» »

Athlon & Win ME proglemi

Athlon & Win ME proglemi

kirc ::

Mam Abitko K7A Raid in Athlona 1GHz, pa še 512Mb CAS L2 PC133 RAMa,... Kaj je bistvo problema ! Proca sem šala odklenu, in ga z lahkoto navijem na tolk kolikor mi original bios dovoli (12x100MHz). Fora pa je v tem da se mi windowsi skrešajo, še preden se mi naložijo, linux (kernel 2.4.2) pa lavfa k šus. Zdej me pa zanima kaj je to ? A so windowsi ME tolk podn al kaj ? Namreč pred tem kompjutorm sem mel C466 overclock na 700MHz ampak mel sem WIN98 gor! Aja pa še to, a nov bios za K7A podpira multiplayer večji od 12.5 ? lp, kirc
Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
  • spremenil: kirc ()

ChiefThunder ::

Najbrž procesor nima dost energije; za bios pejd pa na abitovo stran pogledat kva podpira. Pa kokr sem jaz slišu, so win ME res za en kurac.
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

OZZY ::

Ti povem,da so windovsi krivi. Predvsem Me so manj stabilni kot moji stari win98. Kako to vem. Zdej mam winme in mi nekaj stalno šteka. Prej na win98 tega ni bilo toliko. Tudi durona sem lahko več navil kot ga lahko na winme.;((
Go with the flow.

kirc ::

Ja tud men se zdi. da se teli win Me kar neki ustavljajo. Jajca.. Jutr bom dal nazaj win98, pa bom vidu kaj bo. Napetost sem sicer povečal, sam nisem nč testiral z polkni. thnx
Everything should be made as simple as possible, but not simpler.

Koci ::

povišaj voltažo in povečaj hlajenje

msmiha ::

Nevem če so glih windowsi krivi probaj povišat voltažo. men se ne skrešajo pa mam tudi overclokanga Durona 800@1007 (kadar delajo ventilatorji;(()
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

VASkO ::

samo nekaj, ce mas KT7A, zakaj mas FSB na 100mhz? Samo tako vprasam, ker je to drugace potrata sile. Dvigni na 133 in znizaj mnozilnik.

R@C@ ::

Poslušaj Vaskota + dodaj voltažo + prečekiri hlajenje!

Jest nisem mel problemov v Winse ME pridt iz TB1000@1450!
, sam mi je pol friznu pr špilih. Zdej mi dela na 1.333 stabilno k šus, pa čakam peltierja.

:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zelo zahtevno vprašanje za izkušene overclockarje

Oddelek: Navijanje
7968 (713) ADF
»

Vsi, ki ne morete spraviti FSB-ja na 133 pišite sem (strani: 1 2 )

684603 (3644) rc-car
»

OC-anje ABIT KT-7A (strani: 1 2 )

704940 (4262) AtaStrumf
»

A je to DOSEZEK??? (strani: 1 2 3 )

1246087 (4572) msmiha
»

FSB, win nestabilni pri 107mhz