi nam sedlo, če se bo seveda vse odvilo po pričakovanjih v skupini s katero se križamo... ne izključujem niti scora 5-0!

Za Litvo pa bi lahko dal copy/paste tistega, kar sem napisal za tekmo proti njim, katero smo nazadnje igrali v kvalifikacijah za OI. Jasno mi smo small ball... oni obratno... malce grozljivo je pomislit - sploh po zadnji tekmi z Nemci, ko smo prepričljivo izgubili skok - da danes igramo proti ekipi, ki ima 3. in 7. skakalca lige NBA! S tem, da to nista neka Goberta, kateremu je Dončić naredil toliko problemov v NBAju v končnici, da ga je moral Quin Snyder pogosto dati na klop... namreč tako Sabonis, kot Valanciunas, lahko gladko zadevata tudi za 3 točke... tako da tu ni samo problem skoka, branjena/napada v raketi, ampak tudi sama obramba na pol-razdalji in izven perimetra. Seveda Litva ni samo naveza Valanciunas-Sabonis. Naši bodo morali početi ravno to, kar jim je šlo najslabše v preteklem obdobju... igrati DOBRO obrambo, vsaj približno kontrolirati skok, zadevati za 3 točke. Če kaj Litva nima, je to neka blazna hitrost in tu bi znala bit naša prednost, sploh ob dobri obrambi in kontrah, potem je nasprotnik avtomatsko prisiljen malce znižati petorko Litve... tudi pritisk na organizacijo pri Litvi je nujno, saj Litva že leta nima res tiste najboljše organizatorje igre... mimogrede, tu vidim tudi zelo pomembno smernico proti Bosni, ki ima na playu "indijanca" Robersona, ki že tako slabo razigrava, Gordič poškodovan, potem so prisiljeni igrati organizatorja igre celo Musa in Nurkić. V vsakem primeru pa danes pričakujem drvarsko igro, na moč in če ne bomo fizično in nasploh AGRESIVNI, kar v pripravljalnem obdobju in v kvalifikacijah za SP nismo bili... potem nas lahko to hitro drago stane. Danes bo zelo pomemben doprinos Čančarja, kar se pomoči Tobeyu in Dimcu tiče... od igralcev tipa Z. Dragić, Murič, Samar, Blažič in podobni, pa pričakujem, da bodo grizli!... res izrazito diametralen dvoboj Dragič/Dončič-Valanciunas/Sabonis.. vsaj kar se najbolj pomembnih akterjev tiče... pa recimo, da bo danes prevagal small ball.

Zvečer bo prava sladica tudi tekma Nemčija - Francija...

wcpapir ::

Razlog za poraz proti Nemčiji je bil maček. Kar je v bistvu dobro, bodo drugič malce prej razmišljali. Reprezentančne zadeve pač niso zaključki na firmi :)

Kurzweil ::

Prva tekma konec, Španija pričakovano
Španija - Bolgarija 114:87

Polčas na drugi tekmi:
Bosna - Madžarska 45:46

Nurkić naklofal 3 osebne, Bosna ne ve na trenutke, kjer se jih glava drži...

JA23 ::

A se da kje gledat te tekme?

Kurzweil ::

JA23 je izjavil:

A se da kje gledat te tekme?


Evo enih par:

utakmice.net/uzivo/
http://livetv.sx/enx/allupcomingsports/...
nw.freestreams-live1.com/sk01/

JA23 ::

Hvala Kurzweil :)
Poleg zanimivih komentarjev še tole.

Kurzweil ::

Antetokounmpo še kar neprisoten na treningih

Grška državna reprezentanca je prispela v Milano, kjer je tudi že opravila prvi trening. Kostas Antetokounmpo je edini košarkar, ki se treninga ni udeležil.

Za razliko od slovenske reprezentance je grška na prizorišče odpotovala s 14 košarkarji, selektor Dimitris Itoudis, pa se bo dvema košarkarjema odrekel prav v zadnjem hipu.

Kljub temu, da zdravstveno stanje mlajšega Antetokounmpa trenutno ni znano, pa obstaja verjetnost, da bo ostal v moštvu in se mu pridružil na kasnejših tekmah.


Vir: kosarka.info

Voss ::

"Kje je avtobus, EuroBasket, FIBA? Na prvo tekmo #EuroBasketa smo morali s taksiji," so na uradnem družbenem omrežju Twtitter zapisali pri Košarkarski zvezi Slovenije.

Nemci pa organizacija...

Jure27 ::

kaki stream za slo-lit? hvala)

Kurzweil ::

@Voss, ja kar težko verjet tole... šalabajzerji. Spodaj je še slika oz. video

https://www.eurohoops.net/en/eurobasket...

@Jure27, zgoraj sem dal 3 linke... sicer pa ja tudi na TV na POP TVju...

Jure27 ::

nimam,samo rtvslo...

Kurzweil ::

@Jure27, imaš pa zgoraj 3 linke... vsi delajo...

