Forum » Strojna oprema » Rdeča pika na monitorju??!
Rdeča pika na monitorju??!
falotXP ::
Imam Hyundai ImageQuest Q910 in se mi je pojavila ena majhna rdeča pika.
Zanima me kakšen je vzrok za nastanek pike in kako to odpraviti??
Zanima me kakšen je vzrok za nastanek pike in kako to odpraviti??
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
Dr_M ::
hmm...a je res to mozno? sm slisu za par primerov, da so na crt monitorju (diamnondtron cev) nastale razne pikice.
pr takmu monitorju nimas kej dost za nardit. edina resitev je uveljavitev garancije.
pa ne se dat nategnit ce ti bo reku da more met vec kot 5-7 pik ker to velja samo in le za LCD monitorje. ce ti ne bodo hotl zamenat klic inspekcijo, ker je katodna cev je defektna.
pr takmu monitorju nimas kej dost za nardit. edina resitev je uveljavitev garancije.
pa ne se dat nategnit ce ti bo reku da more met vec kot 5-7 pik ker to velja samo in le za LCD monitorje. ce ti ne bodo hotl zamenat klic inspekcijo, ker je katodna cev je defektna.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
boštjan ::
da nimaš ki grafo navito majčkeno preveč.ker to se je meni zgodlo.grafo malce preveč navil,pa redspot on screnn
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najbolši miks (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13671 (11438) | betmen |
» | "Najboljša" paradižnikova omaka za pico (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 26491 (24239) | Vajenc |
» | Kolk poprecno porabite v trgovini? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12694 (9584) | kalko |
» | Katalog radiatorjev evropskih avtomobilov (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 70318 (38387) | lufy |
» | PIZZA - recept oz. če ni skrivnost, kako jo pripravite? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21070 (19301) | krneki0001 |