» »

Zaklenjen zaslon - vklop/izklop z BT napravo

Zaklenjen zaslon - vklop/izklop z BT napravo

V-i-p ::

Malo iščem pa nekako ne najdem nič uporabnega. Obstaja za Android 12 mogoče kakšna apkikacija, ki zaklene zaslon, ko izgubi povezavo z neko potrjeno napravo? Primer: telefon sparim z uro in v primeru, da zapustim pisarno telefon seveda izgubi povezavo z uro in zaslon se zaklene, ko vstopim se odklene, ker se zopet povežeta. Android sicer ima eno tako foro, samo tisto ni uporabno, ker aparat ostane odklenjen do 4 ure. Hvala za kakšen namig ;).
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

janezvalva ::

IQ test: v enem vedru imaš 2l vode, v drugem 1l vode. koliko veder imaš?

Amm, iščem app, ki bi ob izgubi povezave z bt napravo zaklenil zaslon, nič drugega ne rabim :).
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

gregyk ::

Smart lock funkcija naredi točno to. Takoj ko nima moj telefon več povezave s pametno uro, se avtomatsko zaklene.

gregyk: točno to sem najprej probal, predno sem odprl tole temo. Namreč, v smart lock sem dodal najprej pametno uro, potem pa sem poskusil še s slušalkami, pa je obakrat ostal telefon odklenjen. Je pa res, da sem pustl telefon v sobi in naredil en krog po bajti, samo menda ja ne vleče ta hudič tako daleč, da moram ven na ulico ;).

gregyk: lahko prosim poskusiš tako, da greš samo v sosednji prostor, lahko dva metra stran kjer je povezava z zaupanja vredno napravo sigurno še in potem izključi uro. Se telefon tudi v tem primeru zaklene? Thx.

gregyk ::

V-i-p je izjavil:

gregyk: lahko prosim poskusiš tako, da greš samo v sosednji prostor, lahko dva metra stran kjer je povezava z zaupanja vredno napravo sigurno še in potem izključi uro. Se telefon tudi v tem primeru zaklene? Thx.

Telefon se zaklene.

Pol mi pa ni jasno kaj je narobe. Poskusil danes na mojem A51 in na A72 od sodelavca. Naprava je dodana, če ga ročno zaklenem tudi javi, da je pod funkcijo smart lock in se odklene brez pina ali prstnih odtisov, ampak zaklene se pa ne nikakor.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: V-i-p ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NFC nalepka / kartica

Oddelek: Kaj kupiti
202831 (193) jackorsen88
»

Flashanje Xiaomi naprav (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
496105057 (21473) _ssd_sata
»

Ranljivost v WhatsApp zlikovcem omogoča zaklep profila žrtev

Oddelek: Novice / Varnost
196002 (4185) AštiriL
»

Apple sledi med protesti ukradenim iPhonom (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
7114305 (10513) DePalmo
»

Tuš prodaja iPhone (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
9910138 (10138) Gandalfar

Več podobnih tem