Forum » Loža » Poljudnoznanstvena oddaja iz 80-ih (90-ih?), ki je imela animirani intro
Poljudnoznanstvena oddaja iz 80-ih (90-ih?), ki je imela animirani intro
6oldtimer9 ::
Ker ste mi uspešno pomagali v temi "Glasba, ki se je predvajala na TV Ljubljana ob sporedu", bom poskusil tukaj še z nečim, kar že dolgo iščem. Morda pa najdemo tudi to. ;)
Iz otroštva se spomnim ene poljudnoznanstvene oddaje, ki je imela animirani intro... predvsem zelena barva... en stric je sedel pod drevesom, itd. pa glasba je bila (kot) od Vangelis ali od Jarre (Oxygen 2 od Jarreta. Od 1:40 dalje, se mi zdi). Če se prav spomnim, je tale omenjeni stric najprej sedel kar na travi, dal v zemljo seme, potme je zraslo drevo, na katerega se je naslonil. Zdi se mi, da bi lahko bila oddaja francoska in sinhronizirana v slovenščino (ali srbohrvaščino?).
Doslej mi je uspelo ugotoviti le, katera oddaja to NI: PBS Nature, Löwenzahn, Eyewitness.
Iz otroštva se spomnim ene poljudnoznanstvene oddaje, ki je imela animirani intro... predvsem zelena barva... en stric je sedel pod drevesom, itd. pa glasba je bila (kot) od Vangelis ali od Jarre (Oxygen 2 od Jarreta. Od 1:40 dalje, se mi zdi). Če se prav spomnim, je tale omenjeni stric najprej sedel kar na travi, dal v zemljo seme, potme je zraslo drevo, na katerega se je naslonil. Zdi se mi, da bi lahko bila oddaja francoska in sinhronizirana v slovenščino (ali srbohrvaščino?).
Doslej mi je uspelo ugotoviti le, katera oddaja to NI: PBS Nature, Löwenzahn, Eyewitness.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dve stranki želita prepovedati javnomnenjske ankete 6 mesecev pred volitvami. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5995 (4259) | Gregor P |
» | Zakaj je treba plačevati RTV prispevek? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 24995 (21905) | m0LN4r |
» | SLO Big brother 2007 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 29387 (13130) | BlackHole |
» | EMA 2006 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Sedem umetnosti | 12549 (9071) | Utk |
» | David Coperfield - WTF? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 11930 (6559) | andper |