Forum » Loža » Kitajski avtomobilski giganti
Kitajski avtomobilski giganti
VladarP ::
Kitajski proizvajalec avtov bo pri nas odprl 11 salonov
https://www.zurnal24.si/avto/kitajski-m...
Hvala Bogu, da se enkrat konca dominacija predragih in precenjenih evropskih proizvajalcev. Cene evropskih avtomobilov navija tudi ogromen marketing in nesteto stevilo salonov, ki so v vecini primerov nepotrebni v eri interneta. Da o tem, da evropski proizvajalci za proizvodnjo vsi najemajo enormne pufe pri investicijskih bankah, zato pa stane en fakin' golf 40 jurjev. Cas je, da Kitajci povozijo vso konkurenco.
Akhmat sila
- zaklenilo: zee ()
Jaz pa mislim, da evropski proizvajalci ne bodo konkurenčni kitajskim. Nimajo surovin niti energentov, Kitajska pa vse to poceni dobavlja ve se od kod.
Akhmat sila
link_up ::
daj zresni se no. Koliko bi pa ti dal za avto? 100e? In potem delavcu seveda 5k place. :)
In and Out
Sparkxl ::
En faking polo stane danes 20k. Odpri cenik. Polo jebotebog! Upam da res pridejo in jih spravijo nazaj v realnost
En faking polo stane danes 20k. Odpri cenik. Polo jebotebog! Upam da res pridejo in jih spravijo nazaj v realnost
Normalno in ce prineses gotovino, te trgovec prepricuje se eno uro zakaj je bolje da vzames lizing za avto. Seveda ce vsaka lizing hisa prodajalcu daje procente. In pol ma en prodajalec avtov na koncu meseca 4jurje place a debili plačujejo skret od avta 10 let isto ceno, ceprav je v teh letih izgubil 90% vrednost.
Akhmat sila
blay44 ::
.....ki so v vecini primerov nepotrebni v eri interneta.
Karte za vlak ne znaš kupiti prek mobija,
tukaj pa reklamiraš net dobo.
Ti kdaj bodo rusi začeli plačevati svoj zunajni dolg?
Borze se nekaj sesedajo.
Res? No poglej si moj score na aliexpresu. 50tisoc od moznih 20tisoc(sem mel ze 70k z tem, da sem letos manj kupoval kot lani) . Diamantni clan ze vec let, porabil samo na aliexpres platformi v 4-5 letih 250tisoc evrov za tvojo informacijo. Zapravljenih evrov na Banggood in Alibabi pa nevem, gre pa za denarje ki jih vecina ne zasluzi v celotnem svojem zivljenju.
Akhmat sila
Mike_Rotch ::
ginekk ::
Cene evropskih avtomobilov navija tudi ogromen marketing in nesteto stevilo salonov, ki so v vecini primerov nepotrebni v eri interneta.
Dobro, če se ti rad skeširaš za par deset kilo EUR, brez da bi stvar videl v živo, kaj šele preizkusil. Izvoli.
Še čevljev ne morem kupit prek neta (razen če sem že imel iste), kaj šele avto.
Bi pa morda pasalo ga kupit za 10 dni in potem ga vrnit brez razlage, ker je to trenutno pravica potrošnika.
link_up ::
ja ta je res dobra, skuri 250k na aliju, potem pa mu je golf predrag. :) Have fun riding xiaomi lol.
In and Out
zee ::
VladarP je trol. Trolov ne maramo.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Novi Golf 8 (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Na cesti | 90896 (52235) | Buggy |
» | Najboljše lestvice za zanesljivost (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 15104 (13125) | krneki0001 |
» | Nov Avto za 10k (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 36044 (29584) | tintorel |
» | Zanesljiv in varčen rabljen avto manjše velikosti (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20354 (18605) | b |