Me pa zanima, kaj bi bilo, če naši ne bi šli na tekmo oz. si vzeli taksi... bi tekmo prestavli... :)) ...vidim, da se je novica kar proper razširla, je objavilo že cel kup tujih basket portalov, tole moraš biti res idiot, človek kar pomisli, če je tole slučajno...

jonystar ::

Jure27 je izjavil:

nimam,samo rtvslo...

Na POP TV imaš prenos

Kurzweil ::

Saj je napisal, da nima POP TVja...

V glavnem, zmagali bomo s +4...

Jure27 ::

tisti linki ne delujejo hvala, bom gledal ko bo mimo...heh

Zvezdica27 ::

jao... dajte zokija vun... prepočasen...

zz

Kurzweil ::

Jure27 je izjavil:

tisti linki ne delujejo hvala, bom gledal ko bo mimo...heh


Vsi linki delajo...

xseki ::

Dela dobro. Lahko pa si nabaviš T2 TV in imaš 30 dni brezplačno. Sem že koristil in je zadeva top.

https://tv.t-2.net/

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: xseki ()

Voss ::

Dobro borbajo. Težka tekma. V napadu smo pravi, še v obrambi malenkost več pozornosti v drugem polčasu, pa bo.

Kurzweil ::

Sodniki puščajo zelo grobo igro, kar gre načeloma precej bolj na roko Litvi. V prvem polčasu so nam fino šle trojke, obramba malce manj... v 2. četrtini pa malce boljša obramba in malce slabše trojke.

Sekulič je še kar dobro reagiral in menjaval... sicer se mi zdi, da bi lahko več igral Čančar. Mi je pa tudi všeč, kako lepo se je pri nas statistično vse porazdelilo med vse igralce, nihče ni res preveč soliral oz. se zaletaval.

Če se spomnimo, kako slabo so naši zapirali skok oz. skakali, je treba reči, da je danes tole zaenkrat odlično, proti centersko dominantni Litvi - skok je 20 skokov, proti 16 skokov naših!

Kontrola žoge tudi danes povsem solidna... mi 6, Litva 9 izgubljenih žog. Mi zaenkrat 8 ukradenih žog, Litva samo 3.

Kot sem že prej omenil, sodniki dopuščajo malce bolj fizično igro, tako da je tudi manj prostih metov... obojni pa 60% - naši 3/5, Litvanci 6/10.

Met za dve imamo mi boljši, Litva pa met za 3 točke.

Overall, povsem pričakovano izenačena tekma... naši morajo samo igrati dobro obrambo, pa se marsikaj odpre. Vsekakor ne gre več izsiljevati osebnih napak, ker jih večino niso sodili... recimo parkrat Dončiču... pa Prepeliču... tudi Kuzminskas je hotel izsilit pri tistem metu za 3 točke in ni bilo dosojeno, pa je bila osebna. Še ena stvar je zelo pomembna, da se ne vžigamo preveč na sodnike, sploh, ker je bilo razlogo za to več kot preveč...

Tole bo tight do konca... na koncu pa kot sem napovedal na začetku... +4 za Slovenijo...

Mato989 ::

Litvi manjka en dober organizator... Kalnietis ali še bolje Jasikevičius v prime time karieri bi bilo to to...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Kurzweil ::

Opa, celo Kidd in Cuban sta prišla na tekmo...

Voss ::

Luka Dončić pa danes zelo miren. Motivira in se zaenkrat ne ukvarja s sodniki.

Kurzweil ::

Že v prvem polčasu... celotna ekipa... mirno, pa je bilo razlogov dovolj ja... zgleda so se to pred tekmo res dobro pogovorili. Kontroliramo skok, končno obramba... zaenkrat smo dobro nevtralizirali Valanciunasa in še posebej Sabonisa... Čančar zaenkrat tudi odlično! Tudi Tobey... dejansko res vsi... way to go!

Alfonso ::

Zvezdica27 je izjavil:

jao... dajte zokija vun... prepočasen...

zz


Zoki katastrofa, ampak Sekula je zaljubljen izgleda.

xseki ::

Noro kaj so nam naredli v zadnji četrini8-O

GupeM ::

A ni Prle kao neki ostrostrelec, ala slovenski Curry? Vsaj tako sem slišal...

Voss ::

GupeM je izjavil:

A ni Prle kao neki ostrostrelec, ala slovenski Curry? Vsaj tako sem slišal...


Zlom roke in dejstvo, da je praktično celoten drugi del sezone zaradi poškodbe izpustil pač pusti določene posledice.

Alfonso ::

xseki je izjavil:

Noro kaj so nam naredli v zadnji četrini8-O


Sekula igral z Zokijen in Prletom, obramba konstantno kolapsira
««
4 / 19
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Svetovno prvenstvo v košarki 2023 (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Šport
82249013 (19796) 2dark
»

ABA, Eurocup, Evroliga 2022/23 (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Šport
47441784 (10472) Kurzweil
»

Evropsko prvenstvo v košarki 2017 (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

Oddelek: Šport
914163619 (42298) bambam20

Več podobnih tem