Forum » Strojna oprema » sinhronizacija plate in rama
sinhronizacija plate in rama
kos1 ::
ne vem, ce spada to v torubriko, pa vseeno prosim za help:
Imam plato Asus A7N8X deluke z AMD 2500+ Barton in 3200(400Mhz) rame Twinmos 512.
V defoultu ima plata nast. FSB 166 Mhz takt
Kaj moram storiti, da bodo rami laufali sinhrono s plato?
thx
Imam plato Asus A7N8X deluke z AMD 2500+ Barton in 3200(400Mhz) rame Twinmos 512.
V defoultu ima plata nast. FSB 166 Mhz takt
Kaj moram storiti, da bodo rami laufali sinhrono s plato?
thx
pacman ::
Odgovora žal nebi vedel, bi te pa prašu kako si kej zadovoljen z to plato?
Torej zanima me ker tudi sam razmišljam da bi zadevo kupu sam mi manjka neki $$$ potem še za grafično kartico pa bi rad vedu kako se kaj obnese integrirana grafika, hitrost plošče pa to...
LP
Torej zanima me ker tudi sam razmišljam da bi zadevo kupu sam mi manjka neki $$$ potem še za grafično kartico pa bi rad vedu kako se kaj obnese integrirana grafika, hitrost plošče pa to...
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pacman ()
boštjan ::
@kos1,vse ti piše v knjigici od plate za BIOS nastavitve. Zadeva pa se imenuje CPU FSB/DRAM ratio, in če hočeš da ti laufajo rami in CPU (ne plate) sinhrono,moraš prestavit na 3/3 ali 4/4 ali 5/5 ali 6/6.
@PACMAN ta asuska nima integrirane grafike(IGP).
@PACMAN ta asuska nima integrirane grafike(IGP).
kos1 ::
ja, sem bral knjigo...v knjigi pise tudi , da gre V core spreminjat od 1,1 V do 1,85 V , meni pa gre od 1,65.1,85, ne vem zakaj.
drgac sem zadovoljen s plato, le XP-ji se mi zdi, da se mal pocasi dvigujejo.Ma kdo kako idejo?
drgac sem zadovoljen s plato, le XP-ji se mi zdi, da se mal pocasi dvigujejo.Ma kdo kako idejo?
boštjan ::
mogoče zato,ker je na plati novejši bios in so za Vcore spustli ven undervolting,knjigica pa je pisana za prvega. kaki disk maš?maš nastavljen DMA na ide kontroleru.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero plato za 939 priporocate (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4458 (3037) | VASkO |
» | Katero nForce2 plato (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Kaj kupiti | 31743 (18338) | Jaffa |
» | Težava z navijanjem na 8RDA3+ (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 7774 (5456) | pele-on |
» | EPOX 8RGA+ OVERCLOCKOddelek: Kaj kupiti | 1608 (1187) | borchi |
» | epox 8RDA+Oddelek: Kaj kupiti | 1786 (1369) | ferdo |