Forum » Loža » Manipulacija cene bencina in povračilo škode
Manipulacija cene bencina in povračilo škode

IgorCardanof ::
Torej danes popoldne, ko so vsi govorili kako bodo šle cene bencina gor, sem vzel 2 zbiralnika vode in vanju natočil za približno 1900 litrov bencina. To je bilo še pred novico vlade o blokadi cene bencina. Bencin sem plačal po ceni 1.56EUR na liter. Sedaj pa zvem, da bo jutri blokirana cena na 1.5EUR in da sem tako natankal veliko preveč bencina, pa še po dražji ceni kot ga bi lahko dobil jutri.
Komu lahko javim, da mi krije škodo? Jaz tega bencina ne rabim. Tega ni tako malo. Nekaj bi ga rabil zase, večino bi ga prodajal naprej. Kdo bo sedaj kupil moj bencin?
Komu lahko javim, da mi krije škodo? Jaz tega bencina ne rabim. Tega ni tako malo. Nekaj bi ga rabil zase, večino bi ga prodajal naprej. Kdo bo sedaj kupil moj bencin?
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
- zaklenil: bluefish ()

dice7 ::
Prodaj stremetskemu, kolikor on napoveduje propad evrope mu bo poceni bencin se prav prisel

Zakaj si ga kupil, ce ga ne rabis?
Kot sem napisal. Prodajal bi ga dražje naprej. Ceneje kot na črpalkah a dražje kot 1.56€.
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.

kriptobog ::
IgorCardanof je izjavil:
Kot sem napisal. Prodajal bi ga dražje naprej. Ceneje kot na črpalkah a dražje kot 1.56€.
Ga bos pa pac prodajal ceneje naprej. Davek na debilnost.

IL_DIAVOLO ::
A ti si pa kar pretvoril kripto faile v real life? Moje sožalje.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!

IgorCardanof je izjavil:
Kot sem napisal. Prodajal bi ga dražje naprej. Ceneje kot na črpalkah a dražje kot 1.56EUR.
Kako točno je to debilnost? Po vseh informacijah bi šel liter bencina gor za 15c. Pa verjamem da nisem edini, ki si je nafilal zaloge ali zase ali pa za kakšne druge potrebe. Torej ponovno se rešuje rajo, pametni pa nastradajo s temi spremembami zadnjo minuto.
Torej zapravil 3 ure časa, naredil več 100EUR minusa, če mi bencin sploh uspe prodat. Hvala JJ.
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: IgorCardanof ()

mailer ::
IgorCardanof je izjavil:
Tudi scalperji se včasih opečete. Kaj se pa igrate z vnetljivimi snovmi.Zakaj si ga kupil, ce ga ne rabis?
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz

kriptobog ::
IgorCardanof je izjavil:
IgorCardanof je izjavil:
Kot sem napisal. Prodajal bi ga dražje naprej. Ceneje kot na črpalkah a dražje kot 1.56EUR.
Kako točno je to debilnost? Po vseh informacijah bi šel liter bencina gor za 15c. Pa verjamem da nisem edini, ki si je nafilal zaloge ali zase ali pa za kakšne druge potrebe. Torej ponovno se rešuje rajo, pametni pa nastradajo s temi spremembami zadnjo minuto.
Torej zapravil 3 ure časa, naredil več 100EUR minusa, če mi bencin sploh uspe prodat. Hvala JJ.
Po vseh informacijah bo vlada blokirala cene, tako da.... Pametni nismo nastradali. Pametni tankamo ko rabimo.

Uporabnik ::
počakaj mesec, dva, pa bo 2.xx
sicer pa bencin ni ravno nekaj kar bi si naredil zalogo
sicer pa bencin ni ravno nekaj kar bi si naredil zalogo
If You Don\'t Stand for Something, You\'ll Fall for Anything

IL_DIAVOLO ::
1.5 ali 2 evra, ko rabis, pac rabis. Jaz hocem to storiti v roku 5 minut.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!

Okej, ena ideja. Glede na to da italijani na polno tankajo pri nas, bi lahko jaz tole odpeljal nekam malo dlje od meje z Italijo. Če je tam bencin tudi 2.4€ na liter, bi ga še zmeraj lahko dobro prodal.
So lahko kaki problemi, če me dobijo s temi zalogovniki bencina? Kakšna je v Italiji kazen za prodajo na črno?
So lahko kaki problemi, če me dobijo s temi zalogovniki bencina? Kakšna je v Italiji kazen za prodajo na črno?
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.

Telbanc ::
IgorCardanof je izjavil:
Okej, ena ideja. Glede na to da italijani na polno tankajo pri nas, bi lahko jaz tole odpeljal nekam malo dlje od meje z Italijo. Če je tam bencin tudi 2.4€ na liter, bi ga še zmeraj lahko dobro prodal.
Vprašanje je, kolk bo tole zdržalo, če bo tle pr nas tankalo pol Avstrije, Italije in Hrvaške. Rezerve so menda za tri mesece in to bo zaj Jajo spičo, da bo pol benz lah po 3 evre in on bo v parlamentu pol vehementno razlagal, da ko je bil on PM je bil benz napol zastojn. Tole je subverzivni napad na blagovne rezerve.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cena goriva (strani: 1 2 3 4 … 97 98 99 100 )Oddelek: Problemi človeštva | 541407 (188580) | hbgqzR |
» | Cena bencina, trošarine itd.. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15885 (14062) | St235 |
» | Nafta na OMVju (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 27195 (25345) | ;-) |
» | Točenje goriva na Petrolu(LJ) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 38275 (35460) | Zheegec |